Morebox Avis 6 446

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

MEN når man kalder det en frokost for 2 personer burde det også nogenlunde kunne dække det økonomisk for en frokostret til 2 personer - dette gavekort dækker kun til én person men forløbet med akt... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Okay med boxen det er mere det at at boxen skulle gælde for 2*brunchbuffet men i realiteten kun gælder for 1,5 * brunchbuffet da den kun er gyldig på BELØBET. Herefter skal man betale for en halv bru... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Det geografiske udvalg er alt for snævert i trekantsområdet . Der er én udbyder i Kolding, én i Vejle og ellers skal man til Odense eller Esbjerg. Man kan købe en Morebox til en værdi af 250kr men køb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Altid 5 års gyldighed, altid fri ombytning, altid tydelig markeret dækning - vi kalder det gavegaranti! Hos Morebox ønsker vi, at du får den bedste oplevelse - derfor sætter vi alt ind på at give dig den bedst mulige service. Hvis du oplever et problem med en af vores bokse eller har et spørgsmål, håber vi, at du vil kontakte verdens sødeste kundeservice på tlf. 5353 7385 eller via kundeservice@mbxp.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 2 sur 5 étoiles

Syntes det er en besværlig måde at…

Syntes det er en besværlig måde at bestille på, og så er det ikke ret mange spisesteder det er tilmeldt jeres koncept

11 avril 2026

Hej Johanne

Vi er kede af og hører at du fandt det besværligt og benytte vores gavekort og vi vil meget gerne vide hvad der har kunne gøre det nemmere for dig.

Vi er opmærksomme på at udbuddet af leverandører ikke er lige stort alle steder og det har været svært efter corona perioden og få skaffet flere.

Noté 2 sur 5 étoiles

Besværlig brugDet er for besværlig at bruge

Det er for besværlig at bruge

11 avril 2026

Hej Jens

Vi er kede af og hører at det har været besværligt for dig og benytte vores gavekort.
Du er meget velkommen til og oplyse til vores kundeservice hvad du synes der kunne have gjort det nemmere for dig og benytte det.

Hej Jette

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at du fandt det nemt og benytte vores gavekort.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var let at aktivere mine gavekort…

Det var let at aktivere mine gavekort fra morebox. Restauranten modtog dem som delvis betaling, alt gik godt.

6 avril 2026

Hej Hanne

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at det gik let med og aktiverer dine gavekort og at alt gik godt med indløsningen af dem.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er meget skuffet over min…

Jeg er meget skuffet over min oplevelse. Jeg har et gavekort, som desværre er udløbet, og selvom det stadig har en reel værdi, nægter virksomheden at forlænge det eller tilbyde nogen form for løsning. Det er på 1000 kr.

Jeg forstår godt, at der kan være regler, men det virker urimeligt, at man som kunde bare mister sine penge uden nogen mulighed for fleksibilitet –
Det er overskredet et år og det er begrundelsen.

Kundeservice var høflig, men ikke imødekommende, og der blev ikke gjort noget forsøg på at finde en alternativ løsning.

Det efterlader mig med en følelse af dårlig kundeservice. Vi har købt rigtig mange af deres bokse,og vil ikke handle der igen eller anbefale til andre.

Cecilie

1 avril 2026

Hej Cecilie

Det er korrekt at vi ikke udbetaler eller forlænger gavekort 1 år efter udløbsdatoen.

Der skulle gerne være tydelig markering med gyldigheden på gavekortene og vi har kun mulighed for og forlænge med 6 mdr. i op til 1 år efter udløbsdatoen, så hvis denne dato er overskredet har vi ikke mulighed for og forlænge yderligere på det.

Vi er naturligvis kede af og hører at du ikke vil benytte dig af vores gavekort længere, men vi kan desværre ikke gøre mere herfra når den endelige dato er overskredet.

Noté 3 sur 5 étoiles

There are little options even in Aarhus…

There are little options even in Aarhus C.

31 mars 2026

Hi

Thank you for your review.

We are aware that the selection of suppliers is not the same everywhere and we are constantly working on finding new ones who will accept our gift cards.

Sorry for the inconvenience.

Kind regards

Skal aktiveres 2 steder.

Jeg blev givet et gavekort. For at kunne bruge det måtte jeg aktivere det 2 steder. Det er simpelthen for besværligt. Vi havde et gavekort på 1000 kr. Der vi valgte at bruge det kostede en frokost 299. Det betyder jeg skulle aktivere 4 stk. Hvad er der galt med at aflevere gavekortet hvor man ønsker at bruge det?

2 avril 2026

Hej Knud

Kan se at du har haft et åbent gavekort, som er en værdikode til og købe oplevelses gavekort og der er derfor en del flere steps der skal gøres med dette, da oplevelses gavekortene først skal købes og derefter aktiveres.

Grunden til at man skal vælge det sted hvor gavekortet skal benyttes er for at leverandøren kan se at man kommer med et aktivt gavekort som der er penge på, da et aktiveringsbevis kun kan laves for aktive gavekort, så det er derfor en sikkerhed for både dig som kunde, men også for leverandøren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Morebox - gaven fra helv…

Morebox (og lignende produkter) er gaven fra helv… (ordet er upassende, så kan ikke skrive det fuldt ud. Hjemmesiden er mere baseret på salg end på at hjælpe de stakkels mennesker, der har fået “boksen” som gave. Det er svært at finde ud af, hvor man kan bruge det, og der er faktisk ikke så meget at vælge imellem.
Når man så endelig har fundet et sted, skal man først ind og skrive, at her vil jeg gerne bruge boksen, og så indtaste en meget lang kode - nemt skal det jo ikke være (måske en del af konceptet, at mange ikke gider have besværet?).
De her smartbokse snupper også en stor del af betalingen “for deres service”. Selvfølgelig kan caféer og restauranter lade være at melde sig til, men generelt vil jeg anbefale gavekort til et bestemt sted frem for “en boks”.

