Jeg har nu afsluttet mit forløb hos Morten, som har varet i omkring 1,5 år. Og jeg kan ikke andet end at skam rose Morten og alt det han har gjort for mig! Jeg har igennem flere år prøvet med træning... Voir plus
Lisez les avis des autres
Han er fin at have hvis man skal have sat en kostplan eller træningsprogramn op. Men han har ikke forstand på skader - hele den process der forekommer af en skade i forhold til genoptræning, heraf fr... Voir plus
Kommunikation og kundemindet. Jeg har haft andre coaches, men Morten har virkelig formået, at sætte sig ind i mit sted og holder en tæt og personlig dialog under hele forløbet. Kvalitet i aller... Voir plus
Morten er en vanvittig god coach, og han er sindssygt dygtig til hans arbejde. Mit træningsprogram var både spænende og udfordrende, og kostplanen var også lige i skabet. En masse gode opskrifter, som... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
MPFitness er for dig, som ønsker et personligt trænings eller online forløb til at opnå lige præcis det DU går og drømmer om – om det er lige fra vægttab til muskelopbygning eller noget helt tredje. Mit mål er dit mål. I fællesskab bevæger vi os gradvist hen imod den målsætning, der har værdi for dig. Hvis du har viljen – så viser jeg vejen! Jeg tilbyder en service, som har fuld fokus på mine klienter som individuelle individer i henseende til at skabe et forløb med forudsætning af lige præcis dine behov, dagligdag samt målsætning. Jeg vil vejlede, motivere, kommunikere og tro på dig hele vejen til dine mål.
Coordonnées de contact
Pladehals Alle 22, 5 tv, 2450, København SV, Danemark
- morten@mpfitness.dk
- mpfitness.dk
Personlig kommunikation
Jeg kom til Morten med et ønske om at komme ned i vægt og få en sundere livsstil. Lige fra første kontakt, var Morten venlig og engageret.
Nu står jeg en 12 ugers tid senere, og har smidt 10 kg. Det beviser at Morten har fuldstændig styr på hvad han laver. Hele vejen igennem har han været støttende og altid parat til at lave ændringer såfremt jeg havde nogle præferencer, eller hvis vi var gået i stå.
Jeg tror Morten skiller sig ud fra andre coaches ved at være super personlig i sin kommunikation med sine klienter. Jeg har kun positive ting at sige om Morten!
Bedste investering og kæmpe anbefaling!
Jeg har været i forløb hos Morten Persson i 6 måneder nu og det kan varmt anbefales! Jeg følte jeg havde en god forståelse for fitness i forvejen og tvivlede lidt på om jeg ville få nok ud af det. Det viste sig hurtigt at under Mortens vinger kunne jeg opnå langt større højder, som jeg aldrig havde forstillet mig jeg kunne opnå! Er nu i min livs form og mit mentale og min selvtillid er bedre end nogensinde før💪
Best coach in the game! Altid støttende og kæmpe humør, man føler sig 100% tilpas og der sørges for at man altid er motiveret, selv med en travl hverdag, så man kan opnå gode resultater!
Kæmpe succes og der jagtes endnu bedre resultater, bedste investering og det er det hele værd! 🔥
Kommunikation og kundemindet
Kommunikation og kundemindet.
Kvalitet i aller højeste klasse!
Ingen finger at sætte på dette samarbejde og fortjener kun min anbefaling.
Resultatet taler for sig selv 😘
Jeg kontaktede Morten
Jeg kontaktede Morten, hvor jeg kom med et ønske om at cutte ned efter en periode, hvor jeg har opbygget muskler. Morten i sig selv er pisse arrangeret og dygtig, hvilket gør at man har en stor tillid med det samme. Derudover er han 100% tilstede under forløbet, og man kan til hver en tid, hvad end det omhandler, skrive til ham med hurtig respons. Jeg har lært virkelig meget om træning, kost og om mig selv under forløbet, og Morten har hjulpet mig med at tro på at man kan opnå lige præcis det man ønsker. Han er den største anbefaling, og jeg er allerede klar til at samarbejde med ham igen med nye mål!!
