Trenerne er motiverende, tydelige og viser at de har gode kunnskaper om det de gjør. Treningene jeg har testet ut, er gode samtidig som de er gøy.
Veldig dyktige, motiverte og inspirerende instruktører. Elsker å trene hjemmefra, deilig å slippe og bruke tid på å komme meg til og fra treningsstudio. Jeg bruker også mye timer i opptak, og trener a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Naardic har fabelaktige instruktører, Du kan la skjermen være av, du kan trene på stuegulvet, ikke alltid du trenger utstyr. Stadig nye øvelser, så selv vi som har vært medlemmer i flere år, lærer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Naardic er uten tvil det beste online treningskonseptet jeg har møtt på min vei som PT og gruppetreningsintruktør. Fantastisk dyktige og motiverende instruktører og et utrolig bra utvalg av timer fra... Voir plus
- Salle de gym
- Service de fitness et nutrition
- Professeur de méditation
- Coach particulier
- Studio Pilates
- Studio de yoga
À propos de Naardic
Écrit par l'entreprise
Naardic.no er Norges største online treningssenter, som tilbyr live treningsøkter med landets beste instruktører.
Enten du ønsker styrketrening, yoga, kondisjon, pilates eller dans, finner du et bredt utvalg av timer som passer for alle treningsnivåer. Med over 20 erfarne trenere, inkludert kjente navn som Yngvar Andersen og Silje Thorstensen, får du profesjonell veiledning i hver økt.
Plattformen vår gjør det mulig med sanntidsinteraksjon, der trenerne kan se deltakerne og gi personlig tilbakemelding for å sikre riktig teknikk og motivasjon. Medlemmene får også ubegrenset tilgang til både live-økter og et omfattende videobibliotek, slik at du kan trene når det passer deg best.
Ønsker du personlig oppfølging? Naardic tilbyr også skreddersydd personlig trening, både online og fysisk, tilpasset dine mål og behov.
Uten bindingstid, daglige økter fra morgen til kveld, og fokus på tilgjengelighet, gjør Naardic det enkelt å ta vare på helsen fra komforten av ditt eget hjem.
Besøk Naardic.no og start din treningsreise i dag!
Gjerdrums vei 11, 0484, Oslo, Norvège
- +47 226 02 201
- post@naardic.no
- naardic.no
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fleksibel, variert og bra gruppetrening!
Veldig fornøyd, artig og variert trening, mange ulike gruppetimer å velge mellom!, mange tidspunkter ila dagen å velge mellom, meget fleksibel, dyktige instruktører.
Flotte trenere
Flotte trenere, gøyale timer, allsidige timer. Helt fantastisk at timene nå er på video også for full fleksibilitet
10/10 med trening
Veldig fornøyd med å kunne trene uansett hvor jeg er i verden, og slippe å skylde på dørstokkmila. Elsker timene, og særlig Cathrine Wilhelmsen - hun er ett fyrverkeri av ett menneske. Så kjekt å bli motivert av henne, prøver å med på absolutt alle hennes timer. Fint å kunne bla i arkivet for å finne ting du går glipp av eller ønske å trene.
Naardic er helt suverent
Naardic er helt suverent. De har et bredt utvalg timer med jenvt over veldige gode instruktører.
Det er få ting som kan matche morgentimene, - og følelsen du tar med deg til frokostkaffen som venter etter øka.
Nice and competent instructor
Nice and competent instructor, good exercise, nice to participate from home!
Efficient and flexible training
Good teachers, Good selection of training requiring limited equipment. When on the go a mat and body weight only enables training while travelling. Efficient.
En genial måte å holde…
En genial måte å holde treningsfrekvensen oppe på!
Gir veldig god variasjon i treningen.
Fantastisk gode gruppetimer og flink…
Fantastisk gode gruppetimer og flink instruktør PT .
Elsker det!
Elsker det!! Motivasjonen min har vært langt nede lenge og det å dra på treningssenter føles bare tungt. Det har derfor vært så deilig å kunne trene når jeg vil og hva jeg vil. Liker at man kan se videoene i ettertid, det gjør at man ikke føler seg så bindt og instruktørene er så flinke!!
Motiverende trenere og lett å bruke
Motiverende trenere som bjudar på, med humor og energi! Lett å bruke i en travel hverdag, stort pluss for at de har fått egen app.
Naardic er helt unikt!
Naardic er et helt unikt og fantastisk treningstilbud. Jeg har mulighet til å trene når jeg vil, og med fantastiske motiverende og dyktige trenere. Jeg liker best å trene online, da blir jeg hilst velkommen, blir heiet på og evt veiledet under timen
Varierte og gode timer hver eneste dag!
Mange korte effektive økter gjør at du kommer igjen og igjen. Elsker Naardic 🥰💪🎉
Digger Naardic👍 mange ulike timer å…
Digger Naardic👍 mange ulike timer å velge mellom og dyktige trenere.
Min erfaring med Naardic er bare…
Min erfaring med Naardic er bare positivt. Trener når det passer meg. Kan trene hvor som helst. I tillegg er det enkelt å koble seg på. Fantastiske instruktører som motiverer deg. Naaric tilbyr varierende timer, så alle finner noe som passer. Er det en øvelse du ikke kan gjøre, viser instruktøren deg alternativer. Jeg kan aboslutt anbefales Naardic.
Perfekt løsning for meg
Fantastisk tilgjengelighet på trening, varierende lengde på timene så det er lettere å hoppe innom, kan trene hvor som helst - inne eller ute, koselig og gøy. Drit i dørstokkmilen, du skal ikke over dørstokken. Bare trykk på linken... Beste løsningen jeg kunne fått..
Trening
Hei
Jeg er superfornøyd med Naardic og det varierte tilbudet. Dyktige instruktører gir gode treningsøkter.
Enklere å få trent
For de av oss som ikke helt finner oss til rette på et vanlig treningssenter, er Naardic en flott mulighet til å komme i form. Mange ulike treningstyper å velge mellom, trenere som motiverer og inspirerer. Liker også muligheten til å se video av treningstimene på etterskudd, hvis man ikke har mulighet til å være med på favorittøkten akkurat på det tidspunktet den går. Kjempefornøyd!
Spesielt gode løpetimer
Spesielt gode løpetimer som virkelig passer for alle - uavhengig av om du er ny eller erfaren. Du får god veiledning fra dyktige trenere om intensitet og tilpasning. Veldig bra!
Veldig inspirerende trenere - gøy!
Veldig inspirerende trenere, gode til å forklare, tilpasser til flere nivå. Jeg er overrasket over hvor gøy jeg synes det er. Verdt pengene 😊💪
Flinke og positive instruktører
Flinke og positive instruktører. Fine programmer selv for en som er utrenet og lite myk. Perfekt at man kan trene hjemme og finne flere programmer i løpet av dagen. Perfekt for pensjonister!