Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima shirts, heb er recent een bundel besteld. 2 van de 10 shirts waren echter niet zoals aangegeven op de website. Geen kaartje aan het shirt en zonder shirt sponsor. Antwoord op emails duurt m... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Positief: leuk shirt va 1st divisie chili. Erg origineel. Negatief 1: bezorging verloopt rommelig. 3x op rij een dag uitgesteld. Zou aan postNL kunnen liggen maar kijkend naar de reviews van “... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk toen ik een vraag stelde, wat altijd vertrouwen geeft. Het leukste vind ik het verrassingselement: je weet va... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Samen met ons hele voetbalteam hebben wij mystery voetbalshirts besteld en het was echt een top ervaring! Iedereen was super benieuwd welk shirt hij zou krijgen en dat maakte het extra leuk. De shirts... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de football
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles de sports
  4. Magasin de vêtements et d'articles de plein air

Écrit par l'entreprise

Mystery shirt is een bedrijf dat begin 2020 is ontstaan door onze passie voor de sport voetbal. Het doel van Mystery shirt was dan ook meteen duidelijk: Jullie net zo enthousiast maken als dat wij dat zijn. Zoals hierboven aangegeven zijn wij zelf erg enthousiast als het gaat over voetbal, voetballers & voetbalshirts. Daarom willen wij jullie een unieke voetbalervaring aanbieden aan de hand van onze verschillende Mystery shirt boxen! Deze boxen bevatten officiële, authentieke shirts uit een recent seizoen. Het shirt wordt begeleid door een Fanfile, dit is een bestand vol met leuke en leerzame informatie over het door jou gekregen shirt. De shirts komen uit willekeurige competities dus van Engeland tot China tot de USA je kunt het zo gek niet bedenken! Ben je een geen fan van een bepaalde club/competitie? Geen probleem! Geef in het kopje ''Teams to avoid'' aan van welke clubs/competitie je absoluut geen shirt wil ontvangen. Wij zorgen er dan ook voor dat dit niet gebeurd. Door een Mystery shirt box te kopen wordt jij omgetoverd tot dè clubkenner bij jouw in de buurt. Met als kers op de kaart een shirt waarop iedereen jaloers zal worden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3,9

Tous les avis

96 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn zoon heeft 3 shirts besteld en die…

Mijn zoon heeft 3 shirts besteld en die zouden binnen 4 dagen worden geleverd. 5 dagen geleden waren ze nog niets eens aangemeld hij post.nl!

8 janvier 2026

Réponse de Mystery shirt

Dank voor uw review op Trustpilot. Naar aanleiding hiervan willen wij graag even contact met u opnemen om eventuele verwarring te voorkomen.

Wij vermoeden namelijk dat de geplaatste review mogelijk betrekking heeft op een bestelling bij een ander bedrijf. Ons bedrijf heet Mystery Shirt. Het komt helaas vaker voor dat er reviews worden geplaatst die bedoeld zijn voor een ander bedrijf met een sterk gelijkende naam (Mystershirt). Hoewel de namen veel op elkaar lijken, gaat het wel degelijk om twee verschillende bedrijven.

Wij hebben uw naam in ieder geval niet kunnen terugvinden in onze database. Daarom vermoeden wij dat de bestelling niet bij ons is geplaatst. Om dit zeker te weten, ontvangen wij graag het ordernummer van de bestelling waar uw review betrekking op heeft. Aan de hand daarvan kunnen wij controleren of deze bestelling daadwerkelijk bij ons is geplaatst.

Zodra wij het ordernummer hebben ontvangen, kijken wij dit graag voor u na en nemen wij opnieuw contact met u op.

Alvast bedankt voor uw moeite. Wij horen graag van u.

Mystery shirt

Een leuke club

Een leuke club. Al had ik waarschijnlijk wel wat leukers verwacht. Echter dit was ook een leuk item.

21 décembre 2025

Perfect

Hele goede ervaring en een goede prijs ook erg goeie kwaliteit ben er erg blij mee

26 décembre 2025

Christmas Gift

It was a great surprise and i like the idea as a whole, no complaints from here so far!

25 décembre 2025

Dank

Dank voor jullie reactie mysteryshirt.nl.