Afsluttet Cut-forløb
Jeg kom til Morten om et ønske om at få bedre styr på kost og træning, dette ønske blev opfyldt 110%. Vi formåede at opnå mit mål og Morten har lært mig så mange ting, som jeg har taget med videre den dag i dag! Morten og jeg havde det bedste samarbejde og har aldrig fortrudt mit valg! Hvis i vil have en coach som ikke bare er en coach men også jeres største støtte, ven og motivation så skal i helt klart vælge Morten! Jeg valgte at stoppe efter de 16 uger, da jeg har valgt at tage det skridt videre og opnå min drøm om at blive en bikini-atlet🤩
Jeg valgte at starte et forløb med…
Jeg valgte at starte et forløb med Morten, da jeg trængte til det sidste skub i forhold til at få struktureret min træning samt kost. Det har så resulteret i at jeg her 6 måneder efter har smidt 17 kilo og har opnået større selvtillid.
Vil klart anbefale Morten da han er god til at lave en plan i forhold til ens dagligdag og han tager hensyn til ens udfordringer!
Jeg er i et forløb hos Morten
Jeg er i et forløb hos Morten, og for at være helt ærlig, så er det nok den bedste livsbeslutning jeg nogensinde har taget. Jeg har tabt mig 15kg på 6 måneder. Har aldrig været så glad for mig selv og min krop
Så hvis man ønsker resultater, så er det helt klart den bedste Coach du kan vælge. Han kører en ligefrem-stil som jeg elsker da der ikke er plads til selvmedlidenhed han giver dig værktøjerne og instrukserne, så det bare dig der skal i gang med at bygge.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling til Mortens forløb!
Haft en super god oplevelse ved at være i forløb hos Morten! Startede et forløb da jeg var gået lidt i stå med kosten, og gerne ville smide lidt fedt og være tilfreds med min krop. Morten har været super hjælpsom, altid svaret hurtigt og været forstående hvis jeg har oplevet udfordringer. I min tid har jeg smidt kilo, blevet stærkere samt trænet op til et halvmaraton ved siden af. Alt i alt en god oplevelse ved Morten som jeg kun kan anbefale!
Jeg har en super god oplevelse med…
Jeg har en super god oplevelse med Morten og han adskiller sig fra andre coaches på den måde at han rent faktisk går op i deres udvikling og virkelig sætter sig ind i ens situation. Man er ikke bare “en kunde “ men det er langt mere et samarbejde hvor man kan mærke at Morten virkelig brænder for at skabe resultater for en. Jeg har selv haft andres coaches med dårlige oplevelser, men jeg kan efter min oplevelse med Morten kun sige gode ting om online coaching og han kan kun anbefales ! Derudover fantastisk svartid og kommunikation generelt:)
Den perfekte coach
Jeg startede et forløb hos Morten med håb om at blive større og mere shredded. Jeg er nu over halvvejs igennem og er gået fra 71.7kg til 76.5 på lidt over 2.5 måneder. Føler mig tungere, stærkere og meget mere tilpas i min krop.Ideen med at have en træner er at være mere sikker og have mere styr på det, og sådan får du det i med Morten som coach. Han svarer hurtigt, og vil gerne træne med en så det er mega fedt.
Helt klart en kæmpe anbefaling herfra 🚀🙌🏽
kæmpe anbefaling
Jeg startede et forløb ved Morten i en drøm om at tabe fedt og blive stærkere, og på blot 12 uger er jeg kommet et langt stykke vej, og har nu fået de helt rigtige redskaber med i bagagen til at fortsætte. Morten har været med til at give mig en langt bedre forståelse og for både kost og træning. Han sidder ALTID klar til at hjælpe med store og små spørgsmål, og ændrer med det samme, så det passer perfekt til ligepræcis, hvad man ønsker. Jeg har takket været hans hjælp fået meget mere overskud i min hverdag med sundere vaner, uden at det bliver kedeligt. Han støtter på både gode og dårlige dage, og derfor kan jeg ikke andet ene at anbefale jer Morten. Hvis i ligesom mig ønsker at nå jeres mål, så er han udentvivl det helt rigtige valg ⚡️🙏🏽💪🏽
Fremragende Coach
Jeg startede hos Morten i håb om at tabe mig, få strammet lidt op, og få flere muskler. Men på samtidig også komme ind i en vane med mad og træning og få en forståelse af det hele. Morten er en coach der hjælper, lytter, støtter, svare hurtigt og laver noget om i ens kostplan eller træningsplan, hvis man har lyst til det eller hvad end man ønsker, opfylder han! Vil helt klart anbefale ham, det er det fedeste at have ham som coach. Ikke nok med han bare er din coach er han din nye træningsmakker, og han gejser dig altid op. Jeg har formået, at nå mit mål på de her 9 uger jeg har været på Mortens forløb, og det kunne ikke havde været bedre.
Hvis i har brug for en god coach, som altid er der for dig, vil jeg helt klar anbefale Morten!
KÆMPE ANBEFALING!!
Jeg startede hos Morten i håb om at tabe mig lidt, strammet lidt op, få flere muskler og tydligere muskler. Men samtidigt komme ind i en vane med mad og træning, nye øvelser for at blive klar til min fremtid, når jeg vil søge ind til politiet efter min skade i foden er forhåbentligt bedre. Morten lytter altid til en, var der for mig, huskede og prioriterede også at jeg havde en udfordring med visse øvelser pga min skade, mega fedt og skønt at det også var en prioritering! Men vi har formået at jeg har nået mit første mål og jeg har været SÅ glad for at være hos ham som klient og det er virkelig alt værd! Jeg er desværre nød til at holde for denne gang pga en blokade men når foden er bedre, ved jeg med 110% at jeg vælger Morten som min coach igen, han er en coach der hjælper, lytter, støtter, svare hurtigt og laver noget om i ens kostplan eller træningsplan, hvis man har lyst til det eller man måske synes maden er for ensartet efter lidt tid - så hvad end man ønsker, opfylder han! Det er det fedeste og han sørger altid for at man lige får noget positivt med på vejen! Vil helt klart anbefale ham, det er det fedeste at have ham som coach!
Bedste coach
Bedste coach
Jeg har haft Morten som coach i nu 5 måneder og det har været en fornøjelse.
Han har virkelig styr på det han laver både træning og kost og han er der altid for en hvis man har brug for det og holder hånden over en. Jeg har i de 5 måneder taget 11 kg lean muskelmasse på hvilket jeg er godt tilfreds med.
Jeg fortsætter ved ham nu hvor vi skal cutte og det ser jeg frem til!
Morten ef en pisse lækker coach
Morten ef en pisse lækker coach.
Han er der altid hvis du har brug for hjælp, og han er god til at tilpasse tingene speciel til dig!
Alt fra kosten til træning så har Morten altid hjulpet og spurgt end til hvordan det går og hvordan jeg har det.
Kan 100% anbefales
Konge forløb
Konge forløb. han er ikke bare din coach, han bliver også din nye trænings ven. Han lytter til ens behov og hverdag og laver alt derudfra 👍
Han er virkelig dygtig og ved hvad han fortager sig. Og er hurtig til og svarer hvis man kontakter ham.
Amen hvor skal man starte
Amen hvor skal man starte. Morten er en skøn personlighed, der altid kommer med et svar hvis man har spørgsmål der går ikke dage før han svare, det sker lige med det samme! Jeg har haft flere coaches men ingen kan spejle sig med Morten! Han vil dig det bedste og ved 100% hvad han foretager sig. Jeg kom ud for en ulykke og har ikke fundet motivation siden og pludselig sendte Morten en besked til mig og så gik vi igang med det samme! Har rykket mig helt vildt siden og vi er kun lige startet. Er der nogle tvivl om at vælge en god træner, så vil jeg helt klart anbefale Morten, han gør det professionelt og sørger for det også bliver et personligt og venskabeligt forløb og det lige det jeg har ledt efter !! 5 stjerner herfra 🥇
Coach af bedste kvalitet
Morten er en coach som leverer præcis den ydelse, som fremstår både på hans hjemmeside og Instagram. Han har skabt de bedste rammer for mig som klient for at opnå store resultater, hvor han har støttet, anderkendt og justeret efter alle de behov og ændringerne jeg har ønsket. Samtidig formår han ALTID at holde min gejst oppe i både gode og mindre gode perioder. Jeg vil til enhver tid anbefale Morten som coach
Fremragende coach
Helt igennem fantastisk coach!
Da jeg kom til Morten, vidste jeg intet om træning, ernæring eller form. Vi startede i det små, hvor vi sammen lagde en skræddersyet plan for, præcis hvordan mit forløb skulle være. Det vil sige hvilket mad jeg skulle have og hvad jeg gerne ville træne. Morten har været fantastisk til undervejs at skrue på en del af maden, eller nogle bestemte øvelser for at få lige præcis det JEG gerne ville have. Jeg vil anbefale Morten og MPFITNESS, til enhver der har en drøm om at forbedre deres liv og få den krop de ønsker, det har i hvert fald hjulpet mig.
Den mest støttende og forstående coach…
Den mest støttende og forstående coach jeg har haft til dato. Der er ingen modgang der vælter Morten af sporet. Der findes altid en løsning på at komme tilbage på sporet.
Morten er uden tvivl den helt rigtige coach for dig der gerne vil opnå vilde resultater. Jeg er absolut ikke færdig under Mortens vinger 💪🏼
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.