Bästa klocksidan med högsta kvalité! MyWatch.nu slår överlägset alla övriga hemsidor som jag har handlat från. Klockorna är av högsta kvalité. Alltid snabba med att hjälpa till om man har frågo... Voir plus
Snabba svar via mail sent på kvällen före köp, valde att hämta och betala på plats vilket funkade bra. Dom var tillgängliga både via mail och telefon. Klockan fanns i lager så jag kunde åka och hämt... Voir plus
Beställde en klocka för dryga 110k med förväntad leveranstid 4-12 arbetsdagar. Arbetsdag 12 kontaktade jag dem för att få reda på vad som hänt med klockan och fick då (efter lång väntetid) reda på a... Voir plus
Jag är nöjd med mitt köp, köpte en klocka till min partner. Det var en lagervara, så leveranstiden var snabb och enkel. Jag kunde även utnyttja lägsta pris garantin utan svårigheter, då jag hittade kl... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
MyWatch grundades 2013 och är idag en av Nordens snabbast växande företag för exklusiva klockor online. Bolaget har med nuvarande prognos en omsättning på ca 25 miljoner SEK per år. Under sitt andra år redovisade företaget drygt en kvarts miljon kronor i vinst efter omkostnader. MyWatch är kända för sin professionella kundorienterade support, snabba leveranser samt låga priser. MyWatch erbjuder idag varumärken från de mest respekterade och exklusiva varumärkena i världen så som Rolex, Patek Philippe, IWC, Hublot, Omega, Breitling, Longines, Tag Heuer med flera. Välkommen in till MyWatch du också.
Grev Turegatan 6, 114 11, Stockholm, Suède
- 08-356531
- support@mywatch.nu
- mywatch.nu
Dom är blåsare
Har köpt klockor på 100.000 sek
Har köpt klockor på 100.000 sek, 6 veckor gått .väntar fortfarande. ingen klockor, ingen pengar tillbaka
websidan ur funktion.
Har de avvecklat sin verksamhet
Har de avvecklat sin verksamhet? Sajten är nedsläckt o det går en hel del rykten om företagsledningen.
OMEGA SPEEDMASTER
Beställde en OMEGA SPEEDMASTER 5 augusti.
Varit i kontakt med kundtjänst och de uppger leverans i slutet på september. Lite märkligt när de på hemsidan lovar leveranstid: 4-12 dagar. Förhoppningsvis så får man en klocka.......
Jag köpte en Rolex datejust från…
Jag köpte en Rolex datejust från mywatch och efter några månader var jag i rolex butik i stockholm och värdera den men där sa dom att klockan inte alls var ny och den va tidigare polerad av den som sålt den eftersom jag aldrig hade använt klockan.
Jag har aldrig tagit upp det med mywatch men jag är ganska säker på att dom kommer säga du borde kollat det tidigare bla bla för jag har varit i kontakt med dom tidigare om en annan klocka så jag vet hur dom kommer reagera. jag var dum nog att köpa en till klocka av dom så jag säger så här till alla som ska köpa klocka från dom antingen väljer ni ett annat företag att köpa ifrån eller samma dag som ni får den gå in till en återförsäljare någonstans och kolla upp klockan för dom är bedragare
Väldigt bra service
Jag beställde en Rolex submariner Date men var väldigt orolig eftersom att jag aldrig beställt via nätet tidigare. För det första så var jag rädd att klockan eventuellt skulle kunna vara en kopia + att jag ej skulle kunna returnera klockan om jag ej ville ha den.
Det är inte så enkelt som det beskrivs på vissa sidor . Även om en sidan är certifierad, har fått bra omdöme och man har öppet köp m.m så finns det undantag/kryphål för allt.
Jag är väldigt väldigt petig och ville ha min klocka med vissa krav . Redan efter första samtalet med Mathias så kändes allt bra . Litade ej till 100% men allt var bra än så länge . När klockan väl var i lager På Mywatch så fick jag bilder skickade till mig på klockan jag beställt eftersom att den ej uppfyllde alla mina krav . Redan där kändes det som att Mywatch var seriösa och ej ville göra sina kunder det minsta besvikna . Så dem sa att det inte var lönt att skicka klockan till mig eftersom att den ej motsvarade mina krav .
När min klocka som jag ville ha väl kom fram till mig så var det vissa grejer jag såg som jag inte var 100% nöjd med. Detta såg jag då enbart med mikroskop (så petig är jag ) . Men Mywatch hade inga problem med detta Utan om jag inte kände mig nöjd med klockan så var det bara att lämna tillbaka den. Nu kändes allt ännu säkrare med Mywatch.
Men eftersom att jag ändå skulle göra ett funktionstest + värdering på klockan så kunde den auktoriserade Rolex butiken Kanske fixa sakerna jag störde mig på , vilket däremot var ett dammkorn på en siffra i datumet .
Allt detta togs upp med Mywatch och dem sa att det bara var att lämna tillbaka klockan om jag inte får igenom det jag vill med Rolex butiken.
Men Rolex butiken hade inga problem med detta eftersom att garantin täckte allt. Dem sa också att allt jag störde mig på med denna klocka var normala saker som förekommer och inget av dessa saker påverkar värderingen eller klockan överhuvudtaget. Det stämmer eftersom att jag läst många trådar om detta och hört flera seriösa dealers/klockexperter säga samma sak .
Klockan blev värderad och testad och allt var 100% . Jag är väldigt nöjd med hur hela affären gått till. Mathias på mywatch fick mig att känna mig säker med affären från början till slut . Jag hade 100 frågor och funderingar som blev besvarade snabbt vilket kändes väldigt tryggt .
Jag kommer definitivt rekommendera Mywatch till alla som vill köpa en klocka .
Underbart är super nöjd dock aldrig…
Underbart är super nöjd dock aldrig någon som svara i kundtjänst

Réponse : MyWatch.nu
Mycket nöjd med mitt köp hos MyWatch
Mycket nöjd med mitt köp hos MyWatch. Köpte en klocka på beställning, svår att få tag på i utförandet jag önskade - var absolut inga problem. Tydlig kommunikation så jag visste vilka förväntningar jag kunde/skulle ha och väldigt, väldigt måna om servicen de tillhandahåller.
Kommer definitivt se mig för om fler köp hos MyWatch och har redan rekommenderat flertalet vänner & bekanta att höra sig för med deras blivande klockköp!
På spaning efter den tid som flytt
Jag köpte en Omega Seamaster sommaren 2016: en havsblå karaktär över en tung urtavla mellan grova polerade stållänkar (som ännu återger rummets spegling för mig).
En dykarklocka som också kan användas på de mest förnäma middagar högt över ytan. Den förvarades inuti en pampig trälåda som även den framhävde en diskret elegans av mig, i polityren när jag klev fram, och den har bara öppnats en gång. Sedan dess har klockan suttit runt handleden.
Oavsett vilken klädstil en man eller kvinna har, men som bär en sådan klocka, kommer hen att utmärkas. Inte för att tiden nödvändigtvis är angelägen för dem just där och då, utan för att accessoaren kompenserar den kvalité som inte syns på insidan av varje konsument av en Omega Seamaster.
Framförallt kommer jag inte att glömma ett viss bemötande. För receptionisten på ett hotell i centrala Stockholm var jag ingen utmärkande bland de tusentals som passerade entrén, men för medarbetaren på Mywatch, som jag träffade utanför VIP-loungen, var jag den viktigaste – där och då.
Och även om tiden springer iväg är det vissa saker man aldrig glömmer: att kundbemötandet är minst lika viktig för kunden som den åtråvärda produkten är i sig. Jag kände att jag gjorde världens bästa affär, inte minst visar de runtomkring mig i min vardag, som varit angelägna om att veta vad klockan är, att tiden får dem att stanna upp. Jag förmodar att det bara är den havsblåa urtavlan som fått dem att drömma sig bort.
Jag rekommenderar verkligen Mywatch.
/ Andreas R. Odéen
En trygg och trevlig klockleverantör :-)
Mycket bra information i samband med mitt klockköp och vid supporten efter köp om
detaljfrågor om vattentäthet mm !
Kan varmt rekommendera MyWatch vid ditt nästa klockköp då det är både säkert och prisvärt !
Mvh
Niclas Fredriksson
Professionellt bemötande och varan…
Professionellt bemötande och varan överensstämmer med infon. Enkelt att handla via nätet.
Bra och hjälpsam service.
Klockan fanns i lager så jag kunde åka och hämta redan dagen efter. Bra pris och mycket tillmötesgående och hjälpsam personal.
Rekommenderas helt klart.
Bästa klocksidan med högsta kvalité!
Bästa klocksidan med högsta kvalité!
MyWatch.nu slår överlägset alla övriga hemsidor som jag har handlat från.
Klockorna är av högsta kvalité. Alltid snabba med att hjälpa till om man har frågor i email. Snabba leveranstider.
Nöjd kund som varmt rekommenderar MyWatch. Fortsätt leverera som ni gör, tack MyWatch!
Alltid ett trevligt bemötande.
Alltid ett lika trevligt bemötande. Och jag fick svar på alla mina frågor före mitt köp och leveransen var snabb. Mywatch är det mest kompetenta Klockaffären på nätet. Rekommenderas varmt.
Köpte en Breitling
Köpte en Breitling, bra leveranstid och underbar klocka.
Kvalitetsbutik med brett utbud av…
Kvalitetsbutik med brett utbud av märkesklockor.
Fungerade klockrent
Grymt bra bemötande!
Kundservicen är fantastiskt, de svarar snabbt och man får de svar man behöver. Jag har köpt tre klockor och varit lika nöjd varje gång. Snabb leverans och smidig betalning.
Köpte min grymt fina Oris av mywatch
Köpte min grymt fina Oris av mywatch, och kunde inte ha blivit mer nöjd med affären.
Smidigt och tryggt samt utmärkt återkoppling med kundtjänst.
mycket bra service
Beställde en Oris Aquis till min födelsedag, två dagar efter beställning och perfekt till min födelsedag hämtade jag ut paketet med min diamant.
Rekommenderar starkt Mywatch för deras service och trygghet.
En savoir plus sur les différents types d'avis.