MS Mode Nederland Avis 2 326

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had met de actie 2e broek voor 50% 2 broeken besteld maar per ongeluk 1 in de verkeerde maat. Omdat ik de eerste al ontdaan had van zijn kaartjes kon ik deze niet terug sturen en contact opgenomen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen vrijdag zijn mijn vriendin en ik in de winkel in Zevenaar geweest. Het is geen hele grote winkel, maar juist daardoor voelt hij knus, gezellig en overzichtelijk aan. Het personeel is ont... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fijn bedrijf maar wat ik wel belachelijk vind is dat ik een bestelling deed en dag daarna kwam er een actie. Ik gebeld hierover maar dit kon niet worden aangepast dus moest nogmaals de bestelling plaa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik koop al heel lang en het meeste bij MS Mode mijn kleding. Altijd een goede service, en een eerlijke mening als je vragen hebt. Personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk en de kleding zit gewoon... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Geen bestelling ontvangen

Geen bestelling ontvangen
Denk dat ze de boel bedonderen
Postnl niks ontvangen en gaan ze onderzoek doen duurt 9 dagen
Geen bestelling geen contact te krijgen dus mail ik ze maar.
Ik betaal gelukkig met klarna dus ga geschil starten op de bewijzen

11 maart besteld en betaald

11 maart besteld en betaald. Het is nu 10 april en nog niets ontvangen. Geen communicatie met de klantenservice mogelijk. Op mijn mail die ik er deze week achteraan heb gestuurd is niet meer gereageerd. Eerste keer dat ik hier bestel en denk ook de laatste. Erg teleurgesteld.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling nog steeds niet ontvangen en klantenservice onbereikbaar

Op 27-03-2026 heb ik een bestelling geplaatst bij MS Mode. Dit was mijn eerste ervaring met jullie webshop, maar helaas ook direct mijn laatste.

Ik begrijp dat een magazijnverhuizing invloed kan hebben op levertijden, maar wat hier gebeurt is echt zorgwekkend. De vertraging loopt volledig uit de hand, en nog erger: de klantenservice is totaal onbereikbaar. Niet via e-mail, niet via chat en zelfs telefonisch is er geen contact mogelijk. Dat is simpelweg onacceptabel.

In deze tijd mag je verwachten dat een bedrijf zijn communicatie op orde heeft. Als je weet dat je logistiek niet functioneert, neem dan geen nieuwe online bestellingen aan. Dat is niet alleen onprofessioneel, maar ook respectloos naar je klanten.

Daarnaast lijkt de verhuizing al sinds eind februari/begin maart gaande. Hoe lang kan een magazijnverhuizing duren?

Deze ervaring heeft mijn vertrouwen volledig geschaad. Ik zal hier nooit meer online bestellen en ook de fysieke winkels zal ik vermijden. Daarnaast zal ik anderen actief afraden om nog bij jullie te winkelen, zowel online als offline.

Hopelijk wordt er in de toekomst beter nagedacht over dit soort situaties, want dit is echt onder de maat.

Aan MS mode mochten ze hier wel actief zijn: mijn ordernummer is 107292715.

Laaaange levertijd

Ik heb 1 april iets besteld. Vandaag is het 10 april. Niks ontvangen. Vervelend dat ze dat niet op voorhand hebben vermeld .

Niet tevreden

3 april. Wat is er toch allemaal aan de hand bij jullie? Nog nooit geen problemen gehad met mijn bestelling maar nu…….. Ik krijg vandaag 2 aparte zakken met allebei 1 zwarte blazer. De bon van mijn hele bestelling zit erin maar heb alleen die 2 ontvangen. Wil 1 blazer retour aanmelden maar dat lukt helemaal niet. Ook met de link die ik ervoor krijg per mail lukt het niet. Dan maar chatten, gaat eerst goed maar daarna wordt het stil en er wordt niet meer gereageerd. Dan de klantenservice maar bellen. Ik zou terug gebeld gaan worden maar daar hoor ik ook niks meer van dus probeer ik het maar op deze manier. Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen en vertellen waar de rest van mijn bestelling is. 8 april mail gekregen met de vraag wat mijn order nummer is. Vandaag een mail dat ze een onderzoek gaan starten en er binnen een week op terug komen. Op de site staat toch duidelijk dat je binnen 1 dag antwoord krijgt. Op messenger en whatsapp al helemaal geen reactie gehad en ben ook nog steeds niet terug gebeld. Waardeloos, dus zou zeggen kijk uit als je iet wilt bestellen. Heb inmiddels mijn geld terug gekregen van de kleding die niet geleverd is maar nog niet van wat ikzelf 3 april retour gestuurd heb.

3 avril 2026

Product nog niet geleverd

Doorgaans heel tevreden met MS mode, maar ik heb op 20 maart een jasje besteld in de winkel omdat die daar niet voorradig was. Dit jasje heb ik tot op heden niet ontvangen. Herhaaldelijk contact gezocht via mail (krijg je een standaard reactie keer op keer terug over de verhuizing van het distributiecentrum). Ook geprobeerd te bellen, maar je belandt dan in een loop en krijgt niemand te pakken. De chatbot werkt ook niet en ik wacht nu reactie af via FB Messenger 🤞🏻. Ik snap dat een verhuizing wat voeten in de aarde heeft, maar 0 communicatie hierover en tijdens zo'n verhuizing, een memberdealsactie doen en een campagne met een influencer is gewoon niet slim. Overigens, tijdens de memberdeals ook een order gedaan welke wel binnen de nu 9 gestelde dagen werd geleverd. Dit was dus na 20 maart.

20 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

lange levertijd, klantenservice niet beschikbaar

Ik ben al 2 weken aan het wachten op een grote bestelling die wel al betaald is. Via de chat is niemand bereikbaar. Via mail krijg je nergens antwoord op en de telefoon gaat nog niet eens over als je MS mode wil bellen.
Zeer slechte service.
En ik ben zeker niet de enigste die aan het wachten is

8 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Normaal nooit geen problemen met deze…

Normaal nooit geen problemen met deze site. Sinds overstappen van distributiecentrum helemaal mis. Met de memberdays met korting geshopt, maar tot op heden niks ontvangen. Wacht bijna 2 weken. Contact met klantenservice is niet te krijgen. Waardeloos!

26 mars 2026

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice, contact opgenomen via alles wat mogelijk is, geen enkele reactie. Ik heb een bestelling geplaatst waar van 1 item niet is binnen gekomen maar volgens mijn mail wel is bezorgd. Kan items ook niet retour doen want mijn mail en ordernummer geeft een error aan. Nou mooi waardeloos allemaal.

Niet meer bestellen via MS Mode

Het distributiecentrum van MS Mode is aan het verhuizen waardoor er vertragingen ontstaan. Vandaag maar een proberen contact op te nemen waar mijn pakketje blijft. Dit is week 3! Nou bellen lukte niet, chatbot lukte niet, naar een medewerker doorverbinden lukte niet en nu aan het einde van de dag mailtje, ze weten niet hoelang het duurt. Voor zo’n groot bedrijf vind ik dit dus echt schandalig

7 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloze klantenservice! Kijk uit met wat je besteld

Ik heb in de winkel iets besteld en betaald maar na ruim 1.5 week niks binnen. Via telefoon en chat niet Bereikbaar . De winkel verwijst mij naar de klantenservice. Mail gestuurd en dan krijg je een standaard antwoord. Als je doorvraagt op die mail. Krijg je geen reactie. Verhaal is dat het langer duurt door verhuizing van het distributiecentrum. Dat kan maar dan kun je wel normaal op vragen reageren lijkt mij.
Vreselijk teleurgesteld in dit bedrijf. Koop er echt voor een behoorlijk bedrag regelmatig maar dat is klaar😡😡

5 avril 2026

Slechte service en communicatie

Normaal ben ik super tevreden over MS Mode. Maar in een korte tijd verschillende bestellingen gedaan. Dat er vertraging in zit i.v.m. verhuizing prima, geen probleem. Maar heb nu meerdere keren contact opgenomen via mail. Maar ik moet maar wachten. 1 pakket wacht ik nu al 2 weken op, andere 1,5 week ongeveer. Op de website staat max 9 dagen! En via mail hoor ik dat ik toch maar moet wachten! Heb niet eerder contact gehad met MS mode maar dit valt vies tegen. Helmaal als ze zien wat ik de laatste jaren daar gekocht heb!

Noté 2 sur 5 étoiles

Niet tevreden over de webshop

12 maart een bestelling gedaan. 27 maart pas ontvangen. 1 item terug gestuurt op 28 maart. Klarna moet inmiddels betaald worden maar nog geen bedrag wijziging. Contact via de klantenservice gehad, zeggen ze dat het pakket nog niet retour is ontvangen met een linkje erbij van de bezorg dienst. Staat er in die link dat het pakket al geleverd is bij ms mode.. Waarom is deze klantenservice niet telefonisch bereikbaar?? Ben bijna 1 maand bezig met de algehele afhandeling, nog niet opgelost

28 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Eind november heb ik een pak gekocht…

Eind november heb ik een pak gekocht van ongeveer €100. Inmiddels heb ik het pak slechts twee keer gedragen en zijn er in totaal al vier knopen losgeraakt. Hier zijn er helaas twee van kwijt geraakt. Er zat 1 reserve knoop bij. Maar mis er nu dus een.
De knopen zijn goud en in een andere vorm. Dus niet zomaar in een winkel te kopen.
Na een mailtje kreeg ik te horen dat jullie hier niks in kunnen betekenen. Op mijn vervolg mailtje is niet eens gereageerd.
Ik vind het bijzonder dat er niet meegedacht wordt. En zelfs niet eens de moeite genomen wordt om een verdere reactie te sturen.
En dan nog niet gesproken over het feit dat de knopen zo snel van een toch wel prijzig pak afvallen.
Wetende dat er nog steeds jasjes met de zelfde knoop verkocht worden maakt mijn gevoel dat er niet meegedacht wordt een stuk versterkt.

16 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wacht al weken op bestelling, niet bereikbaar

Wacht al weken op bestelling! Krijg per mail standaard reactie ivm verhuizing magazijn werd het einde week verstuurd. We zijn weken verder en heb nog steeds niks. Op mail word niet meer gereageerd. Klantenservice is tel niet bereikbaar. Kan op geen enkele manier contact krijgen en heb m'n bestelling ook nog steeds niet. Wat een prehistorische ballentent

31 mars 2026

Geen service deze winkel

Geen service deze winkel. Heb een pakket retour gestuurd en ben al weken lang aan het wachten op het geld terug. Contact gezocht. Pakket was binnen gekomen maar weten niet meer welke iteams ik retour heb gestuud, hebben het pakket dus niet verwerkt. Heb al het bewijs gestuurd van de mails maar niet voldoende. Ben al 5 weken aan het wachten op het geld en willen het nu verder gaan onderzoeken. Hoelang moet ik nog wachten door jullie fout.

27 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Één ster is nog teveel !!

Één ster is nog teveel !!
Een flinke bestelling geplaatst en tot op heden nog niets ontvangen.
Geen reactie via de mail, telefonisch steeds een herhalend bandje en geen contact.
Via de chat ook geen reactie meer.
Kan nergens terecht en heb al betaald ( helaas)
Hoop geld kwijt en geen kleding

19 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Met je kleding in je hand de winkel uit

Belachelijk wanneer je iets koopt dat je dan je aankoop zonder tasje of zakje mee moet nemen. Of anders tas kopen van 2.50. En personeel is ook nietvetg vriendelijk in Maassluis. Jammet want het is fijn dat er een MS modr on Maassluis is

29 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer zeer slechte winkel sinds het…

Zeer zeer slechte winkel sinds het overgaan van systemen en distributiecentra. De klantenservice is absoluut geen klantenservice te noemen zijn onvriendelijk tegen de klant en schuiven de boel af naar de winkel echter in de winkel kunnen ze je ook niet helpen en zit je nu dus met een retour welke niet terug kan maar
Niemand die weet hoe we dit moeten oplossen. Heel heel slecht dit.

23 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De broeken zitten geweldig!

Heb twee broeken besteld bij MS Mode en ben alweer super tevreden! Ik heb vaak moeite met broeken vinden die lang genoeg zijn en mooi over de schoenen vallen. Ik ben 179cm en de broeken van MS Mode zijn precies hoe je ze hebben wilt! Ze vallen perfect over de schoen, sluiten goed aan bij de taille en zitten gewoon erg lekker. Heb bij deze broeken ook nooit dat de broekspijpen raar gedraaid zitten ofzo. Nogmaals, ik ben enorm blij met de broeken en kom zeker vaker terug om leuk te shoppen :)

10 mars 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus