Eindresultaat in de lijst is uiteindelijk goed, dus daar tevreden over. Ook tevreden over aanpassingen die zijn verwerkt na concept 1. Klantenservice doet haar best, maar loopt achter de feiten aan. B... Voir plus

Fantastische service Na het zien van het digitale voorbeeld, wat netjes 1 op 1 over was genomen van de opgestuurde foto, vroeg ik of ze de kleur van mijn T-shirt aan konden passen. Dat stond name... Voir plus

Paid for tracked Royal Mail deliver (outside of strike dates) taking 1-2 days according to their website. I ordered 11 days ago and haven’t even received shipping notification or update yet. Have emai... Voir plus

Niet binnen 24 uur het digitale exemplaar gekregen, pas na dagen iets gehoord. Niet op tijd voor kerst. Slechte communicatie, voor express levering betaald wat uiteindelijk voor niets was omdat het ni... Voir plus

1. Service e-commerce
  2. Graphiste

Monkey Tap Casino is a casual-style online casino designed for quick play, featuring colorful slots, straightforward bonuses, secure payments, and intuitive navigation.

2,9

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Zéér teleurgesteld

Zéér teleurgesteld ! Ik heb een voorontwerp ontvangen en deze was totaal niet wat ik dacht, we leken helemaal niet op te tekening. Ze stelde me voor dat een andere tekenaars ons ging tekenen. Ik wacht al 12 dagen op een 2de ontwerp en ondertussen al meerdere mails gestuurd. Klantenservice 0/10

19 mars 2024

Tevreden 100%

Bestelling geplaatst, volgens reactie mail, gelijk proef terug ontvangen. Mooie plaat met lijst ontvangen. Zeer tevreden over het resultaat.

3 février 2024

Super mooi resultaat

Super mooi resultaat! Binnen een dag had ik een voorbeeld binnen. Ik wilde hem nog iets aangepast hebben. De aangepast versie had ik binnen twee uur. Heel blij mee!

15 décembre 2023

De poster/tekening op zich goed gelukt…

De poster/tekening op zich goed gelukt en mooi gedaan!
Kader ziet er goedkoper uit dan op de reclamefilmpjes en was beschadigd aan de hoekjes (misschien betere bescherming voorzien voor verzending?).
Duur voor wat het is.

18 décembre 2023

Foute levering

Ik wacht na bijna twee weken nog op mijn bestelling. Eerst wist ik niet dat het geleverd was, dan moest ik naar het postpunt. Ik open mijn pakket en het is niet mijn bestelde kader.. na contact met hen, heb ik de juiste kader nog steeds niet in huis. Jammer.

6 décembre 2023

Geen volledig bedrag terug ontvangen

Geloof ook niet dat het handgetekend is. Anders was er echt op meer details gelet. Heb mijn geld terug gevraagd. Heb €69,- betaald maar €49,- terug gestort gekregen. Hoezo? Vind het sowieso raar dat je eerst moet betalen voordat je een voorbeeld te zien krijgt. Jammer de voorbeelden zagen er zo leuk uit.

13 décembre 2023

niet bestellen!

Al een paar weken bezig om een gewenst resultaat te krijgen. Wijzigingen worden niet goed gelezen. Duurt ontzettend lang voordat er een wijziging aangebracht wordt. Ik baal dat ik niet eerst hier de recensies heb gelezen. Zeker niet bestellen! Alle stress, gezeur, contact en geld niet waard. Ik heb het na twee weken nog niet eens een juiste tekening en dus nog geen product ontvangen. Dat gaat naar verwachting ook nog wel een paar weken duren ben ik bang.

6 octobre 2023

Vieze lijst

Ik heb twee keer moeten vragen om iets aan te passen.
De tweede keer is dit wel aangepast.
Hierdoor heb ik langer moeten wachten..
Verder ben ik blij met het schilderij die we binnen hebben gekregen.
Alleen is het jammer dat er in de lijst viezigheid zat.
Dus heb ik de lijst los moeten halen en het schoon moeten maken.
Dus is erg jammer.

15 septembre 2023