10 décembre 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

2 x mooi shirt ontvangen

2 x mooi shirt ontvangen, 1 is dubbel maar dit is niet erg

22 novembre 2025

Réponse de Mystery shirt

Bedankt voor de 4 sterren review!

Prachtig shirt gekregen

Prachtig shirt gekregen! Volledig aan mijn eisen gehouden en ook nog eens een goed kwalitatief shirt! De bedrukking die ik er op heb is ook uitstekend!

14 novembre 2025

Een echte aanrader

Heel netjes verpakt, snelle levering. Snel beantwoorden van de mail met vragen. Helemaal top!! Een echte aanrader!!

29 septembre 2025

don’t even bother

don’t even bother, i asked for any first division club, that was it. someone woke up one day and saw that and proceeded to put a wofford jersey in my mystery box. unbelievable

30 août 2025

Dear,

Thank you for your message. We’ve checked our system carefully but unfortunately couldn’t find any order or customer details under your name. Because of that, we suspect that you may have placed your order with another company and that the review might have been posted for MysteryShirt.nl by mistake.

Could you please contact us at info@mysteryshirt.nl
? We’d be happy to look into this together and confirm whether the order was indeed with us — and if so, find a suitable solution.

Noté 1 sur 5 étoiles

Super lage kwaliteit shirt en slecht retourbeleid

Een shirt van 60 eu als cadeau besteld. Ik kreeg naar 1,5 dag al de melding dat hij onderweg was maar vervolgens duurde het nog alsnog ruim een week voordat hij binnen was. Toen mijn broer zijn cadeautje openmaakte was het werkelijk beschamend. Er zat een shirt van de 3e Bundesliga van Aken in. Opzich kan dat natuurlijk maar de kwaliteit was werkelijk te triest voor woorden. Het shirt had geen stiksel of embleems, omdat alles in de stof zelf verwerkt was. Het leek net een shirt van de markt in Italië. Er wordt geadverteerd met topclubs en ik snap dat je niet altijd een topclub kan krijgen in een pakket, maar ik vind het gat naar een lage kwaliteit shirt van de 3e Bundesliga toch echt enorm groot. Daarnaast kun je op de website nergens iets vinden over het retourbeleid o.i.d.. Na een DM op insta en een mail uiteindelijk reactie gekregen. Ik heb Mystery shirt de vraag gesteld of ik hem om kon ruilen omdat ik dit toch een behoorlijke tegenvaller vond, voornamelijk door de dramatische kwaliteit. Echter wilde Mystery shirt hier niet in mee, maar ik kon uiteindelijk het shirt toch terugsturen. Ik kreeg een goedkoop retourformuliertje met spelfouten toegestuurd waar even in de kleine letters staat dat er (naast de verzendkosten, wat logisch is om zelf te moeten betalen) ook nog eens 10 eu administratiekosten in rekening gebracht worden. Dit zou ook voor het ‘fanbestand’ moeten zijn. Dit fanbestand bestond uit een geprint, onscherp, A4’tje van simpele kwaliteit met een eenvoudig verhaal over de club Aken. Ik heb mijn verlies genomen en het shirt teruggestuurd. Ik ga ervan uit dat ik netjes mijn geld binnen afzienbare tijd terugkrijg. Dit is absoluut de laatste keer dat ik iets bestel bij deze zaak en zal het iedereen ten zeerste afraden. Ga alsjeblieft naar een van de concurrenten, die schijnen het beter te doen.

#2. Pakket heb ik op 6 oktober geretourneerd en hij is op 8 oktober bezorgd. Tot op vandaag (1 nov) niks meer gehoord of ontvangen. Werkelijk schandalig. Als ik binnen nu en 3 werkdagen niets heb ontvangen, ga ik stappen ondernemen met mijn creditcard maatschappij. Dat is dan nog het enige voordeel dat ik heb.

23 septembre 2025

Super shirt

Super shirt. Ik werd verrast door het feit dat het, voor mij, een onbekende club was. En dan ook nog een mooi shirt.

