Alt i alt en optimal købsoplevelse! Rigtig godt interface og hurtig levering! Produkterne kommer i lækker boks! Pasform, farver og kvalitet svarer helt til det, man ser på hjemmesiden. Virkelig lækre... Voir plus
Leveringstid fra Holland til DK 3-4 dage, acceptabelt❗️ Der blev købt 2 par shorts af forskellig design og kvalitet. Størrelse nummer valgt et nummer mindre, idet benyttelse medførte efter nogle timer... Voir plus
Hurtigt og nemt at handle. I gjorde det let som kunde at bestille og returnere. Viste kunden tillid med jeres returbehandling at tro på de gode intentioner: jeg returnerer, fordi der er en grund! Det... Voir plus
Mr. Marvis lever op til alle forventninger. Det fra information i forbindelse med ordre håndtering, hurtig leveringstid, opfølgning efter modtagelse. Ved en bestilling havde jeg fejlbedømt størrelsen... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Da MR MARVIS blev grundlagt tilbage i 2016, begav vi os ud på en rejse for at kreere de bedste shorts. Ikke længe efter tilføjede vi bukser til vores kollektion. I dag tilbyder vi et bredt udvalg af perfekte beklædningsgenstande, der kombinerer ultimativ komfort med ikonisk, tidsløst design. Håndlavet i Portugal. Gratis fragt.
Écrit par l'entreprise

Huddestraat 3, 1018 HB, Amsterdam, Pays-Bas
- +31 20 705 9222
- hello@mrmarvis.com
- mrmarvis.dk
En fornøjelse at handle her
En fornøjelse at handle her. Varen er rigtig god kvalitet. De varmeste anbefalinger herfra,
Jeg har købt og byttet bukser de…
Jeg har købt og byttet bukser de seneste uger et par gange for at finde den helt rigtige længde.
Bestilte 3 par - byttede 2 og fik penge retur for det tredje par.
Alt foregik nemt og hurtigt på nettet og med meget fin information og gratis retur.
Nu har jeg to perfekte par.
Super service og rigtig gode jeans
Hurtig levering og super quality
Hurtig levering og super quality. Har købt fra dem flere gange. Er meget tilfreds.
Lækre produkter og hurtig levering
Mr Marvis kan bestemt anbefales.
Jeg har købt flere bukser hos Mr Marvis. Enkel bestilling, hurtig levering og lækker vare. Kan bestemt anbefales.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Hvis du kan lide at blive ignoreret og…
Hvis du kan lide at blive ignoreret og behandlet respektløst, så er dette firmaet for dig. Jeg bad om hjælp flere gange, men fik aldrig et tilfredsstillende svar. Det er chokerende, hvordan en virksomhed kan operere med en sådan ligegyldighed over for kundernes behov. Fuldstændig forfærdeligt.

Réponse : MR MARVIS Danmark
Kvaliteten er perfekt og fantastisk…
Kvaliteten er perfekt og fantastisk behagelige at have på, indtil videre er det blevet til 4 par shorts og 1 par lange fløjlsbukser, dejlige varme her om vinteren. jeg kan regne med størrelserne, de er perfekte hver gang og så er leveringen hurtig.
Super hurtig levering - fantastisk bytteservice - virkelig godt produkt - god pasform :-)
Tilbagemelding så snart udsolgt vare…
Tilbagemelding så snart udsolgt vare igen var på lager
Amazingly good and quick services!
Varen levede op til forventningerne
Forkerte størrelser
En online butik, hvor størrelserne er forkerte ift de gældende standarder….🙄🤥

Réponse : MR MARVIS Danmark
deres bytteservices er helt bestemt den…
deres bytteservices er helt bestemt den bedste der findes hurtigt og smidigt, med minimum besvær for kunden
God kvalitet og en hurtig levering
God kvalitet og en hurtig levering.
Jeg elsker den gode pasform, og de mange farver man kan vælge fra.
Gode produkter og fint design.
Gode produkter og fint design.
Ville dog gerne betale med mobilpay.
Hurtig levering.
Mange tak