Morebox Avis 6 446

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

MEN når man kalder det en frokost for 2 personer burde det også nogenlunde kunne dække det økonomisk for en frokostret til 2 personer - dette gavekort dækker kun til én person men forløbet med akt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kocht dit vooral voor mijn oudere kat omdat ik me zorgen maakte over zijn hydratatie. Na een paar dagen begon hij vaker te drinken wat precies was wat ik hoopte. Het water ziet er schoner uit dan i... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Okay med boxen det er mere det at at boxen skulle gælde for 2*brunchbuffet men i realiteten kun gælder for 1,5 * brunchbuffet da den kun er gyldig på BELØBET. Herefter skal man betale for en halv bru... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Det geografiske udvalg er alt for snævert i trekantsområdet . Der er én udbyder i Kolding, én i Vejle og ellers skal man til Odense eller Esbjerg. Man kan købe en Morebox til en værdi af 250kr men køb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Altid 5 års gyldighed, altid fri ombytning, altid tydelig markeret dækning - vi kalder det gavegaranti! Hos Morebox ønsker vi, at du får den bedste oplevelse - derfor sætter vi alt ind på at give dig den bedst mulige service. Hvis du oplever et problem med en af vores bokse eller har et spørgsmål, håber vi, at du vil kontakte verdens sødeste kundeservice på tlf. 5353 7385 eller via kundeservice@mbxp.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde fået en dejlig oplevelse i…

Vi havde fået en dejlig oplevelse i fødselsdagsgave. Så vi bestilte bord på Mongolian barbecue i Odense, og ville nyde en god omgang "smag og oplev" men da det så kom til at vi skulle til og betale fik vi bare at vide det kun kunne bruges til ala carte og takeaway. Så ryger ideen i smag og oplev altså lidt når det viser sig at det er en oplevelse på "kør ind til byen og tag din mad med hjem" så ryger hele ideen godt nok med en "oplevelse" og der stod ingen steder da vi indkasserede gavekortet at det var det eneste det kunne bruges til. Men kan så også læse det ikke er første gang.

28 février 2026

Hej Kasper

Jeg kan se at der er beskrevet på vores hjemmeside når du slår gavekortet op at det kun kan benyttes til netop de ting som du beskriver hos Oriental Barbecue House:

Det får du:
Gælder a la carte menu og sushi takeaway. Gælder ikke aften buffet, Running Sushi eller som betaling af drikkevarer.
Vær opmærksom på, at gavekortet ikke gælder tilbudspriser, men den oprindelige pris.

Så kan kun beklage at du har ikke været opmærksom på dette da du aktiverede gavekortet til dem.
Der er beskrevet ud for samtlige af vores leverandører hvad de præcis kan tilbyde for de enkelte gavekort som de tager imod fra os af.

Noté 3 sur 5 étoiles

I skriver at I dækker hele Danmark

I skriver at I dækker hele Danmark. Dog synes jeg at mene, at Bornholm er en del af Danmark?
Men ingen steder kan tage imod det på øen.

24 février 2026
Avis spontané

Hej Camilla

Vi har i starten af året mistet vores sidste leverandør på Bornholm, så der er desværre ikke nogen beliggende der i øjeblikket.
Der arbejdes på og finde nye leverandører som vil tage imod gavekortet.

Du er meget velkommen til og kontakte vores kundeservice så vi kan kigge nærmere på din sag.

Morebox

Fint koncept men gavekort til brunch for 2 dækker ikke til 2, men er et gavekort på 299.
Så bør man ikke sælge det som brunch for 2

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse.

Det er forskelligt hvad leverandørerne kan tilbyde for gavekortene og efter at fødevarepriserne er steget er det ikke muligt for leverandørerne og tilbyde 2 x brunch plus drikkevarer til 299,-.

Man får derfor lov til og vælge frit fra menukortet for gavekortets værdi i stedet for nu.

Vores gavekort giver desværre ikke rabatter hos leverandørerne og de vil derfor kun kunne tilbyde mad der svarer til prisen på vores gavekort.

Vi har fået produceret nye gavekort som er mere tilsvarende det leverandørerne kan tilbyde i dag de kom ud i butikkerne i November 2024.

Hej Teddy

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er det godt og hører at det gik let med at administrere bookningen.

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for at du har fået god service da gavekortet skulle anvendes.

Noté 3 sur 5 étoiles

Fint nok.

Vagt udvalg og lidt en kringlet booking proces. Ellers alt fint.

Hej Tobias

Vi beklager at du fandt booking processen besværlig, dette er leverandørerne selv som sætter disse op og er desværre ikke noget som vi kan ændrer på hos os.
Udvalget af leverandører er ikke lige store alle steder og vi arbejder hele tiden på og skaffe flere leverandører som vil tage imod vores gavekort.

Men godt og hører at alt ellers gik fint med indløsningen af gavekortet.