6 octobre 2025

Mijn pakketje 2 weken geleden besteld

Mijn pakketje 2 weken geleden besteld. Nog niets gekregen. Na een week even zelf een mail gestuurd. Antwoord ‘probleem zit bij post-nl binnen 2 dagen heb je je pakje’
3 dagen (10 dagen na bestelling)later contacteer ik post-nl zelf. Antwoord post nl: wij hebben het pakket pas gisteren gekregen.
De verkoper opnieuw trachten te contacteren via mail/chatbot/contactform, nul reactie want ik vroeg naar een oplossing. Ik kocht dit als cadeau ruim genoeg op voorhand (2 weken) maar nu moet ik naar een verjaardag zonder cadeau.
Wat ik de verkoper aanraad om professioneler te worden:
Bij problemen pro-actief communiceren, niet reageren is absoluut een no go
Zoals ieder professioneel bedrijf een telefoonnummer op jullie website zetten zodat mensen jullie kunnen bereiken

4 octobre 2025

Eerste keer besteld

Eerste keer besteld , geen probleem gehad maar bij de tweede x ging het mis .. hetzelfde shirt toegekregen nadat ik had vermeld dat ik het bestaande al gehad had .. retour gestuurd maar sindsdien niets meer gehoord ?? Ook na sturen van mails hiervan ? Een correct bedrijf heeft ook een correcte klantenservice.. ik hoop voor jou dat het zo vlug mogenlijk in orde komt aangezien ik juridische stappen ga ondernemen wegens inhouden van geld zonder iets op te sturen erna .

# update . Jullie deadline is voorbij . Mijn mail naar de advocaat gaat vandaag om 12 u verstuurd worden . Jullie hebben de verkeerde belazerd 😉

# update 2 oktober . Geld terug gehad enkel spijtig dat het op deze manier moet .. op normale vriendelijke mails reageren jullie niet . Maar als ik mijn vriendin liet sturen met een vraag om eens te polsen of jullie me wel daadwerkelijk negeerden konden jullie wel antwoorden op haar . Teken dat jullie het in de doofpot staken .. ook de mail van dat het “ nieuwe “ pakket weer ( voor de 2x ) verloren is geraakt is enorm twijfelachtig aangezien ik ook geen t&t gehad hebben … soit zaak is afgehandeld , geld terug . Maar jullie klantenservice kan stukken beter , jullie zijn met mensen bezig die hun geld verdienen door te gaan werken . Ik was enthousiast door jullie concept, maar jullie zijn me kwijtgeraakt na de 2de x .

27 septembre 2025

Réponse de Mystery shirt

Bedankt voor je bericht. We zijn inmiddels per mail met elkaar in contact gekomen en hebben samen een oplossing gevonden. Helaas is het nieuwe pakketje onderweg zoekgeraakt bij PostNL.

We begrijpen dat dit ontzettend vervelend is en hadden het uiteraard liever sneller voor je opgelost. PostNL neemt echter standaard vijf werkdagen de tijd om inhoudelijk te reageren op dit soort cases, waardoor het helaas wat langer duurt dan gehoopt.

We blijven dit nauw opvolgen en zorgen ervoor dat er een correcte afhandeling komt.

UPDATE:
We hebben netjes uw geld retour gestort. Zoals aangegeven neemt Post-NL 5 werkdagen de tijd om te reageren op een inhoudelijke case. Dat is dan ook meteen de reden waarom we uw mail even niet beantwoord hebben en die van uw vriendin wel. We wilden namelijk meteen goed en inhoudelijk kunnen reageren op uw email. De vraag van uw vriendin was immers simpel en dus meteen te beantwoorden. Het is nog steeds spijtig om te horen dat de beleving niet zo was zoals wij dit bedoeld hebben en waar we als bedrijf ook naartoe streven, echter is dit voor ons ook overmacht geweest.

Noté 5 sur 5 étoiles

ik wacht al bijna een maand op mijn…

Ik kan niet wachten om mijn truitje te ontvangen.

25 août 2025

Réponse de Mystery shirt

Bedankt voor je bericht en je geduld. In jouw geval gaat het om een matchworn shirt, wat wij speciaal moeten bestellen. Dit staat ook duidelijk vermeld op onze website. Dat neemt inderdaad meer tijd in beslag dan een regulier mystery shirt. Het shirt is inmiddels bij PostNL afgegeven en volgens de track & trace zal het spoedig geleverd worden. Zoals ook in de email bevestigd zouden wij graag verder met u in contact komen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus