6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til de super flotte Futcard i super god kvalitet. Og 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den virkelig gode kundeservice. De er super hurtige til at svare, og virkelig tålmodige og hjælpsomme da jeg havd... Voir plus
Meget god kundeservice, som svaret hurtigt og pænt tilbage på alle mine spørgsmål 😁 da min søn åbnede fodboldkortet af sig selv, blev han så glad og overrasket. Det er så super flot lavet og mega god... Voir plus
Selve fodboldkortet er helt perfekt, og modtageren bliver rigtig glad for det. Især vores barnebarn, som var så heldig at vinde et gratis kort. Vi ønsker at selve leveringstiden/ leveringsproces... Voir plus
L'entreprise a répondu
God service og god kommunikation omkring ordren, herunder omkring den ventetid, der var på grund af sommerferien. Selve ordren bragte kæmpe begejstring herhjemme. Det eneste jeg savner, er en eller an... Voir plus
Écrit par l'entreprise
MyCardsGroup er et dansk startup, der startede med et ønske om at skabe nye og spændende måder at fejre fodbolden på. Og med vores seneste kort mener vi bestemt, at vi er godt på vej til at gøre dette. Fordelen ved at vælge os er, udover den høje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit personlige kort. Ud over Myfutcard.dk har vi også Mypadelcard.dk, Mygolfcard.dk, mygamingcard.dk og mange mange flere kommer til.
Hindbærranken, 5500, Middelfart, Danemark
- 71928229
- kontakt@myfutcard.dk
- myfutcard.dk
Demande des avis aux clients
God og fejlfri kvalitet
Produktet var lige som det var beskrevet og lovet, god kvalitet hurtig og fejlfri levering... Så det var en meget glad dreng der modtog sit Futcard... Kan helt sikkert anbefale at handle hos dem
Jeg havde en rigtig god oplevelse da jeg bestille hos MyFutCard. Jeg var uheldig at GLS ikke leveret min pakke til tiden, men Nikolaj fra MyFutCard tog kontakt til dem og dagen efter meldte GLS at min pakke var klar til afhentning. Den service sætter jeg stor pris på! Udover det levede produktet helt op til mine forventninger og min søn blev rigtig glad.
Dårlig kvalitet
Ideen er god. men den kvalitet man får det i, virkelig ringe. Jeg var ihvertifald skuffet over købet.

Réponse de MyCardsGroup
Super kvalitet og service
Nem at lave - god service
Nem at lave. Havde et spørgsmål som jeg lynhurtigt fik svar på.
Super kvalitet
Super kvalitet, nemt og hurtigt at lave sin egen. Har en meget glad fodbold dreng som elsker sit FutCard. Hurtig levering og fin pris.
Hurtig og flot service
Meget flot kort
Kan varmt anbefales
Fuld tilfreds service! Der blev skrevet til mig så jeg kunne se et eksemplet på arbejdet med mine billeder og kunne der se om jeg var tilfreds eller ville have et andet billede. Det synes jeg var superdejligt.
Det eneste jeg kunne ønske mig skulle være en form for krog til at kunne hænge det op bag på.
Jeg har to glade drenge! Kan varmt anbefales.
Flot udført kort og mega hurtig…
Flot udført kort og mega hurtig levering. Kortet var et kæmpe hit hos min 10-årige søn :)
Et virkelig flot slutprodukt
Et virkelig flot slutprodukt. Jeg havde hørt og læst at det færdige produkt var godt, men jeg blev meget positiv overrasket over resultatet. Det er absolut ikke sidste gange jeg handler her. Den bedste fødselsdagsgave til en glad fodbolddreng.
Meget flot materiale og kvalitet hurtig…
Meget flot materiale og kvalitet hurtig levering