Denne Morebox var helt fortrinlig

Denne Morebox var helt fortrinlig, den var nem at aktivere og nem at bruge.
Dejlig og nemt :-)

Hej Glenn

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt og hører at det gik nemt med aktiveringen af gavekortet og at du fandt det nemt og benytte gavekortet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var ret nemt at aktivere gavekortet.

Det var ret nemt at aktivere gavekortet.

Hej Tina

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er det godt og hører at det gik nemt med aktiveringen af kortet.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse.

Vi håber at det er en god ting at der ingen kommentarer er til benyttelsen af gavekortet og det hele gik godt.

Fungerer perfekt

Fungerer perfekt

Hej Ernst

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at det fungerede perfekt da gavekortet skulle indløses.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik meget hurtigt svar og hjælp med…

Jeg fik meget hurtigt svar og hjælp med min udfordring, og ydermere ønskede medarbejderen jeg var i dialog med, at undersøge hvad hun kunne gøre for at jeg ikke skulle opleve udfordringen igen i fremtiden.

8 février 2026

Hej Tina

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er jeg glad for og hører at du har kunne få god hjælp til din udfordring med gavekortet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Morebox kan kun anbefales herfra.

Morebox var en gave til min mand og jeg. Den var nem at bruge, så jeg kan kun anbefale den.

4 février 2026

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er det godt og hører at du kan anbefale vores morebox gavekort til andre, da den var nem og benytte.

Virker overraskende godt

Virker overraskende godt, nem at betjene
Ikke sidste gang vi bruger More box
God oplevelse

7 février 2026

Hej Harald

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at det virkede godt og at du fandt vores gavekort nem og betjene.
Vi takker for at det ikke er sidste gang at du vil benytte en af vores morebox gavekort.

Vi gik ind og bestilte

Vi gik ind og bestilte, og tog det med hjem. I ventetiden blev vi tilbudt noget at drikke

2 février 2026

Hej Leo

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at I havde en god oplevelse hos leverandøren da gavekortet skulle indløses.

Christina // Christensen

Noté 1 sur 5 étoiles

har været så besværligt at få lov til…

har været så besværligt at få lov til at bruge gavekortet. De var ikke særlig venlige til at hjælpe så det kunne blive løse. køber aldrig morebox mere

9 février 2026
Avis spontané

Hej Heidi

Er ked af og hører at du ikke føler at du har fået særlig venlig hjælp til din henvendelse.

Du havde et åbent gavekort som du ville benytte til et ophold hos Sembo, hvilket ikke er muligt.
Vores kundeservice bad dig derfor om og sende et billede ind af stregkoden så vores IT kunne ombytte det til et Sembo gavekort til dig og dette blev gjort indenfor 2 timer, på trods af at vi ikke kunne love noget om hvor hurtigt at det ville gå.

Vi kan kun beklage at Sembo havde fortalt at dette kunne ordnes telefonisk, da dette ikke er muligt for vores kundeservice og gøre da det er vores IT der kan konverterer gavekortet til noget andet og ikke os.
Derudover skal vi også have noget på skrift at dette er blevet gjort for kunderne og at det er kunden selv der har bedt om dette.

Jeg kan kun beklage ulejligheden og at du har fået forskellige oplysninger til hvordan at sagen skulle håndteres.

Håber ellers at alt er blevet løst og at det lykkedes dig og få booket det ønskede ophold hos Sembo.

Noté 4 sur 5 étoiles

som udgangspunkt et fint gavekort at få

men forløbet med aktivering book mv. forløb ganske fint og uden problemer

3 février 2026

Hej Susanne

Tak for din mail.

Vi er glade for og hører at vores gavekort som udgangspunkt er fint nok og at det gik fint med aktivering og bookningen.

Efter at fødevarepriserne er steget er der desværre ikke mange af vores leverandører som kan tilbyde en frokost for 2 til 299,-.
Man kan derfor se når man aktiverer gavekortet til dem at de i stedet har frit valg fra menukortet for gavekortets værdi.

Der er blevet produceret nye gavekort som er mere tilsvarende det som leverandørerne kan tilbyde i dag, de kom i butikkerne i November 2024.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi oplevede nu for anden gang at den…

Vi oplevede nu for anden gang at den pågældende restaurant ikke har en aftale til trods for at finder dem hjemmesiden

7 février 2026

Hej Erik

Kan du oplyse hvilken restaurant dette er, for vi skulle gerne kun vise aktive leverandører på vores hjemmesider?
Vi håber derfor at du kan give os navnet, for så tager vi naturligvis lige fat i leverandøren omkring dette.

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at du var tilfreds med leveringstiden og at du synes det er et godt produkt.

Hurtig leveringstid

Hurtig leveringstid

2 février 2026

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at du var tilfreds med leveringstiden.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus