Super geholpen, hele fijne (snelle) reactie van de klantenservice. Vrijdags besteld en s woensdags in huis, werd netjes op de hoogte gehouden van het pakket en verzending. Had na bestellen we... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een slecht bedrijf, Bestelling gedaan zou halverwege oktober gestuurd worden. Echter was het al eind oktober dus zelf maar contact gaan zoeken, aangezien je zelf niet geïnformeerd word dat het la... Voir plus
Via de “ouderwetse” telefoon geen contact kunnen krijgen, maar wel via Whatsapp. In no time antwoord op mijn vragen. Hierna online besteld en 20 minuten later werd mij per app verteld dat de order b... Voir plus
Begin juni behang besteld, inmiddels (30 juli) nog niks ontvangen. Op mails wordt niet/ nauwelijks gereageerd en op Whatsapp gewoon niet. Eén mail eind juni terug ontvangen dat (zoals ik wel wist, n... Voir plus
Coordonnées de contact
Apolloweg 122, 8239DA, Lelystad, Pays-Bas
- 0320320007
- klantenservice@muurmooi.nl
- muurmooi.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Goed verpakt en behang snel binnen
Top service! MuurMooi echt een aanrader! …
Top geholpen bij mijn aankoop van Arte behang bij MuurMooi. Mijn ervaring met de klantenservice was ontzettend positief. De communicatie verliep vlot en er werd goed advies gegeven. Mijn bestelling was tevens ook snel binnen.
Zij hebben aangeven als bedrijf extreem snel te zijn gegroeid in het afgelopen jaar en helaas is er soms wat fout gegaan. Ze doen er alles aan om dit te herstellen.
Ik zou MuurMooi zeker aanraden! Top service!!
Goede oplossing bij verkeerde levering
Heb perongeluk het verkeerde potje lijm binnengekregen. Goed opgelost.
Behang gekocht in de showroom
Behang gekocht in de showroom. Naast goed advies ook een goed adres om het behangwerk te laten uitvoeren doorgekregen. Al met al erg tevreden met MuurMooi
je plaatst en betaald een bestelling en…
je plaatst en betaald een bestelling en vervolgens hoor je niks meer van Muurmooi. De klantenservice is wegens drukte nooit te bereiken en op de mail reageren ze niet.vreselijk
Behang besteld en meteen dezelfde dag…
Behang besteld en meteen dezelfde dag op kunnen halen. Meerdere zaken afgegaan maar MuurMooi was de enige die het voorradig had.
Vreselijke ervaring met MuurMooi
Vreselijke ervaring met MuurMooi.
De klantenservice is niet te bereiken, behalve als er gedreigd wordt met juridische stappen te ondernemen. Erg spannend als je weken lang moet wachten op prijzig behang.
Eenmaal na veel pijn en moeite de bestelling te hebben ontvangen (zonder track and trace...), mag ik ook nog naar de gratis behanglijm fluiten.
Ik zou iedereen aanraden geen (duur) behang te bestellen bij deze firma!
6 weken gewacht op mijn behang
6 weken gewacht op mijn behang. Telefonisch niet te bereiken, op de app geen of late reactie. Uiteindelijk behang geleverd zonder behanglijm, helemaal klaar mee.
Niet bestellen bij deze firma!!!
Super geholpen
Super geholpen, hele fijne (snelle) reactie van de klantenservice.
Had na bestellen wel het concern besproken vanwege negatieve reacties (had ik niet gezien) ,ook dit werd netjes uitgelegd. Ze zijn er zeker niet trots op en het bedrijf is extreem snel gegroeid afgelopen jaar, helaas gaat er soms wat fout. Ze zijn hard bezig om alles zo snel en goed mogelijk te laten verlopen.
Ook zij zijn natuurlijk afhankelijk van leveranciers en distributeurs als bedrijf zijnde!
Muurmooi, bedankt voor de goeie service !
Selectieve klantenservice
Reageren alleen als ze iets kunnen verkopen, maar reageren al weken niet op slechte kwaliteit product. Gewoon nul reactie. Honderden euro's verder en slecht resultaat. Malafide partij!
Zeer slechte communicatie
Zeer slechte service en communicatie. Product stond als “op voorraad” en “leverbaar vanaf week 18”, maar pas na meerdere contactpogingen kreeg ik te horen dat levering pas in week 45 zou plaatsvinden. In week 46 opnieuw niets gehoord, ondanks herhaaldelijk mailen.
Na mijn review kreeg ik wél reactie (binnen 1 dag) met de belofte dat het product binnen was, maar vervolgens bleef het opnieuw stil en werd er niets verzonden. Uiteindelijk heb ik zelf moeten aandringen en is de bestelling geannuleerd en terugbetaald.
Onbetrouwbare levertijden en slechte opvolging van afspraken.
contact begon prettig en dan radiostilte
contact begon prettig, uiteindelijk stilte. er wordt niet op mails gereageerd ondanks dat bestelling is doorgegeven en er werd aangegeven dat we een betaallink konden verwachten. lange tijd wachten op de beloofde betaallink en meermaals herinnering gestuurd. we het maar op gegeven
Perfect opgelost!
Heel erg netjes opgelost dus van 1 naar 5 sterren!
Eerdere review :
Na ruim een maand nog steeds niks ontvangen....
Zéér moeizame communicatie
Eén mail eind juni terug ontvangen dat (zoals ik wel wist, niet dus) er vertraging was en dat er naar verwachting binnen 1 -1,5 week geleverd zou worden. Daarna weer volledige radiostilte.
Fijn contact
Fijn contact: eerst een sample opgestuurd gekregen en later ook het behang en bijpassende lijm besteld. Toen het pakket aankwam was de lijm opengegaan (het behang gelukkig ongedeerd) en MuurMooi heeft direct een nieuwe behanglijm opgestuurd; heel fijn!
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Ik word al een maand aan het lijntje gehouden en steeds maar excuses waarom de samples er niet zijn. Ga zeker geen behang bij hun bestellen en ook je samples niet! Hopelijk krijg ik m’n geld terug maar betwijfel het
Slechte klantenservice
Het duurde eerst weken tot ik mijn behang ontvangen heb. Tussentijds via mail en whatsapp navraag gedaan maar de reactie hierop duurde ook weer erg lang. Nu ontbreekt nog steeds de beganglijm en weer krijg ik op geen enkele manier reactie wanneer deze geleverd wordt. De klantenservice is echt vreselijk! Ik beveel deze website zeker niet aan! Ook al is mijn behang onwijs mooi!
Update:
Ik heb uiteindelijk mijn behanglijm ontvangen en kan nu aan de slag. Je moet echter wel een lange adem hebben en niet binnen een week willen behangen ;)
Goede service, doen wat ze beloven, snelle en vriendelijke communicatie.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.