28 mars 2026

Hej Tina

Vi er kede af og hører at du har haft en dårlig oplevelse med vores gavekort.

Vi er opmærksomme på at udbuddet af leverandører ikke er lige stort alle steder og vi arbejder hele tiden på og skaffe flere som vil tage imod vores gavekort.
Efter Corona har vi desværre mistet en del og det er også blevet sværere og skaffe nye leverandører.

Hvis man har problemer med og finde ud af hvordan at gavekortet skal indløses eller hvor det kan benyttes, så kan man altid kontakte vores kundeservice for hjælp med dette.

Man kan også altid få sit gavekort udbetalt hvis man ikke er tilfreds med det udvalg der er.

Bedste sushi jeg har smagt:

Bedste sushi jeg har smagt:
Lucky Sushi på Hundige Strandvej 212 i Greve
Betaling via MoreBox fungerede problemfrit.

28 février 2026

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er det godt og hører at du havde en god oplevelse hos Lucky Sushi og at betalingen med gavekortet gik problemfrit.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kocht dit vooral voor mijn oudere

Ik kocht dit vooral voor mijn oudere kat omdat ik me zorgen maakte over zijn hydratatie. Na een paar dagen begon hij vaker te drinken wat precies was wat ik hoopte. Het water ziet er schoner uit dan in een gewone bak. Ben eigenlijk best onder de indruk.

18 mars 2026

Hi Ravi

Thank you for your rewiev and the 5 stars.

I am not sure what to write back to you it does not seem to has anything to do with our giftcard.
But thank you for the stars.

Best regards from

Noté 1 sur 5 étoiles

Har fået gavekort dejen kan se der står…

Har fået gavekort de kan se der står penge på men hverken forretningen eller os kan indløse det. Så surt aldrig gavekort fra dem igen

14 mars 2026

Hej Linda

Forstår ikke helt hvorfor det er at gavekortene ikke kan indløses hvis der er penge på dem og vil anbefale at du kontakter vores kundeservice omkring sagen hvis der er problemer med og indløse gavekortene.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har opgivet at bruge to gavekort fra…

Vi har opgivet at bruge to gavekort fra Morebox. Det er meget omstændeligt og uoverskueligt at aktivere gavekortet og vælge en oplevelse. Vejledningen på hjemmesiden passer ikke med hvad der sker når man følger den. Det er utydeligt hvordan man vælger et hotel og det koster 45 kr. at få lov at bruge gavekortet.

21 mars 2026

Hej Rasmus

Vi er kede af og hører at I har opgivet og benytte jeres gavekort, for vores kundeservice skulle gerne kunne hjælpe med evt. spørgsmål og ombytninger til andre gavekort.
Derudover vil vi også meget gerne vide hvilken tekst det er at der ikke stemmer overens så vi kan få rettet dette med det samme.

Håber at I vil tage kontakt til vores kundeservice omkring sagen og for evt. hjælp så gavekortene ikke går tabt.

Noté 3 sur 5 étoiles

Resturantpersonalet i kafe kik talte…

Resturantpersonalet i kafe kik talte ikke og forstod overhoved ikke dansk

11 mars 2026

Hej L. Hansen

Vi er kede af og hører at du har haft en dårlig oplevelse hos Café KiK, det er første gang at vi hører at de ikke kan kommunikerer med kunderne på dansk.
Vil anbefale at du evt. skriver ind til dem omkring sagen, så de er opmærksomme på hvordan at din oplevelse har været.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var da en oplevelse men det er en lidt besværlig tilgang. Vi fik en fin betjening.

Det var da en oplevelse men det er en lidt besværligt måde at tage i byen og spise

9 mars 2026

Hej Jørgen

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt og hører at det var en oplevelse da gavekortet skulle benyttes og at I fik en fin betjening på trods af at det havde været en besværlig tilgang.

Vi tager gerne imod råd til hvad der kunne have gjort det nemmere for jer og skulle benytte gavekortet en anden gang.

Alt fungerede godt

Det var let at bruge kortet.

11 mars 2026

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er det godt og hører at alt fungerede godt og at det gik let med og få benyttet gavekortet.

Noté 5 sur 5 étoiles

en god måde at få nogle oplevelser på

en god måde at få nogle oplevelser på. Cafe Arthur i Svendborg gav en god oplevelse.

6 mars 2026

Hej Laila

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er det godt og hører at du har haft en god oplevelse hos den valgte leverandør, da gavekortet skulle indløses.

Godt madsteder

Godt madsteder

7 mars 2026

Hej Mona

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt og hører at du synes der er nogle gode mad steder og vælge imellem.

Så godt et koncept

Så godt et koncept - nemt at håndtere

27 février 2026

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er vi glade for og hører at du synes det er et godt koncept og at det er nemt og håndtere vores gavekort.

Det var nemt at bestille

Det var nemt at bestille

26 février 2026

Hej Kunde

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at det gik nemt med indløsningen af gavekortet.

God oplevelse

God oplevelse. Nemt og brugervenligt produkt.

1 mars 2026

Hej K

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for at du havde en god oplevelse da du skulle indløse gavekortet og at du fandt vores produkt brugervenligt og nemt at benytte.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus