MyCardsGroup Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god kundeservice, som svaret hurtigt og pænt tilbage på alle mine spørgsmål 😁 da min søn åbnede fodboldkortet af sig selv, blev han så glad og overrasket. Det er så super flot lavet og mega god... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Selve fodboldkortet er helt perfekt, og modtageren bliver rigtig glad for det. Især vores barnebarn, som var så heldig at vinde et gratis kort. Vi ønsker at selve leveringstiden/ leveringsproces... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

MyCardsGroup er et dansk startup, der startede med et ønske om at skabe nye og spændende måder at fejre fodbolden på. Og med vores seneste kort mener vi bestemt, at vi er godt på vej til at gøre dette. Fordelen ved at vælge os er, udover den høje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit personlige kort. Ud over Myfutcard.dk har vi også Mypadelcard.dk, Mygolfcard.dk, mygamingcard.dk og mange mange flere kommer til.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super Kundeservice!

Det første kort vi modtog havde desværre fået et tryk under forsendelsen.
Hurtigt fik vi en ny tilsendt uden spørgsmål eller noget, og kommunikationen var god, hurtig og præcis.

19 octobre 2023

6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til de super flotte Futcard i super god kvalitet. Og 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den virkelig gode kundeservice. De er super hurtige til at svare, og virkelig tålmodige og hjælpsomme da jeg havde haft hovedet oppe det forkerte sted og lavet fejl ved min bestilling.

29 août 2023

Spot on

Bestilte 2 til mine drenge i forbindelse med fodboldskole. Det var nemt at gennemføre købet, og mulighederne er mange og rigtig fine. Hurtig levering og fantastisk flot. De hænger nu på hver deres værelse. Det bliver nok ikke sidste gang vi bestiller fra MyFutCard.

7 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg blev informeret om kortet var…

Jeg blev informeret om kortet var sendt. Så kom der en sms om det ville blive sendt dagen efter. Der gik yderligere 1 uge, og her måtte jeg selv rykke efter det. Æv.

30 juillet 2023
Logo de MyCardsGroup

Réponse de MyCardsGroup

Hej Camilla
Vi kan kun beklage, der har været lidt udfordringer med leverandør-svigt af emballage og sygdom i pakkeriet. Det er desværre ikke noget vi kan gøre så meget ved. Vi forsøger at informere så godt som muligt og dit kort ville være kommet afsted uanset om du havde rykket eller ej. Vær sikker på det.

Du er heldigvis en af de få, der oplever de udfordringer du har haft.

Vi har opdateret vores proceducere mht. indkøb af emballage og information til kunderne så noget lign. ikke burde ske i fremtiden.

Skriv gerne en mail til kontakt@myfutcard.dk så vi kan finde en passende kompensation for din dårlige oplevelse. Vores mål er at alle vores kunder får en 5-stjernet oplevelse så skriv endelig.

God weekend trods alt.

//Nikolaj, Myfutcard

Verdens klasse firma

Virkelig god service og hurtigt til at svare på spørgsmål.
Og verdens klasse til at hjælpe når man selv laver en fejl.
Ikke sidste gang jeg handler her
Og ikke mindst hurtig levering selv om sommeren er over os

15 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

God service og god kommunikation…

God service og god kommunikation omkring ordren, herunder omkring den ventetid, der var på grund af sommerferien. Selve ordren bragte kæmpe begejstring herhjemme. Det eneste jeg savner, er en eller anden form for ophængsanordning (et lille hul eller noget bagpå), idét kortene ikke kan stå pga. spidsen i bunden. Men ellers er jeg meget tilfreds.

24 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Flot kort i god kvalitet

Min søn har fået et rigtig flot kort i en god kvalitet. Det var nemt at lave og det blev leveret hurtigere end lovet. Vil helt sikkert anbefale det.

16 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Meget bøvl med at følge linket

Meget bøvl med at følge linket, fra mailen og få det oprettet med rabat. Dernæst forsinkelse på produktet.
Produktet er rigtig fint, men vejen til at få produktet var godt nok bøvlet

23 juin 2023
Logo de MyCardsGroup

Réponse de MyCardsGroup

Hej Anders
Tak fordi du tager dig tid til at anmelde vores service.
Fedt du synes produktet er rigtig fint. Det er vi glade for.

Vi er selvfølgelig mega ærgelige over at hele processen kun er til 1 stjerne da du som en af de meget få har oplevet problemer.

Vi har chat og email support og hjælper alle, der har udfordringer hurtigt og stort set til alles tilfredshed. Jeg håber trods alt at vi har hjulpet dig på behørig vis via chat eller email.

Mht. forsinkelse havde vi desværre leveringsproblemer fra vores emballage leverandør og det sker jo desværre ind imellem.
Vi skrev dog ud så snart vi blev klar over dette og fortalte om hvornår kortet ville nå frem ugen efter.

Vi håber du vil genoverveje antallet af stjerner da det du har oplevet har været en enlig svale og du faktisk er den eneste, der har haft så store problemer.

Vi håber på at kunne levere flere fede fodboldkort til dig i fremtiden. Og til tiden selvfølgelig ;-)

Venlige hilsner
Nikolaj
Myfutcard

5 stjernes kundeservice

Super lækkert produkt og mega god kundeservice. Både giver og modtager var super tilfredse med købet og købsoplevelsen.
Jeg havde til en start sendt et foto,som ikke var helt godt. Men Kasper var bare så kundeminded og service orienteret at han selv i weekenden sørgede for at kundeservice. Absolut vores første valg,hvis vi skal have lavet et fodboldkort igen. 5 store stjerner herfra.

14 juin 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus