My Nametags Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en blijven heel lang goed zitten, ook na velen wasbeurten. Heb tussendoor bij een ander bekende conculega besteld omdat deze wat modernere (foto) afdrukken had op de stickers zoals din... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Superblij met de aangekochte NameTag Stickers & - Strijklabels. Ietsje minder ruimte erbij zou super zijn. Wij hebben de naam van onze zoon en de mobiele nummer van een van ons op de NameTag vermeld,... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie producten en stickers die ook echt blijven zitten na wassen e.d. Goede kwaliteit dus. Soms levering wat aan de late kant maar komt ook van verderaf dus begrijpelijk. De stickers zouden wel iets... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Leuke en ook mooie ontwerpen mogelijk, snelle levering, product ziet er mooi uit. Wel wat kleiner dan verwacht en jammer dat je zelfde ontwerp niet iets groter kunt bestellen of als hele lijn kunt doo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  2. Magasin de vêtements pour enfants
  3. Magasin pour enfants
  4. Fabricant d'articles de papeterie
  5. Papeterie
  6. Magasin d'uniformes

Écrit par l'entreprise

My Nametags helpt u op een leuke en kleurrijke manier bij het identificeren van schrijfgerei, speelgoed en kleding. Ontwerp uw eigen instrijk labels, stickers, maxistickers, ministickers of kies uit onze huisdecoratie selectie. Het labelen van alle kinderkleding en items is ongelooflijk belangrijk. Het enige bedrijf dat een wasgarantie van 10 jaar biedt. We zijn ervan overtuigd dat onze labels jaren zullen blijven zitten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede stickers, geen woord in de beschrijving is overdreven.

Zoals in de beschrijving vermeldt staat, de stickers blijven zeer goed zitten overleven magnetron, uitkoken en de vaatwasser. Onze stickers zitten er nu enkele weken op.

De stickers zijn eenvoudig te ontwerpen / personaliseren en worden vervolgens snel geleverd.

Zelf hebben wij ze nog niet op textiel gebruikt.

2 février 2024

Spullen nog niet binnen

Spullen nog niet binnen. En geen reactie op mail.

23 janvier 2024

Best klant,

wat zeer vervelend dat de bestelling niet werd ontvangen ondanks dat deze ruim geleden werd verzonden. Onze excuses voor het ongemak. We sturen u zoals aangegeven in de email, een nieuwe bestelling toe of geven een teruggave wanneer dit is gewenst.
Erop vertrouwende een passend oplossing te hebben geboden.

Noté 1 sur 5 étoiles

i have not received my package even…

i have not received my package even after 10 working days

24 janvier 2024

Dear customer,

we are sorry to hear you did not receive your order. The order was sent out and it appeared it was sent to the correct address but never received. Our apologies for any inconvenience. We posted another order and are happy to know it was received in the end.
Kind regards,

Er is niets geleverd !

18 janvier 2024

Réponse de My Nametags

Beste klant, wat zeer vervelend dat de bestelling niet ontvangen werd. Onze excuses voor het ongemak. Betreffende bestelling werd op 6 februari opnieuw verzonden en ontvangen. De duur van de verzending ligt helaas buiten onze macht als ook het ontvangst, maar we lossen het vanzelfsprekend op voor onze klanten. Erop vertrouwende een passende oplossing geboden te hebben.

Niks ontvangen

Niks ontvangen

17 janvier 2024

Réponse de My Nametags

Beste klant, wat zeer vervelend dat de bestelling niet ontvangen werd. Onze excuses voor het ongemak. Betreffende bestelling werd op begin februari opnieuw verzonden en ontvangen. De duur van de verzending ligt helaas buiten onze macht als ook het ontvangst, maar we lossen het vanzelfsprekend op voor onze klanten. Erop vertrouwende een passende oplossing geboden te hebben. My Nametags Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne en mooie strijk stickers

De strijk naam stickers zijn mooi afgewerkt, netjes en goed verpakt en geleverd.
Ik heb ze al eerder besteld en blijven ook goed zitten en vooral makkelijk te bevestigen.

10 janvier 2024

10/10

Mijn oom gaat naar een tehuis waar om de week een trui of broek verloren gaat. We hebben er een 100-tal besteld. Gemakkelijk aan te brengen (via de strijkijzer). Super goedkoop.

1 janvier 2024

Ik heb niks ontvangen

24 décembre 2023

Réponse de My Nametags

Beste klant, we hopen dat u uiteindelijk de bestelling in goede orde hebt mogen ontvangen en dat deze mogelijk iets later is aangekomen vanwege de kerstdagen, waarvoor onze excuses.
Met vriendelijke groet, My Nametags Team

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb tot nu nog niks ontvangen

Ik heb tot nu nog niks ontvangen. Ik heb besteld op tijd voor mijn kind omdat hij gaat beginnen met school en nu moet ik heel snel iets anders regelen, en ook voor extra kosten. Vind dat echt niet fijn.

15 décembre 2023

Réponse de My Nametags

Beste klant, heel vervelend nogmaals om te horen dat de bestelling niet was aangekomen en mogelijk verloren moet zijn geraakt tijdens de postservice, hetgeen helaas buiten ons om gaat maar wat wij zeker betreuren. We hadden een nieuwe bestelling verzonden en hoplijk is deze inmiddels wel goed aangekomen.
Met vriendelijke groet, My Nametags Team

Réponse de My Nametags

Beste klant, we betreuren het dat uw 1ste bestelling niet is aangekomen. We hopen dat de nieuwe bestelling inmiddels in goede orde mocht zijn ontvangen. Vriendelijke groet, My Nametags Team

Wasvast

De strijklabels blijven goed zitten tijdens het wassen

1 décembre 2023

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus