Banner for MY Furniture/se

MY Furniture/se Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Allt har funkat bra med beställning, oklanderlig service från kundtjänst och leverans. Problemet har varit att det varit trasiga delar i leveransen de senaste två gångerna och det tar lite tid att lö... Voir plus

Min vara är jätte fin fick ringa 2 gånger för att se när jag får min vara hjälpen va jätte bra. Men DB Schenker shöfören va jätte utrevlig när han levererade och kom inte till mitt hus utan stanade oc... Voir plus

Mycket nöjd Bra information hela vägen, från betalning, till leverans, borden var väl förpackade, vilket var tur, för det var glasskivor på dom DHL levererade vid dörr, skrev på en garanti, att dom... Voir plus

Jag är mycket nöjd med hela min beställning av barstolarx4. Tog knappt en vecka och jag kunde följa leveransen via post app. Det stämde på pricken och jag visste vilken dag leveransen skulle anlända t... Voir plus

Vi är passionerade vad det gäller lyx, produkter till hög kvalitet, bra kundservice och till förnuftiga priser, men skulle du känna att det inte har räckt till, snälla prata med oss och vi lovar att göra vårt bästa för att lösa problemet så snabbt som möjligt . Vi letar jorden runt efter produkter som erbjuder värde till våra kunder. Vi kompromissar inte med kvaliteten. Vi är mycket stolta över vårt möbeltapetserar-team. Long Eaton länge varit hjärtat för möbelindustrin i Storbritannien och det här arvet innebär att vi får jobba med de bästa hantverkarna i branschen. Vi levererar de flesta produkter inom 3-6 arbetsdagar, men tyngre och skräddarsydda produkter kan ta lite längre tid. Priserna på vår svenska hemsida är inkl.frakt. Vi strävar efter att svara på eventuella frågor samma dag, vanligtvis inom ett par timmar. Vi hoppas att du kommer att njuta av att shoppa hos oss.

Bien

TrustScore 4 sur 5

319 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra med förbättringspotential

Allt har funkat bra med beställning, oklanderlig service från kundtjänst och leverans. Problemet har varit att det varit trasiga delar i leveransen de senaste två gångerna och det tar lite tid att lösa.
Ett tips är kvalitetskontroll innan det packas och skickas så allt är helt och rätt.

6 juillet 2025

Réponse de MY Furniture/se

Vi tackar för ditt omdöme Thomas. Vi glädjs åt att du är nöjd med ditt köp och vår service. Välkommen tillbaka!

I had a great experience with…

I had a great experience with my-furniture, and I want to especially highlight the exceptional support I received from Veronica. She was incredibly professional, patient, and kind throughout the entire process. Her helpful attitude made everything so much easier, and I truly appreciate her dedication and care. Thank you, Veronica!

23 mai 2025

Réponse de MY Furniture/se

Thank you so much for this kind review, we are glad to hear that you are satisfied with our service. I will pass on your thanks to Veronica, it is good to hear she looked after you so well. We hope to see you again soon.

Kvalitet är inte bra

Kvalitet är inte bra, jämfört med priset, stolarna var för dyra förväntade mig mycket bättre. Kvalite

17 octobre 2023

Réponse de MY Furniture/se

Vi fick ett mejl från dig den 12/12 där du skrev att du tyvärr så var inte nöjd med dina stolar. Tyget samt kvalite kom inte som förväntat så hur kan man returnera. Vi svarade på ditt mejl samma dag och vidare med information vid eventuell retur men fick ingen återkoppling från dig förrän 1 månad senare 19/1, efter julhelgen. Vi har tyvärr inte möjlighet att göra något efter så lång tid.

Färgen på mitt RIPPON-bord håller på…

Färgen på mitt RIPPON-bord håller på att gå bort. Vad kan man göra?
Har bara torkat med vatten och torr trasa efter.
Har haft 2mm skyddsplast på bordet hela tiden.
Det är ett dyrt bord och det borde innebära bra kvalitet.

9 octobre 2023

Réponse de MY Furniture/se

Jag skulle vilja informera dig om att vi har pratat med ansvarig för vår europeiska försäljning om ditt problem. Vi har under de senaste 4 åren sålt hundratals sådana bord i England och i många europeiska länder, och inget av dem har någonsin framkallat problemet du nämner. Trots detta hade vi all god vilja att hjälpa dig, även om vi inte var säkra på orsaken till problemet, så vi ersatte bordet förra året. Du förstår att vi inte kan fortsätta att ersätta bordet, för dig har vi redan gått långt bortom vårt företags policy och utöver den ettåriga garantin vi erbjuder. Vi är helt övertygade om att något misstag görs i användningen/rengörning av bordet, därav fortsätter detta problem att dyka upp. Tack så mycket för din förståelse

Snabb leverans bra jobbat

25 mai 2023

Réponse de MY Furniture/se

Vi tackar så mycket för ditt omdöme och dina 5 stjärnor, vi hoppas att du kommer trivas med dina sängbord Aurelia. Välkommen tillbaka!

