Jeg har haft en fremragende oplevelse hos My Auto i Glostrup. Værkstedchefen, Marcus, er virkelig super flink og hjælpsom. Han tager sig tid til at lytte til mine bekymringer og giver altid klare... Voir plus

Super god service! Havde en lysende motorlampe, og fik tid inden for 1 time, og efter de havde kigget på bilen, bad de mig komme igen senere på dagen, så havde de fået delen hjem og lavet bilen med... Voir plus

Lejede bil af Oliver/Myauto gennem siden Hej Oscar. Oliver var på intet tidspunkt til at kommunikere med på en voksen måde-telefonen tog han aldrig.Ifbm skade på bilen "kom han til" at trække 5000... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har brugt værkstedet flere gange og været lige imponeret alle gangene over service, tempo og priser! Forrygende godt sted. Kan kun på det varmeste anbefale det sted! :-) Stod f.eks. med en død b... Voir plus

1. Atelier de réparation automobile
  2. Agence de location de voitures
  3. Agence de location de motos

Écrit par l'entreprise

MyAuto er dit værksted i Glostrup. Udover traditionelt autoværksted, udfører vi også service og rep på bla. Vandscooter og motorcykler. Derudover har vi udlejning af alle typer biler, varevogne, minibusser og motorcykler.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Mega dårlig service og et lig af en bil

Lejede en flyttebil hos dem, men den var ulovlig med revnet forrude, smadret sidepejl osv. Hjælpsomme i starten, men da pengene først var betalt, så var de fuldstændig ligeglade med vores problemer med bilen.
Hold jer langt fra dem.

13 août 2023

Uprofessionel og snyderi

Hvis du vil leje/lease en bil og ønsker at få en dårligere bil end hvad du betaler for, så er myauto det perfekte sted. Længe skal man lede efter uprofessionelle udlejere. Jeg lejede en bil for en uge, og fik en bil hvor bremserne var i stykker. Samme dag siger jeg at jeg vil aflevere bilen og have pengene tilbage for de resterende dage. Desværre ville myauto ikke imødekomme det. Jeg har taget sagen forbi nævnenes hus og nu videre til Forbrugerklagenævnet.
Ikke nok med at bilens vigtigste del var i stykker så var der tonsvis af fejl i bilen som ikke var oplyst!
Brændemærker i loftet af bilen, lange ridser indvendigt ved dørene, vinduesknapper der var i stykker. En bil der var beskidt og slet ikke klargjort til en udlejning. Klistret bagved som der var spildt sodavand.
Så hvis i ønsker at leje en beskidt, ødelagt bil og ende i en uretfærdig lang sag som mig, så vælg myauto…

22 mai 2023

Jeg kan KUN give 5 stjener

Jeg kan KUN give 5 stjener, og kan på det varmeste sende mine anbefalinger jeg har haft problemer med mit kølervand nok ting i småtings afdelingen, men kæmpet hårdt med det arbejde en anden såkaldt mekaniker har udført, men trods den tavle juletid hvor vi alle gerne vil have vores biler klar, har myauto hjulpet os med at finde fejlen og få den rettet og brugt noget tid på det trods at vi ikke lige lå først for i kalenderen, tusind tak til jer og rigtig glædelig jul 🎄

21 décembre 2022

man skal se sig godt for

det er sgu svært med trustpilot, man ved jo at firmaer betaler sig til god placering det er jo dokumenteret mange gange.
Denne gang gik det galt, har ellers været tilfreds
men jeg syntes prisen var lige lovlig kreativ i tilbuddet
og endte med at takke nej. Jeg gik til aut FDM værksted
som lavede opgaven perfekt og samtidig sparede jeg 5000,-
Det var skuffende og et wakeUp call
Autobranchen er stadig en jungle.

4 février 2022

MyAuto

MyAuto - og Oliver som jeg har interageret med - har været super ordentlige og hjælpsomme og ydet virkeligt god service. Dem vil jeg gerne bruge igen en anden gang :) Tak til Oliver!

9 août 2021

Kørte idag ud til Oliver hos my auto

Kørte idag ud til Oliver hos my auto, kom kl 8 og han tog den ind med det samme.. Det kan man kalde overordentlig god service.. og når så arbejdet er fuldført, uden nogen fejl, så kan man kun blive glad, trods sne og regn på en kedelig tirsdag... kan varmt anbefale my auto og kommer der med garanti igen igen..!!!🙃🙃🙃😉😉😉😉

6 avril 2021

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Vores firmabil stod lige pludselig og ikke kunne starte en morgen. Vi ringede til Myauto og fik fat i Oliver. Han sørgerede for at bilen blev hentet og vi fik samtidig en gratis varevogn som lånebil. Han fikset den på 2 dage og afleveret den tilbage hos os og tog lånebilen med hjem. Vi kan virkelig klart anbefale Myauto og ikke mindst Oliver. 5 store stjerner

25 mars 2021

Jeg er meget tilfreds med MyAutos

Jeg er meget tilfreds med MyAutos - og Olivers - service. Har fast 2 biler til alm. service, men derudover er det rart, at der altid er plads til at få fikset mindre uforudsete problemer hurtigt og til en fornuftig pris.
Mvh. John

10 janvier 2021

Hurtig betjening, god pris

Køleren var gået, og jeg var desperat. Oliver kunne se det, og fiksede bilen sammen dag. Desuden fiksede han et andet problem, som en anden mekaniker ikke lige kunne løse. Jeg er svært tilfreds. Også med prisen!

21 septembre 2020

Super service

Jeg mødte Oliver og My Auto første gang for ca 5 år siden og han har altid udført de opgaver med mine forskellige biler til allerhøjeste tilfredsstillelse.
Jeg kan varmt anbefale ham.

10 juillet 2020

Bilservice til guldmedalje

Hvis du er interesseret i kvalitetsarbejde, til en meget fornuftig pris, så er Oliver ikke til at komme uden om!

Jeg har brugt ham igennem et par år nu, både til service, rådgivning og reparationer af min bil, og er endnu ikke gået skuffet derfra, tværtimod.
Bilen er klar til tiden, tingene klaret som aftalt, og du ved, hvis han finder en fejl, at han går all in på at finde en god pris, og reparerer den også.

Jeg finder ikke en bedre mekaniker, og fortsætter med at bruge ham, så længe han selv har lyst til at være med.

Ps
Jeg er "kun" en tilfreds kunde, uden tilknytning til MyAuto, eller har fået nogle fordele af denne anmeldelse.
Jeg er bare 100% tilfreds.
Vh
Thomas

30 juin 2020

En særdeles positiv oplevelse

En særdeles positiv oplevelse.
Godt nok kom den forventede tidsplan ikke til at passe, bl.a. fordi der opstod lidt komplikationer med at checke den reparerede og udskiftede dels funktion efter reparationen. Men det opfatter jeg som et kvaltitetstegn og prisen forblev som aftalt. Dvs ingen påberegning af ekstra timeløn. Professionelt arbejde, Oliver!
Mvh Ole G

11 juin 2020

Altid super god service og svarer…

Altid super god service og svarer hurtig tilbage på henvendelser. Jeg får mine dæk opbevaret hos MyAuto og da jeg skulle have skiftet til sommerdæk, var der åbenbart en revne i hjulet (de var på deres 8. år). MyAuto skrev, at han kunne klare nogle nye dæk, som er umuligt i de her coronatider, men takket være MyAuto har jeg nu min fede sommerfælger på :)

15 avril 2020