Ik had met de actie 2e broek voor 50% 2 broeken besteld maar per ongeluk 1 in de verkeerde maat. Omdat ik de eerste al ontdaan had van zijn kaartjes kon ik deze niet terug sturen en contact opgenomen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Afgelopen vrijdag zijn mijn vriendin en ik in de winkel in Zevenaar geweest. Het is geen hele grote winkel, maar juist daardoor voelt hij knus, gezellig en overzichtelijk aan. Het personeel is ont... Voir plus
Fijn bedrijf maar wat ik wel belachelijk vind is dat ik een bestelling deed en dag daarna kwam er een actie. Ik gebeld hierover maar dit kon niet worden aangepast dus moest nogmaals de bestelling plaa... Voir plus
Ik koop al heel lang en het meeste bij MS Mode mijn kleding. Altijd een goede service, en een eerlijke mening als je vragen hebt. Personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk en de kleding zit gewoon... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snel en netjes
snelle levering en prachtig pak
Snel geleverd mooie kwaliteit en…
Snel geleverd mooie kwaliteit en pasvorm.
Leuke kleding met normale prijzen voor…
Leuke kleding met normale prijzen voor mensen boven de 50 jaar
Degelijk en betrouwbaar
In mijn optiek is MS een degelijke, dus betrouwbare winkel (-keten).
Net als MS besta ik al een aantal jaren en ik heb nog geen negatieve ervaring met dit bedrijf mogen beleven.
Mijn onlangs gedane aankoop (mantel) bevalt uitstekend.
Fijn geholpen
Snelle, nette levering en in de winkel fijn geholpen met een ruiling en retouren.
Mooie wisselende collectie
Mooie wisselende collectie, altijd correct bezorgd en retouren worden snel behandeld en geld teruggestort
Maten zijn veel te groot
Maat M valt als maat 42.
Er zijn ook vrouwen van 70 die maat 36/38 dragen en graag volwassen kleding kopen zonder opschrift of logo’s.
Ik kan heel goed shoppen bij jullie
Ik kan heel goed shoppen bij jullie, de maten kloppen. Goed verpakt, en een retourbon erbij is ook super handig. Ik ben al jaren klant
Ik heb online geshopt en besteld
Ik heb online geshopt en besteld. Om treintje oostethuis collectie te proberen. Ik ben een ervaring rijker. Ik paste de kleding niet helemaal. Waardoor ik het setje terug gestuurd heb. Geld kreeg ik snel binnen een paar dagen terug gestord.
Keurig!
Altijs snelle en correcte levering ook retourneren prima! Leuke mode
Heel bizar stuur iets terug en krijg 3€…
Heel bizar stuur iets terug en krijg 3€ minder terug gestuurd. Eerste maar ook de laatste x
Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel
Voorraad beheer
Ik was op zoek naar een spijker gilet en het was nog in mijn maat in de webshop ik besteld met bijpassende broek. Helaas gilet niet meer op voorraad netjes gemailt kan gebeuren. Maar de volgende ochtend stond het gilet weer online ik dacht probeer het nog eens helaas. Toen zag ik dat een winkel niet om de hoek 35 minuten rijden hem nog had in twee maten ik meteen in de auto gestapt. Kom ik daar aan nee mevrouw geen gilet. #megateleurgesteld.
Zorg dat je systeem op orde is MS mode want dit is echt niet leuk.
juiste product
Memberkorting
Als vaste klant van ms mode, al meer dan 25 jaar vind ik het heel jammer dat de site van Nederland en spanje niet gelijk lopen,hier een winterjas gekocht maar memberkorting kon niet toegepast worden in spabhe maar wel Nederland, paar dagen erna ineens wel. Voel.mij toch echt benadeeld voor €24 ofwel 20% korting. Erg jammer ms dat jullie dit niet synchroon laten lopen.
Vaste klant
Vaste klant! Ik bestel vaker bij MS mode en daar ben ik echt super tevreden over!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.