Snål ,dålig leverans

Snål ,dålig leverans, höga priser

30 novembre 2022

Réponse de MY Furniture/se

Vi uppskattar den tid du tog dig för att skriva det här omdömet, men vi håller inte med. Vi är lite besvikna eftersom vi tycker att det är orättvist. Priserna vet kunden innan beställningen, det bör inte vara något man reagerar på efter man gjort sin beställning. Vi förstår inte heller varför vi är snåla då du valde ett återköp med full återbetalning.
Vi är ledsna över att produkten levererades skadad det var inget som vi kunde förutse eller förvänta oss och då vi inte kunde erbjuda dig en ersättningsvara då produkten var slut i lager så bestämdes ett återköp till dig. Vid 2 tillfällen fick vi omboka frakten, upphämtningen, då fraktbolaget inte fick svar från er. Så fort produkten var tillbaka hos oss så gjordes en full återbetalning.

Extremt bra kundservice

Extremt bra kundservice. Veronika hjälpte oss att rätta till en strulig leverans. Hon var outstanding. Bordet vi köpte var precis som vi hoppats på.

22 janvier 2023

Réponse de MY Furniture/se

Tack för ditt fina omdöme Pål, det värmer. Det glädjer oss att vi kunde hjälpa till och att du är nöjd med ditt köp av bordet Aphrodite och spegeln Stiletto. Varmt välkommen tillbaka!

Very helpful

Customer service was so helpful and informative!

5 décembre 2022

Réponse de MY Furniture/se

Thank you Honey for taking the time to leave such a kind review. I hope to see you again soon!

Rigtig god kundeservice med venlig og…

Rigtig god kundeservice med venlig og hjælpsom personale. Jeg er meget glad for mine 8 spisebordstole - god kvalitet og rigtig pæne😊

8 mai 2022

Réponse de MY Furniture/se

Tack så mycket för ditt 5-stjärniga omdöme Betina, gällande vår service och våra stolar Torino. Vi glädjs åt att du är nöjd. Välkommen åter!

Bra leverans

5 mai 2022

Réponse de MY Furniture/se

Tack för ditt omdöme Anders. Du verkar nöjd med ditt köp av vår väggspegel Liberty, det glädjer oss. Så att vi kan lära oss och bli bättre, vad hade vi kunnat förbättra i vår tjänst för att förtjäna ett 5-stjärnigt betyg från dig? Välkommen åter!

Fast delivery and good products

I love the night stands that I got. They are exactly as advertised. I'm satisfied.

11 avril 2022

Réponse de MY Furniture/se

Thank you so much for your kind review William and thank you for the five star. We are happy you love your order of the Stiletto side tables.

Beställde 3 barstolar

Beställde 3 barstolar. Allt funkade bra även innan köp då jag ville ha lite mer bilder på dom. Snabb kontakt och fler bilder mailades.
Leverans tog ett tag men det kommunicerades även om det så inga problem.

17 décembre 2021

Réponse de MY Furniture/se

Vi tackar för dina 5 stjärnor Michael. Det är fint att höra att du är nöjd med vår service och dina barstolar Torino. Välkommen tillbaka till oss!

Riktigt bra service!

Super nöjd. Rekommenderas varmt! ❤️

15 décembre 2021

Réponse de MY Furniture/se

Tack snälla för ditt fina omdöme Sally! Det glädjer oss att du är nöjd med vår service och dina nya produkter (Lavinia och Baxter säng, Bankettbordet Gustave och matstolen Mason) Välkommen tillbaka!!

Dålig service

Jag har väntat för 6 veckor för att få fåtöljen som kommit bruten.
När den hämtas av och en "ny" skickats efter 4 veckor fick jag en som också bruten men har limmats.
Huved kontoret vägrade att beställa en ny för mig utan bara göra återköp.
Därför måste jag köpa en ny med priset som bliv högre 2000kr utan att få nån ersättning för hela tiden jag väntat under😡😡😡

13 octobre 2021

Réponse de MY Furniture/se

Tack för ditt omdöme. Tyvärr så skadades din fåtölj i frakten och när vi fick information så skickade vi direkt en ny fåtölj (som du önskade), Oturligt nog levererades den också med skada. Pga att fåtöljen var slut i lager så kunde vi inte skicka dig en ny och vi valde då att göra ett återköp till dig i stället. Vi är ledsna över fåtöljen levererades skadad och att du fick vänta, det var inget vi önskar våra kunder men heller inget som vi kunde förutse eller förvänta oss.

Rekommendera starkt

Snabb leverans mycket nöjd, elegant och speciell spegel.

15 septembre 2021

Réponse de MY Furniture/se

Tack så mycket för ditt fina omdöme Safah. Toppen att du är nöjd med din spegel Colleta. Välkommen tillbaka!

Porter fåtölj

vi köpte två riktigt fina fåtöljer som vi hade sett på My furniture hemsida. För att kunna få en mer verklig upplevelse fick vi ett videosamtal från deras showroom i England där de visade oss fåtöljerna innan köpet. Bra service, bra kvalitet och snyggt design

8 septembre 2021

Réponse de MY Furniture/se

Tack för ditt fina omdöme Alireza. Vi glädjs åt att du är nöjd med ditt köp, Porter fåtölj, och vår service. Ja, visst är det smidigt med videosamtal med vårt showroom i Nottingham. Välkommen tillbaka.

Superbra kvalitet

Superbra kvalitet, snabbt leverans, kundservice som var lätt och Kommer åt.

23 juillet 2021

Réponse de MY Furniture/se

Tack för ditt 5-stjärniga omdöme Rami. Vi är glada att höra att du är nöjd med spegeln Savoy och vår kundservice. Välkommen tillbaka!