MyCardsGroup Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til de super flotte Futcard i super god kvalitet. Og 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den virkelig gode kundeservice. De er super hurtige til at svare, og virkelig tålmodige og hjælpsomme da jeg havd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god kundeservice, som svaret hurtigt og pænt tilbage på alle mine spørgsmål 😁 da min søn åbnede fodboldkortet af sig selv, blev han så glad og overrasket. Det er så super flot lavet og mega god... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Selve fodboldkortet er helt perfekt, og modtageren bliver rigtig glad for det. Især vores barnebarn, som var så heldig at vinde et gratis kort. Vi ønsker at selve leveringstiden/ leveringsproces... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og god kommunikation omkring ordren, herunder omkring den ventetid, der var på grund af sommerferien. Selve ordren bragte kæmpe begejstring herhjemme. Det eneste jeg savner, er en eller an... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

MyCardsGroup er et dansk startup, der startede med et ønske om at skabe nye og spændende måder at fejre fodbolden på. Og med vores seneste kort mener vi bestemt, at vi er godt på vej til at gøre dette. Fordelen ved at vælge os er, udover den høje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit personlige kort. Ud over Myfutcard.dk har vi også Mypadelcard.dk, Mygolfcard.dk, mygamingcard.dk og mange mange flere kommer til.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig og kompetent hjælp

Fin, hurtig og kompetent hjælp. Alle udfordringer bliver løst. De varmeste anbefalinger herfra

25 avril 2022

Réponse de MyCardsGroup

Først og fremmest tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse!

Vi er glade for de fine ord og taknemmelige for at du valgte os!

En god oplevelse

Kan anbefale MyFutCard, da både kvalitet af produktet og hurtig lynhurtig feedback og fleksibilitet fra deres kundeservice er helt i top.

22 avril 2022

Réponse de MyCardsGroup

Vi er super glade for du er ligeså vilde med produktet som vi er!

Noté 4 sur 5 étoiles

Selve fodboldkortet er perfekt

Selve fodboldkortet er helt perfekt, og modtageren bliver rigtig glad for det.
Især vores barnebarn, som var så heldig at vinde et gratis kort.

Vi ønsker at selve leveringstiden/ leveringsprocessen bliver mere tydelig på hjemmesiden, da det ikke er så ligetil at overskue at der går en rum tid fra bestilling til kortet er modtaget.
Vigtig information hvis det skal bruges som gave🤗

4 avril 2022

Réponse de MyCardsGroup

Tak for de rigtig pæne ord!

Vi arbejder på at gøre processen mere transparent fremadrettet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Når det trods alt ender med stor tilfredshed

Kan ikke anbefales
Jeg bestiller omkring 4/3 et kort.
16/3 modtager jeg mail omkring at kortet er afsendt til levering med GLS, dog kan jeg via GLS tracking se, at der er oprettet label men at de ikke har modtaget leveringen.
Jeg henvender mig til myfutcard og får besked på at mit kort, nu angivelig er leveret til GLS den 22/3, stadig fremgår det af tracking at det ej er leveret til GLS.
Jeg henvende mig igen og får nu besked om at leveringen afsendes med GLS den 24/3.
29/3 henvender jeg mig igen og modtager nu ingen svar og har fortsat ikke modtaget min levering, som myfutcard iøvrigt har taget betaling for.
Hvad der var en dårlig oplevelse , blev til en super god oplevelse som blev løst lyn hurtig og vi er super tilfreds med det produkt vi har modtaget. Super flot kvalitet

29 mars 2022

Réponse de MyCardsGroup

Tak for de pæne ord! Vi er selvfølgelig kede af, at det startede ud med en træls oplevelse. Men godt vi fik løst den på en måde, så alle var tilfredse :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Vi bestilte et kort før jul 2020

Opdatering af anmeldelse!

Jeg står 100% ved det jeg tidligere skrev, for det er vores oplevelse.

Men skal dog tilføje at det endelige resultat, omend det tog sin tid, endte med at være god.

Og den efterfølgende kundeservice (efter min anmeldelses) har været god, og kun godt at der følges op på tingene.

Vi bestilte et kort før jul 2020, og så frem til et kort i den super kvalitet der blev lovet på hjemmesiden, men ak. Det kort måtte vi reklamere over 2 gange da selve folien på kortet ikke sad ordentligt fast, og emballagen var så dårlig at kortet også havde taget skade under transport. Yderligere måtte vi diskutere om ombytning, retur fragt, manglende beslag, som aldrig kom selv om de var bestilt. Elendig kundeservice i min optik. Kunden har altid ret, især når de har beviserne i orden.

Så igen i år skulle vi bruge et kort, og tænkte at I havde lært lidt de sidste par år og leverede et kort uden skader, men ak, endnu et kort hvor folien ikke sad fast flere steder, og da vi skrev og reklamerede gav i emballage og transport skylden, selv om emballagen rent faktisk var intakt denne gang, så det var kun dårlig fabrikation. Og igen skulle vi vente på svar om vi kunne få et nyt, det skulle lige tages op med trykkeriet, why?? Igen kunden har altid ret, især når billedbeviserne er iorden. Og hvis I gennem flere år har haft problemer med en holdbar emballage, så burde det vel være fikset og udskiftet nu?? Heldigvis har vi ikke flere der skal have et kort, og ellers så måtte de undvære.

14 mars 2022

Hej Kim,

Som tidligere nævnt over i telefonen, tror jeg, at vi fik det bedste ud af situationen. Beklager rigtig meget postyret i sin tid, men godt vi nåede i mål!

Er mere end super tilfreds😀

Er mere end super tilfreds😀
Helt fantastisk hjælp under bestillingen.
Hurtig forsendelse.
Svare hurtig tilbage på mail.
Vil helt klart anbefale jer til alt og alle😊

17 février 2022

Super flot fut card

Super flot fut card! Jeg elsker det.

Jeg har lavet en order den 24/1 og det tog 11 dage for at have min card. Den er super flot og god kvalitet!

4 février 2022

Et flot produkt

Der er ikke noget negativt at sige .
Det er nemt at lave , det blev utroligt flot .
Fik det inden for en uge
Det kan klart anbefales hvis man har hang til FIFA eller fodbold lir

1 février 2022

Super flot resultat

Brugervenlig løsning, hurtig ekspedition og resultatet er super flot! Det blev årets julegave :)

4 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og overskuelig bestilling. Pålidelig levering

De løser opgaven med grafisk opsætning fint og sender til aftalt tid (jeg bestilte den 19. og den var fremme inden jul).

Websiden giver en god fornemmelse af det endelige produkt, så jeg havde tiltro til, at det blev et fint kort. Og det gjorde det absolut også.

Jeg skrev med support angående et filformat og nogle grafiske detaljer,og de svarede hurtigt og fyldestgørende.

Jeg handler gerne her igen.

4 janvier 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus