MyJackpot.com Avis 14

2,4

2,4

Bas

Hold da op sikken et svindel firma

Hold da op sikken et svindel firma, de kalder sig gratis spil ha ha ALT koster penge der inde hvis du vil deltage i det hele, fusk og hombug, og de er ikke underlagt spillemyndighederne, så de sætter deres maskiner til at give 9 gevinster, så de kan lokke dig til at købe jetoner og andet lor. på deres side, PAS PÅ DEM, det STØRSTE svindel sted på nettet, de snyder og bedrager dig, og det kan de gøre netop fordi de IKKE er underlagt spillemyndighederne, godt råd KØB INTET PÅ DERES SVINDEL SIDE

24 mai 2026

DE STØRSTE SVINDLERE PÅ NETTET

DE STØRSTE SVINDLERE PÅ NETTET, kan ikke vinde på deres svindel maskiner, har tabt 150 miLlioner bare i dag og spille Kun for 80,000 så et klart bevis på stor svindel, de vil bare have dig til at købe jetoner, PAS PÅ DENNE SVINDEL SIDE. Kæmpe kæmpe svindel side, deres maskiner står til at give 0 gevinster, det går kun ud på at lokke dig til at købe jetoner og andet lo.. på deres svindel side, Og de stjæler jetoner fra din konto så netop de kan få dig til at købe på deres svindel side. PAS PÅ DER INDE

25 mai 2026

Nach 7 Abstürzen

Nach 7 Abstürzen , und 75 milliarden Punkten Verlust , ( Nach Jedem Muss Neustart ,) ,wurde ich vom Support , Nach meldung und Empörung ( Warum werden Kaputte Nicht Funktionierende Spiele , nicht Rep:: Entfern ??? ) je nach Supperter . Als Schwindler- Betrüger. Tech :Banause Etc ,,, mit Ratschlägen Bommbardiert ;; Aber Getan Hatt Sich Nichts ,,,,,,,,,,,,,,,,,,Halt !!!!1 Mensch Hatt aus Kulanz ; Kleine Enschädigung Gegeben DANKE ;;;; Aber Sonst Alle Auf AGB"Verwiesen ,, Mann Hatt Keine Verantwortung Spielern Gegenüber ,,( Sie bezahlen YAAA Alles :) . Kulanz und Echte Hilfe Habe ich Bei Anderen Anbietern Erlebt ,, D,H Es Geht Auch Besser ,, Also Mein Geld werde ich Dort Ausgeben ,Wo ich Mich Als Kunde Gut Aufgehoben Weiss ,Gratis Spiele Sollten Besser Sein . Als nur Auf Profitt;; Meine Persöndliche Ansicht u, Meinung ;;; Ein Enteuschter 😿😿 ;

6 mai 2025

Wat een verschrikkelijke website met…

Wat een verschrikkelijke website met lokkertjes die je doen geloven dat je heel veel fiches kunt kopen. Dit is bij de wet verboden en ik wil mijn geld terug. Of in ieder geval de 8 stickers met beloningen waavoor ik maar liefst 200 euro heb betaald

9 avril 2025

HaHa

Für das was Ihr betreibt gibt es von mir 5 Punkte den ich denke im B....... seid ihr die Besten

23 juin 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit