Havde en hydrauliklækage under min Volvo Penta diesel. Næsten umuligt at få hjælp, da alle værksteder har ferie. Fik endelig fat i Marcus fra MS Baadservice. En aftale kom i stand, og fejlen blev hurt... Voir plus
Jeg har indtil videre kun oplevet fin og professionel service, min båd er i øjeblikket i deres hænder, hvor den har fået sandblæsning og nu 4 gange primer. Nu skal den have 2 gange bundmaling, den er... Voir plus
Aftalte fast pris, der holder. Arbejdet tip-top. Virkelig god kommunikation og Marcus gør bare det ekstra for, at det skal blive en god oplevelse for kunden. Kørte endda forbi bådhallen en ekstra gang... Voir plus
Fantastisk oplevelse med MS Bådservice ApS. Jeg købte en bådtrailer. Som en del af handlen skulle båden flyttes fra anden forhandler (som var vanskelig at få fat på). Men MS Bådservice var meget fleks... Voir plus
Vi tilbyder services på både i hele Danmark. Vi står for kvalitet, og bestræber os altid efter at levere det perfekte og næsten umulige resultat.
Ringstedvej 172A, 4300, Holbæk, Danemark
- 42925462
- Info@msbaadservice.dk
- msbaadservice.dk
Marcus og Mathias gjorde et fantastisk…
Marcus og Mathias gjorde et fantastisk stykke arbejde på min gamle bayliner.
Den blev poleret til perfektion!
Det skal lige siges at der aldrig er blevet gjort noget ved den, så man kan vidst roligt sige at jeg fik en “ny” båd efter deres behandling;)
Igen, Klasse service!
Kan klar anbefales
Coating og polering af ny sea ray
Coating og polering af ny sea ray, super resultat, nem at rengøre
5 stjerner
Ms Bådservice polerede vores Searay Sundancer, lige efter vi hentede den hjem fra Spanien. Den var meget mat da vi købte den, men nu fremstår det 100% som en ny båd. Båden er også utrolig nem at vedligeholde efter de har coatet den - det kan klart anbefales til folk der ikke kender til det. Rigtigt dygtige medarbejdere.