Jeg har nu afsluttet mit forløb hos Morten, som har varet i omkring 1,5 år. Og jeg kan ikke andet end at skam rose Morten og alt det han har gjort for mig! Jeg har igennem flere år prøvet med træning... Voir plus

Han er fin at have hvis man skal have sat en kostplan eller træningsprogramn op. Men han har ikke forstand på skader - hele den process der forekommer af en skade i forhold til genoptræning, heraf fr... Voir plus

Kommunikation og kundemindet. Jeg har haft andre coaches, men Morten har virkelig formået, at sætte sig ind i mit sted og holder en tæt og personlig dialog under hele forløbet. Kvalitet i aller... Voir plus

Morten er en vanvittig god coach, og han er sindssygt dygtig til hans arbejde. Mit træningsprogram var både spænende og udfordrende, og kostplanen var også lige i skabet. En masse gode opskrifter, som... Voir plus

1. Coach particulier
  2. Service de fitness et nutrition
  3. Coach de vie

Écrit par l'entreprise

MPFitness er for dig, som ønsker et personligt trænings eller online forløb til at opnå lige præcis det DU går og drømmer om – om det er lige fra vægttab til muskelopbygning eller noget helt tredje. Mit mål er dit mål. I fællesskab bevæger vi os gradvist hen imod den målsætning, der har værdi for dig. Hvis du har viljen – så viser jeg vejen! Jeg tilbyder en service, som har fuld fokus på mine klienter som individuelle individer i henseende til at skabe et forløb med forudsætning af lige præcis dine behov, dagligdag samt målsætning. Jeg vil vejlede, motivere, kommunikere og tro på dig hele vejen til dine mål.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

69 avis

fantastisk coach

Super støttende coach der er klar med et svar og en løsning til enhver udfordring man har. Jeg har oplevet gode resultater med hjælp og støtte fra Morten! Kan klart anbefale ham 💪🏻

17 septembre 2021

Morten er en super kompetent og dygtig…

Morten er en super kompetent og dygtig coach, som virkelig går op i sine klienters udvikling! 100% En anbefaling herfra! Jeg er i gang med et forløb hos Morten, er dog pt. Ude med en skade, og det støtter Morten også rigtig godt om og er det hele vejen igennem!

10 septembre 2021

Den første og nok bedste coach jeg…

Den første og nok bedste coach jeg finder, har med min kammerat Emil valgt at tage et forløb hos Morten, og det har vi slet ikke fortrudt, han ved hvad han laver og han er der for en 24/7 og har ens ryg, mere behøver man vil ikke sige, han er bare sublim den bedste👌🏼

10 septembre 2021

Den bedste coash jeg har haft

Den bedste coash jeg har haft, han er virkelig god til at lytte til en og svare på ingen tid, han er der virkelig 100% for dig der vælger ham. Manden kan sit!!!🚀

7 septembre 2021

Jeg synes indtil videre at mit forløb…

Jeg synes indtil videre at mit forløb hos Morten har det været super fedt for jeg ved med hans hjælp og erfaring kan nå de mål jeg har sat mig om at hanfaring angående kost så har han de fedeste kostplaner altså du kan spise næsten hvad som helst og du skal nok nå dine mål han er en super fed og sød fyr helt klart pengene værd og hvis du overvejer en fitness coaches burde virkelig overveje Morten

7 septembre 2021

Morten er en fremragende coach

Morten er en fremragende coach, som kan hjælpe dig med at få den krop du ønsker! Ikke nok med det så er Morten også “din bedste ven” under forløbet, og hjælper dig med alle spørgsmål og vanskeligheder som kunne forekomme. Kan kun give 5/5 stjerner selvom han nu fortjener 6/5.

3 septembre 2021

Et klasse forløb med gode resultater!

Kæmpe anbefaling til en fremragende makker og vejleder på sidelinjen, som sidder klar når der er brug for det.

Morten er klart noget af det bedste jeg har prøvet igennem et par omgange med forskellige coaches. Udover gode planer, god hjælp og vejledning, så er det altså ikke blot en personlig træner man får, men også en ven som nyder at vejlede, hvilket gør det at være på forløb langt mere spændende og sjovt. Jeg er ikke i tvivl om at Morten kan arbejde med alle målgrupper, men som ung fyr, der gerne ville stå lidt skarpere til sommeren, der har det været en kanon beslutning at starte i forløb hos MP fitness. Og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg er i forløb her.

25 août 2021