N-Mass Gym Equipment Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb in februari een assault-bike via N-Mass gekocht. Zeer goede service, snelle reacties op mijn vragen en de fiets werd snel als beloofd geleverd. De kwaliteit van de assaultbike is ook goed, dus... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima materiaal. Zit wel iets van speling in de schijven, waardoor het snel switchen van gewicht niet altijd soepel verloopt. De bezorging was een beetje vreemd. Er stond dat het bezorgd zou worden o... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben tevreden over de N-Mass Pro-Flex verstelbare Dumbell Set. De levering verliep niet helemaal soepel en werd twee keer uitgesteld waardoor ik begon te twijfelen aan de betrouwbaarheid van N-Mass.... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

N-Mass is dé partner voor jouw home gym en expert op het gebied van innovatieve fitness producten. Wij staan garant voor fitnessapparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor ben jij in staat jarenlang te werken aan jouw lichamelijke én mentale gesteldheid met behulp van onze producten en expertise.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Te gek 10 minuten HIIT programma!!

Onlangs het 10 minuten HIIT programma gekocht. Goede trainingen, duidelijke uitleg en een multivitamine. Goed pakket voor een mooie prijs.

12 avril 2024

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Bedankt voor je positieve review Kira! Veel train plezier gewenst de komende tijd!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima service en duidelijke afspraken

Apparaat was even niet leverbaar wat we besteld hadden. Netjes op de hoogte gehouden en keus gekregen wat we wilden, geld retour of wachten op levering.
Aflevering was prima en blij met het apparaat. Dus top ervaring.

5 février 2024

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Beste Stefanie, goed om te lezen dat je blij bent met de roeitrainer. Veel succes en plezier gewenst de komende jaren!

Levering krachtstation

Snelle en nette levering

15 janvier 2024

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Bedankt voor je review Luuk! Veel succes en plezier gewenst met het krachtstation!

Top service

Eind vorig jaar een N-Mass Pro-Flex Verstelbare Kettlebell 18 kg gekocht. Bij de bestelling kreeg ik een gratis potje multi vitamine erbij, bij het openen van de verpakking bleek dat het potje gebroken was, dit doorgegeven aan N-Mass. N-Mass heeft heel snel en adequaat gereageerd. Kreeg 2 potjes multi vitamines gratis. Service was heel top en vriendelijk.

22 novembre 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Bedankt voor je toffe review Minerva! Goed om te horen dat je blij bent met de kettlebell en de potjes multivitamine! Dit waarderen we enorm.

Noté 2 sur 5 étoiles

Verstelbare dumbbells 34 kilo

Ik heb de verstelbare dumbells max 34 kilo aangeschaft, de bezorging was een week later dan afgesproken maar het werd wel netjes naar binnen getild, over de dumbbells zelf ben ik niet super tevreden, als je een wat hogere gewicht pakt schuift alles een beetje en hoor je ze een beetje rammelen alsof er iets los zit

6 janvier 2024

Beste Brian,

Wij waarderen je feedback. De reden van de vertraagde levering kan ik je zo niet precies vertellen. Nadat de transportdienst onze pakketten ophaalt, hebben wij helaas geen invloed meer op de afleverdag. Normaliter leveren zij 1, maximaal 2 dagen na de ophaaldag. Het kan natuurlijk zo zijn dat hier af en toe een uitschieter tussen zit. In ieder geval mijn excuses voor de late levering. Ik snap dat dit vervelend kan zijn als je rekening houden met een bepaalde afleverdatum.

Wat betreft het geluid dat je hoort bij de hogere gewichten van de dumbbells, het is natuurlijk geen massieve dumbbell zoals in de sportscholen. Alle schijven zijn individueel uitneembaar en het is haast onvermijdelijk dat dit een klein beetje te horen is bij het gebruik van de dumbbells. Het is lastig om ervoor te zorgen dat de dumbbells net zo min rammelen als een 'echte' dumbbell. Dit zal je altijd blijven houden, net als bij de nuobells of andere vergelijkebare modellen. Mijn oprechte excuses voor het feit dat je niet helemaal tevreden bent met de werking van de dumbbells. Toch hoop ik dat je nog lang (train)plezier beleeft met de dumbbells. Mocht het rammelen te heftig zijn om er normaal mee te trainen, laat het ons even weten in een mailtje en dan proberen samen we tot een geschikte oplossing te komen.

Sportieve groet,
Team N-Mass

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dumbels van N-Mass!

Heel blij met mijn aankoop.
De verstelbare dumbels van n-mass.
Gemakkelijk in gebruik en snel te verstellen.
Goede aanwinst voor mijn home gym!

22 novembre 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Bedankt voor je positieve feedback Jurgen. Veel succes en plezier gewenst met de dumbbells!

Noté 5 sur 5 étoiles

De service blijkt achteraf niet slecht

Het gaat denk alleen om de verkoop. De aftersale is bijzonder slecht. Handleiding kwam in het Italiaans. Terwijl dit in Nederland verkocht wordt. De vraag om onderhoud instructies liet erg lang op zich wachten. Mail werd pas na een dag of 5 beantwoord terwijl er staat 24/7 klantenservice. Na 1ste week lopen op de band heb ik al schade en is de demping van de hellingspootjes al gescheurd. De band maakt best herrie voor dit geld. Ik heb gevraagd om nieuwe tape, geen reactie. Sterker nog krijg telkens mail wordt niet bezorgd. Omdat het geweigerd wordt? Via de website het formulier ingevuld. Nog altijd geen reactie ook alweer een aantal dagen geleden. Ik ben nou niet echt te spreken over deze winkel.

Edit:
Na de reactie zijn er in ieder geval serieuze acties ondernomen om de slechte ervaring te verbeteren. Ik geef daarom het voordeel van de twijfel omdat ik ook daadwerkelijk hele rare response mails kreeg. Vandaar alvast een verhoging van de waardering. Ik ben nog in afwachting van het nieuwe dempende materiaal en heb helaas minder vertrouwen in de degelijkheid van de loopband TKF155. Maar dat ligt niet aan deze leverancier N-Mass maar de fabrikant van de loopband. Ondertussen heb ik wel een tegemoetkoming gehad voor onderhoud van de band. Wanneer alles is afgerond werk ik de review nog bij met misschien nog een betere waardering.

Edit:
Uiteindelijk kwamen de juiste pads binnen. Wel bijna 2 maanden later. Maar dit lag niet aan N-mass gym equipment maar aan NRG fitness systems. Waar tot 2 keer toe de verkeerde demp pads waren besteld. Vanuit N-mass gym equipment was de service goed en ze zaten er continu achteraan en informeerde of ik de demp pads al had ontvangen. Vandaar dat ik de review bijwerk naar toch 5 sterren omdat de aftersales toch wel erg goed is gebleken.de vertraging was niet vanuit hun kant.

31 octobre 2023

Beste Gerard,

Het spijt me ontzettend dat je jouw aankoop op deze manier hebt ervaren. We doen ons uiterste best om jou als klant op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Bijna altijd gaat dit goed. Ik moet helaas toegeven dat er bij het contact tussen jou en ons wat dingen zijn misgegaan.

Het klopt inderdaad dat wij de afgelopen week geen mails hebben kunnen ontvangen. Dat werd veroorzaakt door een probleem buiten onze macht om. Gelukkig is dat nu weer opgelost.

Ook zouden we graag jouw probleem oplossen, want een ontevreden klant en een slechte klantenservice is echt niet waar wij voor staan. Onze oprechte excuses hiervoor.

Graag ontvangen we alsnog jouw mail, zodat we het probleem netjes kunnen oplossen.

Team N-Mass

Noté 5 sur 5 étoiles

Recommended! Great service and very quick delivery

Great service and very quick delivery. Nick was very helpful in giving us the best advice for our equipment. We will surely order again in the future!

8 novembre 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Thanks for your kind words Lisa. We wish you the best of luck with your new equipment!

Geweldige roller en service

Geweldige roller die je stimuleert om door te gaan. Geeft een soort van energie terug. Daarbij een perfecte service door N-Mass. Mijn roller liep na een half jaar vast. N-Mass stuurde mij binnen een dag een nieuwe. Top Guys!!!

2 novembre 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Goed om te horen dat je blij bent met de ab roller Cindy! Deze zal het langer volhouden dan een half jaar ;)

Noté 5 sur 5 étoiles

N-mass heeft dit weekend prachtige…

N-mass heeft dit weekend prachtige apparaten geïnstalleerd bij ons thuis. Alles was makkelijk afgesproken op basis van wat wij in gedachte hadden en een week later zijn ze alles komen plaatsen. Goed werk en mooie apparatuur. Ook daarbij nog een mooie korting gekregen mbv een flyer door de bus.

16 octobre 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Bedankt voor je positieve review Max! Goed om te horen dat je blij bent met je home gym. Veel train plezier gewenst!

Goede service!

Afgelopen week heb ik hier een hometrainer en roeitrainer besteld. Vooraf vroeg ik of het mogelijk was om het thuis te laten installeren, gelukkig was dit mogelijk. Hierna snel laten installeren in het weekend. Vriendelijke jongens, goeie service voor een mooie prijs. Zeker aan te raden!

3 octobre 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Hey Mike, bedankt voor je positieve review. Veel plezier gewenst met de hometrainer en roeitrainer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een half jaartje geleden heb ik wat…

Een half jaartje geleden heb ik wat kleine producten besteld bij n-mass zodat ik thuis wat oefeningen kon doen. Gelukkig is dit mij goed bevallen en was ik klaar voor een uitbreiding. Mijn man wil ook al een tijdje werken aan zijn gezondheid, maar de sportschool is voor hem een best tijdrovende oplossing. Van n-mass hebben we afgelopen tijd meerdere berichten gekregen dat zij sinds kort kleine sportscholen aan huis installeren. We zijn op gesprek geweest en hier is een hele mooie oplossing uitgekomen. Fijn en snelle communicatie voor een leuke prijs. We gingen eerst nog 3 weken op vakantie en het was geen probleem om zelf een datum te kiezen voor de installatie. Wij zijn helemaal tevreden met onze eigen mini sportschool!

3 octobre 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Ontzettend bedankt voor je leuke review Lisa! Fijn dat we jullie goed van dienst hebben kunnen zijn en ik hoop dat jullie nog lang kunnen genieten van jullie mini sportschool!

Aanrader!

Wij zijn al een heletijd aan het kijken naar de beste optie om fit te blijven zonder de deur uit te hoeven. Toen wij een flyer in de brievenbus kregen waren wij gelijk verkocht! Ik heb contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Het was erg fijn om de verkopers persoonlijk te spreken en te horen dat er vrijwel alles mogelijk is als wat wij als idee hadden. Er was duidelijke communicatie en we werden snel geholpen en wat een goeie service! 1,5 week later was het al bij ons thuis geïnstalleerd!! Echt super!

15 septembre 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Hi Judith! Het was voor ons ook een fijne samenwerking. Erg leuk jullie te hebben leren kennen. Ik wens jullie nog veel plezier met jullie home gym!

Pro-flex Dumbbells

Een tijdje terug had ik bij n-mass de ab roller besteld om wat buikspieren te trainen. Product is goed bevallen tot nu toe. Ben toch wat serieuzer geworden met trainen en heb nu ook de pro-flex dumbbells een weekje in gebruik. Werkelijk waar geweldige producten. Veel verschillende gewichten in 1 setje en ze zijn zwaar genoeg (voor mij in ieder geval)

4 septembre 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Bedankt voor je positieve feedback Leroy! Goed om te horen dat onze ab roller en dumbbells goed bij je bevallen. Veel train plezier!

Uitstekende klantenservice

Onlangs de Adjustable Dumbbell set besteld bij N-Mass. Ik had een kortingscode vergeten te gebruiken, maar na een erg snelle reactie op mn mailtje hierover bleek dit geen probleem en werd zo geregeld. Vandaag de dumbbells in ontvangst mogen nemen en deze voelen echt wel als kwaliteit, zien er goed uit en werken zoals verwacht en zoals aangekondigd. Ik kijk er alvast naar uit ermee aan de slag te gaan! Bedankt N-Mass

13 mars 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Ontzettend bedankt voor je review Maarten! Veel plezier met de dumbbells!

Alleen maar positief

Goede website.
Makkelijk besteld.
Snel geleverd.
Mooie prijs kwaliteit verhouding.

3 mars 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Bedankt voor je review Jaco, veel plezier met de dumbbells!

Top product!

Top product!
Goed verpakt ontvangen.
Adjustable kettlebell, onderscheid zich van andere, zeer solide gemaakt, echt top, voor levenslang gebruik, Bedankt N-Mas
mvg geert

9 mars 2023

Réponse de N-Mass Gym Equipment

Bedankt voor je toffe review Geert! Goed om te horen dat je blij bent met onze kettlebell. Veel plezier ermee!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus