Banner for MY Furniture/se

MY Furniture/se Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Allt har funkat bra med beställning, oklanderlig service från kundtjänst och leverans. Problemet har varit att det varit trasiga delar i leveransen de senaste två gångerna och det tar lite tid att lö... Voir plus

Min vara är jätte fin fick ringa 2 gånger för att se när jag får min vara hjälpen va jätte bra. Men DB Schenker shöfören va jätte utrevlig när han levererade och kom inte till mitt hus utan stanade oc... Voir plus

Mycket nöjd Bra information hela vägen, från betalning, till leverans, borden var väl förpackade, vilket var tur, för det var glasskivor på dom DHL levererade vid dörr, skrev på en garanti, att dom... Voir plus

Jag är mycket nöjd med hela min beställning av barstolarx4. Tog knappt en vecka och jag kunde följa leveransen via post app. Det stämde på pricken och jag visste vilken dag leveransen skulle anlända t... Voir plus

Vi är passionerade vad det gäller lyx, produkter till hög kvalitet, bra kundservice och till förnuftiga priser, men skulle du känna att det inte har räckt till, snälla prata med oss och vi lovar att göra vårt bästa för att lösa problemet så snabbt som möjligt . Vi letar jorden runt efter produkter som erbjuder värde till våra kunder. Vi kompromissar inte med kvaliteten. Vi är mycket stolta över vårt möbeltapetserar-team. Long Eaton länge varit hjärtat för möbelindustrin i Storbritannien och det här arvet innebär att vi får jobba med de bästa hantverkarna i branschen. Vi levererar de flesta produkter inom 3-6 arbetsdagar, men tyngre och skräddarsydda produkter kan ta lite längre tid. Priserna på vår svenska hemsida är inkl.frakt. Vi strävar efter att svara på eventuella frågor samma dag, vanligtvis inom ett par timmar. Vi hoppas att du kommer att njuta av att shoppa hos oss.

Bien

TrustScore 4 sur 5

319 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej jag är jätte nöjd tack för senaste…

Hej jag är jätte nöjd tack för senaste samtal ni är trevliga och hjälper alla kunder

4 février 2020

Réponse de MY Furniture/se

Tack Fada för ditt 5-stjärniga omdöme gällande vår kundservice, det glädjer oss. Vi är glada att kunna vara till hjälp, tack själv för trevligt samtal. Välkommen tillbaka.

Jätte nöjd med varan

18 janvier 2020

Réponse de MY Furniture/se

Tack så mycket för ditt omdöme Oxana. Fint att höra att du är nöjd med dina spegelplattor. Välkommen tillbaka.

Mycket nöjd

Mycket nöjd! Snabb leverans och jättefina spegelbord som vi beställde .

26 décembre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Tak för ditt 5-stjärniga omdöme Annika, det glädjer oss att du är nöjd med dina sängbord Lucia. Völkommen tillbaka.

Jättefin lampa...

Jättefin lampa! Men lite meck för att bygga ihop den samt att ett ”glasklot” var snett och måste reklameras.

23 décembre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Tack för ditt omdöme, ny glaskupa ersattes och jag hoppas att du trivs med din ljuskrona Morantz. Välkommen tillbaka.

Så fint soffbord och snabb leverans och…

Så fint soffbord och snabb leverans och bordet kom monterat! Såå skönt

9 décembre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Tack Sofia för ditt 5-stjärniga omdöme gällande vårt soffbord Rippon. Välkommen tillbaka.

Hit or miss

Hit or miss. Beställde 2 sängbord. Ena var fint andra var inte. Fick byta men det nya kom inte heller i bra skick. Små repor o imperfekter som borde inte finnas på ett nytt oanvänt bord. Orkar inte byta en gång till då packningen av ett sånt tungt bord var mycket jobb och inte heller kan vara säker på att nya bordet e fint helle. Dock var kundtjänsten snabbt med att skicka ett nytt bord. De har dock inte återkopplat efter att jag klagat på det nya bordet.

27 novembre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Hej Jenn och tack för din omdöme. När du meddelade oss om problemet kontaktade vi dig snabbt och erbjöd den bästa lösningen, som är ersättningsvara. Eftersom det fanns ett mindre problem med den och du avböjde möjligheten till en ny ersättningvara, är den enda lösningen som finns att göra en upphämtning och att göra en återbetalning till dig eftersom vår policy är att bara ha produkter i perfekt skick. Vi är ledsna för detta och det är något som lyckligtvis händer sällan. Vi uppmuntrar våra kunder att kontakta vår kundservice INNAN OMDÖME LÄMNAS, eftersom vi gärna löser eventuella problem. Tack för din förståelse.

Väldigt fina😀

17 novembre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Tack Fariba för ditt 5-stjärniga omdöme och vi glädjs åt att du är nöjd med dina spegelplattor.
Välkommen tillbaka.

Rekommenderar

Snabbt, enkelt och kvalitet!

14 novembre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Tack Karin för ditt fina omdöme. Det glädjer oss. Hoppas ni kommer att han många mysiga stunder i soffan Ella. Välkommen tillbaka.

Excellent product Excellent service

5 novembre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Thank you for your kind review, we are delighted you love our Stiletto sidetable and was happy with the service provided. We look forward to seeing you again in the future.

Fantastisk god service

27 octobre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Tack så mycket Afshin för de vänliga orden gällande vår service och för de 5 stjärnorna. Hoppas att du kommer att glädjas åt dina bord Eclipse. Välkommen tillbaka.

Great choice of furniture

Such a fancy store. I got furniture of my home here. They had a great choice of furniture. Their staff was very friendly and their service was great.

14 octobre 2019

Luke Smith
Thank you for your kind review, we are delighted you love our products and was happy with the service provided. We look forward to seeing you again in the future.

👍👍👍

Lyxih desige och väldigt snabb leverans 👍

11 octobre 2019

Sam Tackach
Tack Sam för ditt 5-stjärniga omdöme gällande vår Tv/media bänk i spegelglas. Välkommen tillbaka.

Levererades inom utlovad tid.

Levererades inom utlovad tid.
Två skrapmärken fanns på möbeln samt ett skadat hörn.
Möbeln i sig motsvarade våra förväntningar. Vi är jättenöjda :)

9 octobre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Tack för ditt omdöme Ingela. Du skriver att det var ett skadat hörn och skrapmärken på ditt elementskydd, kontakta oss på kundservice_SE@my-furniture.com så att vi kan se över det.

Har handlet hos dem 3 gange

Har handlet hos dem 3 gange. Hurtig levering, flotteste møbler, god betjening⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 octobre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Tack Ashen för ditt 5-stjärniga omdöme gällande service och produkter.
Vi är glada att du gillar dina soffor Frankfurt och Holburn. Välkommer tillbaka!

En super bra kvalitet och super bra…

En super bra kvalitet och super bra service snabb leverans ni får 10 av 10 poäng.

7 octobre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Tack Fadi för dina vänliga ord gällande service och tv/media-bänken i spegelglas. Välkommen tillbaka!

Sängbord från England

Mycket nöjd
DHL levererade vid dörr, skrev på en garanti, att dom fick levereras utan att vi var hemma, så vi slapp passa när dom kom
Synd att dom lämnar EU, Engelsmännen

6 octobre 2019

Réponse de MY Furniture/se

Tack Martin för ditt fina omdöme, jag är glada att höra du är nöjd med dina Stiletto sidobord i vitt glas och mässing. Välkommen tillbaka!