Goed bedrijf, komt afspraken netjes na en levert uitstekende service. Zeker een aanrader voor motorcross!
Advertentie geplaatst op een Facebook groep die mij leidde tot deze website via een privé bericht van 1 van de eigenaren (denk ik) . Super snelle levering en scherpe prijs.
Producten besteld voor mijn Honda enduro motor, producten waren zoals omschreven en overzichtelijk om te vinden. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen👍🏼
Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd.
Wij zijn de online motorcross specialist op dit moment!
Goed bedrijf
Persoonlijke aanpak ,snelle verzending !
Snel geleverd en duidelijk informatie
Snel geleverd en duidelijk informatie, gewoon top.
Snel reageren en duidelijkheid geven…
Snel reageren en duidelijkheid geven over een onderdeel zodat het onderdeel snel besteld en geleverd kon worden.
Super Levering en Prijs
Super snelle levering en scherpe prijs.
Helemaal prima
Super service en geweldige website
goed hoor .....
Goede prijs-kwaliteit verhouding en…
Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd.
fijne site met goede service!
Hele goede service en producten!
Hele goede service en producten!
Aanrader!
Prima site en overzichtelijk!
Prima site en overzichtelijk!
Onderdelen zijn snel geleverd.
Snelle levering
Snelle levering, goeie kwaliteit ze hebben alles wat ik nodig heb op dezelfde site echt top