Het eerste product wat ik had besteld was helaas defect. Na contact met de klantenservice hebben ze een nieuwe opgestuurd welke wel werkt. Goede service.
Lisez les avis des autres
Mymotor/Gima motorparts/Betonwerken...Met een hele grote boog vermijden. Puinhoop letterlijk en figuurlijk. Uiterst onprofessionele "onderneming". Ze hebben geen enkele intentie onderdelen snelmof übe... Voir plus
L'entreprise a répondu
200% goede service. Accu van onze Brommobiel leek defect. Bij hen een nieuwe gekocht. daar even staan praten en advies gekregen om een acculader mee te nemen. Optimate5 gekocht. Naar huis Lader a... Voir plus
Mei vorig jaar een Yuassa accu gekocht tegen een scherpe prijs. Na de winterstop vorige maand enkele ritjes gemaakt en accu defect. Even een mailtje met de gegevens doorgestuurd en vervolgens gebeld.... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin d'équipement et d'accessoires pour motos
- Concessionnaire de motos
- Magasin de pièces et d'accessoires pour motos
- Magasin de motos
Écrit par l'entreprise
Mymotor is in 2010 opgericht onder de naam Pilkes Parts, het bedrijf is in 2023 overgenomen en is nu gevestigd in Den Dungen. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en hebben ons kunnen specialiseren in onderhoudsdelen als motorfiets accu’s, motorolie, remblokken en filters. Met een ruim assortiment van meer dan 10.000 + producten zit er altijd datgene bij waar u naar op zoek bent.
Coordonnées de contact
Het Schild 10, 5275EB, Den Dungen, Pays-Bas
- 073 551 95 02
- info@mymotor.nl
- mymotor.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Prima
Maandagochtend sta ik met een lekke band, snel naar de plaatselijke bandenboer waar het ventiel kapot bleek te zijn. Ik bleek een hele rare ventielmaat te hebben die de bandenboer niet had. Ben snel naar een paar andere motorzaken gereden maar die hadden niet de juiste maat. Op internet kwam ik bij MyMotor de juiste maat tegen. Maandagmiddag besteld, woensdagavond pakje met de ventielen. Precies zoals beschreven en past goed.
Waardeloos
Waardeloos! Heb bij Mymotor een nieuwe accu besteld omdat de site meldde dat die de volgende dag bezorgd zou worden. Twee dagen later nog steeds niets. Als ik geluk heb komt ie misschien morgen.
Ik koop hier nooit meer!
Alles wat besteld is is geleverd.
Alles wat besteld is is geleverd.
Prijs is prima, levertijd wat aan de lange kant, maar dat werd netjes bij bestelling medegedeeld.
2 Keer telefonisch contact gehad, uiterst vriendelijk te woord gestaan.
Mail wordt gewoon beantwoord.
Zeker GEEN "fake site".
Je moet ff geduld hebben, daar is de prijs ook naar.
"Internet schuiver", so what. Dat heet ondernemen.
Grt Henk
Zierikzee
Nummer was niet in gebruik
Nummer was niet in gebruik. Wou bellen om zekerheid i.v.m. product annulatie. Nummer bestond niet meer.
Denk fake site.
Op 29-04-2020 een motorhoes besteld en nog steeds niet geleverd
Op 29-04-2020 een motorhoes besteld. Zou geleverd worden door DPD. Helaas nooit ontvangen. Verschillende emails verstuurd. Nu moet ik verklaren dat de handtekening (welke ik nooit gezien heb) niet klopt. Na 12 dagen nog steeds te wachten op of m'n geld terug of de hoes. Echt zeer klant onvriendelijk.
Top service
Top service! Accu besteld, bleek bij aankomst lek. Contact gezocht, en 2 dagen later een nieuwe in huis, zonder verdere kosten.
Leveren vrij laat, slechte communicatie.
Accu is geleverd maar duurde lang en geen reactie op vragen.
Slechte en trage communicatie !!! Slechte service!!!
Product besteld en dit was tijdelijk niet verkrijgbaar, maar na 2 dagen en zelf een mail te sturen pas antwoord van mymotor. Na omschakelen op een ander merk weeral stilte...
13dagen na de initiële bestelling geleverd gekregen (via site stond 1-2 dagen)
enkele onderdelen niet in de gewenste kleur
HEEL slechte en trage communicatie van mymotor
Zelf verzendingsprobleem moeten oplossen met DPD (mymotor had foutieve postcode en geen huisnummer vermeld)
Hoes voor scooter besteld op merk en type .maar past niet
Hoes voor scooter besteld op merk en type . Ben ik mijn retour verzendkosten kwijt omdat de leverancier een andere verkoopt die niet past.!!! Oftewel hun inkoop is niet goed...en de klant mag er voor opdraaien. Oftewel bij klachten is het ineens weg goede service. Toch maar bedrijf dicht in de buurt
kapotte Lithium accu's 2 stuks!!
MYMOTOR gebeld voor 2 kapotte lithium accu's 1 is 2 jaar oud ander 3 jaar oud. goed onderhouden met juiste acculader.
op de site van MYMOTOR staat dat de lithium accu's wel meer dan 10 jaar mee kunnen gaan bij goed onderhoud!!
dat heb ik dus gedaan.
Reactie MYMOTOR: jammer dag wij geven 1 jaar garantie.
even NNTG gebeld die dezelfde JMT lithium accu's verkopen ne hun reactie was: wij laten de kapotten accu naar ons toesturen en kijken wat het probleem is. Bij fout in de accu wordt er een nieuwe geleverd onder garantie.
Zo kan het dus ook en een wijze les:
Koop nooit bij MYMOTOR
Slechte klantenservice MyMotor.nl
Bestel nooit iets bij Mymotor.nl. Je besteld een accu die via een keuzemenu op de site naar voren komt (jou type motor incl. bouwjaar) en je krijgt een verkeerde accu geleverd. Spreek je hun hierop aan, dan zeggen ze dat het je eigen fout is, had je maar beter moeten kijken. In de kleine lettertjes die ze zelf hebben bedacht staat dat zij nergens voor verantwoordelijk zijn. Kortom geld weg. Moet maar een nieuwe bestellen. Nou ik koop liever een accu die 100€ duurder is dan weer eentje bij Mymotor.nl
Geweldig
Prima prijs en een snelle levering. De website is goed en overzichtelijk.
misleidende informatie over producten
Ik heb een motorhoes besteld, die volgens de omschrijving een elastische zoom zou hebben. Deze zat er echter niet op. Verder staat er dat de hoes volledig geventileerd is; het gaat echter om 2 simpele gaten die in de hoes zitten.
Ik heb hier meermaals geprobeerd een review over te plaatsen op de site, maar die wordt er af gehaald. Via hun contactformulier heb ik hier vragen over gesteld, maar gewoon geen reactie gekregen.
Super goede service
200% goede service.
Accu van onze Brommobiel leek defect. Bij hen een nieuwe gekocht. daar even staan praten en advies gekregen om een acculader mee te nemen. Optimate5 gekocht. Naar huis Lader aangesloten op oude accu. En Accu niet defect!!! Reeds gekochte accu kon ik zonder commentaar terugbrengen. En geld werd direct op mijn rekening bijgeschreven.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.