MyCardsGroup Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til de super flotte Futcard i super god kvalitet. Og 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den virkelig gode kundeservice. De er super hurtige til at svare, og virkelig tålmodige og hjælpsomme da jeg havd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god kundeservice, som svaret hurtigt og pænt tilbage på alle mine spørgsmål 😁 da min søn åbnede fodboldkortet af sig selv, blev han så glad og overrasket. Det er så super flot lavet og mega god... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Selve fodboldkortet er helt perfekt, og modtageren bliver rigtig glad for det. Især vores barnebarn, som var så heldig at vinde et gratis kort. Vi ønsker at selve leveringstiden/ leveringsproces... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og god kommunikation omkring ordren, herunder omkring den ventetid, der var på grund af sommerferien. Selve ordren bragte kæmpe begejstring herhjemme. Det eneste jeg savner, er en eller an... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

MyCardsGroup er et dansk startup, der startede med et ønske om at skabe nye og spændende måder at fejre fodbolden på. Og med vores seneste kort mener vi bestemt, at vi er godt på vej til at gøre dette. Fordelen ved at vælge os er, udover den høje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit personlige kort. Ud over Myfutcard.dk har vi også Mypadelcard.dk, Mygolfcard.dk, mygamingcard.dk og mange mange flere kommer til.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig flot Futcard😊👌 vi fik en mega…

Rigtig flot Futcard😊👌 vi fik en mega glad dreng da han åbnede pakken. 😊
Vil helt klart anbefale denne hjemmeside, og handler her helt klart igen 😊👏

16 juillet 2022

Hej Kesia

Noté 4 sur 5 étoiles

Uheldig start, fint resultat

Ekstrem lang ventetid, bestilte for 2 uger siden og har endnu ikke hørt fra dem
1-stjerne givet

Efter ovenstående anmeldes blev lavet kom der skub i sagerne.
MyFutCard havde tilsyneladende ikke den baggrund til det godt vi skulle bestille, da dette skulle leveres fra anden side, dette stod der desværre ikke noget om ved bestilling.
MyFutCard tog selv fat i dem skulle leverer baggrunden, og wupti det tog lige hen over en weekend så kunne vi endelig færdiggøre vores kort.

Selve kortet i sig selv er der ikke noget at sætte en finger på, det er super fint og det billede vi har sendt står knivskarpt og flot skåret ind. (str. small)

11 juillet 2022

Hej Kasper,

Vi har været i dialog med dig, da du som sagt afventer et kort fra Fodbold & Event. Vi afventede at få et portræt fra fotografen, så vi kunne færdiggøre kortet. Så vi har gjort hvad vi kunne og vi er selvfølgelig rigtig kede af, at det nu går ud over os i form af en 1-stjernet anmeldelse. Vi går meget op i, at man er tilfreds med at handle hos os og ønsker at processen går helt smertefrit.

Vi håber dog alligevel, at i blev tilfredse med resultatet.

De bedste sommer hilsner,

Super fint kort

Super fint kort.
Sønnike er glad👌

16 juin 2022

Hej Michael

God service og levering

Dejlig nemt at lave kortet og fin kvalitet. Der var hurtig og god levering.

12 juin 2022

Hej Linda

Hurtig forsendelse

Alt var som bestilt, og leveringen var hurtigt.

1 juin 2022

Hej Stine

FANTASTISK service

FANTASTISK service!
Vi fik et kort, som er i fantastisk grafik, men det nederste hjørne var desværre knækket undervejs med posten. Jeg skrev med det samme til dem og de sendte fluks et nyt. Alt igennem helt fantastisk, både kundeservice og kort 🔥

8 mai 2022

Réponse de MyCardsGroup

Tusind tak for, at tage dig tid til at skrive så fin en anmeldelse om din oplevelse hos os. Det sætter vi stor pris på!

Meget tilfreds

4 mai 2022

Tak for de pæne ord!

Fine kort

Fine kort. God betjening. Hjælpsom og hurtigt svar ved henvendelse.

2 mai 2022

Réponse de MyCardsGroup

Tusind tak for de pæne ord!

Super

Super. Godt og hurtig levering

26 avril 2022

Réponse de MyCardsGroup

Vi takker og bukker for de pæne ord!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus