Otroligt otroligt fin! Jättenöjd. Lite dyr, tycker priseT bör sänkas. Annars jättefin och fin låda. Fungerar utmärkt. (Skruvmejseln som medföljde passade inte däremot som den skulle)
Great experience, good service and easy to find what you are looking for on the website!
Klockan var superfin men det bästa var kundtjänsten. Hur enkelt som helst att kontakta via insta och de svarar direkt och är väldigt trevliga och seriöst hjälpsamma. Finns inget att klaga på!
Fin klocka som jag köpte till min son men lite dyrt. Dock bra service och det skall de ha!
Vi är ett nystartat företag med rötter i Stockholm. Vår affärsidé är att skapa prisvärda, hållbara och stilrena klockor som passar just dig. Vi erbjuder 14 dagars returrätt och 6 månaders garanti på urverket.
Rekommenderar absolut
Prisvärd klocka
Mycket nöjd!
Snabb leverans, bra kvalité, levde upp till alla förväntningar! Blir definitivt att köpa igen!!
Great experience
Feta klockor
Bra kundservice. Snabb leverans. Min kille va as nöjd m klockan.
Nice watch for an affordable price
Jätte bra klocka men lite seg leverans…
Jätte bra klocka men lite seg leverans på en vecka, annars rekommenderas det.
Klocka av bra kvalitet
Klocka av bra kvalitet! Snabb och bra service, skulle absolut handla här igen.
Snygga och högkvalitativa klockor
Väldigt snygg och högkvalitativ klocka till ett bra pris. Blev väldigt nöjd när jag öppnade lådan!
Utmärkt klocka som fångar folks…
Utmärkt klocka som fångar folks uppmärksamhet i vardagen.
Allt var bra
Allt var bra, hade problem med frakten från min sida men de svara på mina frågor snabbt och smidigt ni
Present till min Son
10/10 service och leverans
10/10 service,
Jättebra kundservice fick snabbt svar på alla mina frågor och funderingar, fick hem klockan snabbt jättefint paketerat, jättetrevliga grabbar skulle rekommendera!
Riktigt schyst klocka
Riktigt schyst klocka, stilren och kvalitativ!
Även mycket bra kommunikation.
Världens bästa kundtjänst
Alles ist gut