Eindresultaat in de lijst is uiteindelijk goed, dus daar tevreden over. Ook tevreden over aanpassingen die zijn verwerkt na concept 1. Klantenservice doet haar best, maar loopt achter de feiten aan. B... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fantastische service Na het zien van het digitale voorbeeld, wat netjes 1 op 1 over was genomen van de opgestuurde foto, vroeg ik of ze de kleur van mijn T-shirt aan konden passen. Dat stond name... Voir plus
Paid for tracked Royal Mail deliver (outside of strike dates) taking 1-2 days according to their website. I ordered 11 days ago and haven’t even received shipping notification or update yet. Have emai... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Monkey Tap Casino is a casual-style online casino designed for quick play, featuring colorful slots, straightforward bonuses, secure payments, and intuitive navigation.
Coordonnées de contact
Marketing 32A, 6921RE, Duiven, Pays-Bas
- info@myfamframe.nl
- myfamframe.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Al meer dan 2 weken besteld en nog…
Al meer dan 2 weken besteld en nog steeds niet ontvangen.
Ontzettend slechte ervaring gehad
Ontzettend slechte ervaring gehad. Lever tijd zou 2-4 dagen zijn, maar na 14 dagen nog niks ontvangen. Uiteindelijk zelf maar weer contact opgenomen (voor de tweede keer) en toen kreeg ik te horen dat mijn gekozen lijst formaat was uitverkocht en ze mijn portret niet konden leveren, en dat ik alleen voor een groter formaat kon kiezen. Hele slechte service!!
Artikel niet op tijd
Ik heb extra kosten gemaakt voor snelle levering, pakket zou op tijd geleverd worden, daarna kreeg ik een mail dat de lijst eromheen in een keer niet leverbaar was. (Zet dit er dan direct bij). Toen via instagram contact gezocht en kreeg toen goede hulp. Er werd beloofd dat ik mijn pakket op tijd zou krijgen. Maar niets is minder waar. Pakket na 2 weken nog steeds niet ontvangen
Fast service and also good customer…
Fast service and also good customer service when I need them to resend me the glass cover that was scratched. Recommended!
Het resultaat was prachtig
Het resultaat was prachtig. Beter dan ik verwacht had. Snelle levering.
Ik had een tekst erop gevraagd maar…
Ik had een tekst erop gevraagd maar stond alleen een naam erg jamer
Ik koop hier nooit weer !!!
Communicatie is erg slecht en dan vind ik het nog zacht uitgedrukt. Pas na een maand en 3 personen verder kon ik mijn proef zien. Helaas was ik verplicht deze te betalen omdat de 2 werken bedenktijd om waren. Terwijl ik toen nog niks had gezien. Ik koop hier echt nooit meer wat!!
Prachtige tekening!
Prachtige tekening ontvangen, nog mooier dan verwacht! Site is eenvoudig in gebruik en prettig dat je nog een preview krijgt voor je het definitief goedkeurt. Levertijd was wel langer dan werd aangegeven maar dat was in dit geval niet erg.
Het schilderij lijkt op de foto
Het schilderij lijkt op de foto! Aanpassingen worden goed opgepakt en snel klaar
Alles verliep snel en soepel
Alles verliep snel en soepel; ontwerp, wijziging doorvoeren en verzending. Ontzettend blij me resultaat!
Heel erg mooi en aangepast aan de…
Heel erg mooi en aangepast aan de opmerkingen die ik had!
Is een leuk concept goeie uitvoering
Is een leuk concept goeie uitvoering.
Mooi product en super creatief.
Product was netjes en goed ontvangen
Product was netjes en goed ontvangen. Communicatie wat traag naar verwachting. En aanpassingen zijn 15 euro dus best prijzig, zou minder kunnen.
Bespaar jezelf stress en een hoop irritatie!
Niet binnen 24 uur het digitale exemplaar gekregen, pas na dagen iets gehoord. Niet op tijd voor kerst. Slechte communicatie, voor express levering betaald wat uiteindelijk voor niets was omdat het niet op tijd geleverd kon worden. Reageren niet op mail, geen tegemoetkoming. Ging totaal bijna een maand overheen.
Oplichting!!
De opmerking niet getekend
Ik had een foto opgestuurd waarin er wat tegenlicht zat. Als je goed keek zat er een plukje haar. Na de 2e tekeningen terug te hebben gehad zat deze er nog niet op. Toen heb ik het aangegeven, op het moment dat ik hem toen terug kreeg zat het er nogsteeds niet op. Dus maar mee akkoord gegaan omdat ik niet verwachte dat het er nog op zou komen.
Hij is prachtig❤️
Mooie foto
Mooie foto, duurde wel erg lang door drukte met de feestdagen. En ik kreeg eerst zwarte haren terwijl ik blond ben. Dat vond ik wel jammer
En savoir plus sur les différents types d'avis.