mResell.plAvis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 4 sur 5 étoiles

Sprzedałem starego iPhone'a 6s. Cieszę się, że powstała taka firma. Z minusów: musiałem kontaktować się z BOK, ponieważ nie dostawałem listu przewozowego oraz kontaktowałem się z BOK, ponieważ otrzym... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sprzedaż urządzenia przebiegła sprawnie, zgodnie z zapisem umowy. Wycena prosta i uczciwa. Za sprzęt otrzymałem kwotę na jaką go wyceniłem. O każdym etapie jest się informowanym e-mailem oraz można go... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sprzedawałem imaca - wycena wg mnie uczciwa. Umowa jasna i klarowna . Później niestety miałem trochę pecha i odrobine niecierpliwości z mojej strony - bo trafiłem na kilka dni świąt ( zaduszki itp ) w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise d'électronique
  2. Magasin de téléphonie mobile
  3. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Écrit par l'entreprise

Produkty Apple za mniej - mResell oferuje szybki, bezpieczny i ekologiczny sposób sprzedaży i kupna używanych produktów Apple przez konsumentów i firmy. Dwóch na trzech Europejczyków chciałoby dłużej korzystać ze swoich obecnych urządzeń cyfrowych, jeśli ich wydajność nie uległaby znacznemu pogorszeniu. Odpady elektroniczne stanowią poważne globalne wyzwanie dla środowiska i są jednym z najszybciej rosnących strumieni odpadów w UE i na świecie. Zwiększona świadomość napędza nowe zachowania wśród konsumentów i firm - Repair, Reuse, Resell & Recycle, czyli naprawa, ponowne użytkowanie, odsprzedaż i utylizacja. Ponieważ sprzedaż nowych produktów Apple generuje ogromne ilości używanych produktów i rozwijający się rynek produktów używanych, oferujemy sprzedającym i kupującym nową, szybką, bezpieczną i ekologiczną opcję bez kłopotliwych transakcji C2C. Dla Ciebie, jako klienta, kupując urządzenie od nas lub sprzedając coś do nas, zawsze będziesz korzystać z - Bezpłatnej, ekologicznej wysyłki zarówno przy sprzedaży jak i zakupie - 12 miesięcy gwarancji - Bezpłatny 14-dniowy zwrot mResell działa obecnie na 10 rynkach w Europie i Australii.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bardzo pozytywnie zaskoczona

Troszke sie obawialam ze to moze byc jakas sciema, ale wszystko sie okazalo super. Dokladnie taki telefon jaki zamowilam, wszystko zgodne z opisem, nawet ilosc cykli baterii i battery health. Ladowarka jest oryginalna z apple wiec nie zepsuje mi baterii :) nie wiem czy bateria jest oryginalna, ale wiem ze na 100% jest nowa i na tym mi zalezalo. Stan telefonu jest jak nowy, nie ma ani jednej ryski - tutaj tez nie wiem czy wszystkie czesci sa oryginalne, ale nie zalezy mi na tym. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze kiedys skorzystam z ofert tej firmy :)

26 novembre 2021

Wszystko… OK

Wszystko… OK. Tylko nieco długo czekałem na przelew… polecam

11 octobre 2021

Highly recomended

It was my first experience with Mresell and with purchasing used iMac. I must admit I was a little bit suspicious about quality of used hardware. I'm really surprised and satisfied how easy was it, and my new computer is like a new one. In addition - process of ordering and shipping was very easy and fast.

8 octobre 2021

Réponse de mResell.pl

Thank you very much for your feedback :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Ogólnie ok, uczciwa firma, tylko trochę czeka się na przelew, ale firma jest wiarygodna wypłaca pieniążki, więc jeżeli chcecie się pozbyć jakiejś elektroniki apple i dostać za to pieniążki to firma mresell jest świetnym dowodem
Polecam :)

8 octobre 2021

All good

All good, easy process straight forward.

16 septembre 2021

Réponse de mResell.pl

Thank you very much for your feedback :)

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku, dobra wycena, kasa szybko na koncie.

2 septembre 2021

Great value purchase!

Great value purchase!

I have bought iPhone 8 for a very decent price with a battery that is in immaculate condition - 100%. Phone shows almost no traces of wear & tear - the photos included in the offer were very accurate. I am very happy with my purchase and can recommend MResell to anyone.

16 juillet 2021

Réponse de mResell.pl

Thank you very much for your feedback.

Noté 3 sur 5 étoiles

Serwis znam od dawna

Serwis znam od dawna. Jest OK. Jednak w tym przypadku płatność trwała zbyt długo. Zamiast deklarowanych 1-2 dni od momentu zakończenia procesu - 7-8 dni.

29 juin 2021

Réponse de mResell.pl

Bardzo dziękujemy za ocenę i przepraszamy za wydłużony czas wypłaty. Robimy wszystko aby przelewy dotarły na konto zgodnie z umową.

Sprawnie i wygodnie

Jak zwykle jestem zadowolony z zakupu i sprawdzenia urządzenia

20 juin 2021

Polecam!

Szybko i sprawnie. Komputer wysłany rano, następnego dnia był już w Szwecji, szybka diagnostyka i potwierdzenie transakcji. Przelew szedł około 3 dni. Polecam

14 juin 2021

Noté 5 sur 5 étoiles

Everything is as described,I have been…

Everything is as described,I have been using iPhone Xs max for two weeks now without any issues. I hope it lasts!
It was delivered to me almost immediately!
Thank you 😊

10 juin 2021

Réponse de mResell.pl

Thank you for your feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Portal znacznie ułatwia formalności…

Portal znacznie ułatwia formalności udostępniając opłacony list przewozowy. Paczkę zostawiłem w kiosku, a już następnego dnia była w Sztokholmie. Weryfikacja urządzenia przebiegła sprawnie. Sugeruje zmianę w informacji na temat przelewu. Portal zakładał 1 lub 2 dni robocze. Pieniądze otrzymałem po 4 dniach od informacji o zrealizowaniu przelewu. Po innych opiniach wnioskuje, że nie jest to odosobniony przypadek.

9 juin 2021

W porządku

Sprzedałem firmie mResell komputer. Trochę się obawiałem tej transakcji, zwłaszcza, gdy zorientowałem się, że sprzęt zostanie odesłany aż do Szwecji i być może coś się uszkodzi. Komputer dotarł jednak błyskawicznie do odbiorcy, w ciągu 1 dnia został pomyślnie zweryfikowany przez technika i nie było żadnych uwag co do stanu komputera. Najdłużej niestety trzeba było czekać na potwierdzenie przelewu i sam przelew i nad tym elementem mResell mógłby jeszcze popracować ;) Cała transakcja od momentu wysłania do otrzymania pieniędzy trwała 7 dni roboczych.

31 mai 2021

Doskonała transakcja

Doskonała transakcja. Bardzo szybko, bezpiecznie, 100% zgodnie z opisem - sprzęt bez zarzutu.

30 mai 2021

Bardzo dziękujemy za ocenę :)

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus