Var noget spændt da jeg har prøvet mange forskellige produkter til min kløende og fedtede hovedbund… 1 uges brug af shampoo og så tilmeldte jeg mig abonnement ❤️ Dejligt man kan få lov at afprøve pr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har længe villet prøve at skifte til Shampoo og balsam bar. Og er virkelig blevet positivt overrasket over disse barer. Var lidt skeptisk mht til balsam, da jeg har meget krus i mit hår, og ikke kan r... Voir plus
Jeg havde brug for at prøve noget andet, da jeg i perioder havde kløe i hovedbunden, når jeg brugte traditionelle shampoos. Jeg er overraskende glad for disse shampoobarer og balsam. Min kløe er s... Voir plus
først og fremmest forsendelsen med DAO , var under alt kritik . Jeg har betalt for at pakken skulle leveres hjem på adr, og jeg fandt den i elendig tilstand ved hoved døren til trappe opgangen ,hvor p... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Meget Velduftende
Nem at bestille, og hurtig levering.
Velduftende shampoo og balsam barer.
Shampooen er nem at bruge, balsam lidt mere besværlig.
Stor tilfredshed
Jeg er meget begejstret for jeres shampoo og balsam. Håret bliver lækkert og silkeblødt, og desuden er jeres service og hjælpsomhed helt i top.
Birte
Mit hår har aldrig været så flot som…
Mit hår har aldrig været så flot som nu, tak til jeres shampoo bar og balsam. Kæmpe anbefaling herfra 😊
Den bedste shampo og balsam ever
Den bedste shampo og balsam ever
Det er nemt at bruge
Det er nemt at bruge, håret dufter godt, efter jeg er begyndt at bruge det virker håret mindre fedtet og mit lille badeværelse dufter frisk af shampoo baren/balsam
Køb, køb, køb 👍🥰
Jeg har købt shampo og balsam, og selvom jeg ikke har prøvet balsamen
endnu, giver jeg 5 stjerner. Det skyldes, at jeg i de mange år jeg har gået her på Jorden 😄 aldrig har prøvet så fuldstændig fantastisk en shampo. Jeg var ikke klar over, at mit hår kunne føles så lækkert og luftig. Tak for den oplevelse ❤️
Dejlig duft af lavendel og en god…
Dejlig duft af lavendel og en god oplevelse af hårvask og balsam på en ny måde med natulige ingredienser og godt for miljøet. Kan anbefales.
Rigtig godt tilfreds.
Jeg købte en shampoo- og balsambar da jeg LÆNGE har døjet med kløe og irritation i hovedbunden. Jeg har aldrig ejet eller prøvet sådan en shampoobar, så jeg skulle lige lære, hvordan jeg brugte den.
Jeg har langt krøllet hår (går til midt på ryggen), og når jeg brugte alm. shampoo man kan købe i supermarkeder, så følte jeg rigtig ofte at mit hår bare ikke duftede rent efter bad. Og det endda på trods af, at det bliver vasket to gange.
Jeg havde forsøgt med en masse forskellige mærker i forskellige prisklasser og intet virkede. Kløen i hovedbunden forsvant heller ikke.
Men efter at jeg er begyndt at bruge den shampoobar, så oplever jeg en positiv forandring. Jeg har ikke nær så meget kløe som før, og mit hår får et flot og skinnende udtryk. Det dufter rent og virker mere levende og sundt.
Positivt Overrasket over hvor god både…
Positivt Overrasket over hvor god både shampoo og balsam baren er, jeg har lidt svært ved det ikke skummer på samme måde som flydende shampoo, og at jeg (selvfølgelig) skal bruge længere tid på at arbejde sæben ud i hånden frem for bare at klemme det ud af en bøtte, men det skal jeg nok vende mig til. Selvom jeg stadigvæk har flydende sæbe til at stå i badet har jeg kun brugt sæbebar siden jeg har fået dem hjem.
Håret virker lidt stift/ tørt når jeg skylder det ud, men når håret er tørt har det en lækker struktur, jeg synes også hårvasken holder længere end ved flydende shampoo .
Efter 1. Vask
Efter 1. Vask kan jeg mærke og se, at mit hår er blevet fyldigere. Og mere luftigt.
Jeg synes dog, at det fedter hurtigt. Men jeg vaskede det også kun en gang.
Jeg glæder mig, til at se hvordan det er, efter at have vasket noget tid...
Og det dufter skønt ❣️
Virkelig skønne produkter hvor du bare…
Virkelig skønne produkter hvor du bare fra første vask mærker at håret blir anderledes, opfører sig anderledes og ser anderledes ud. Jeg har haft skreven med firmaet flere gange og der har altid været hurtig svar og de er gode til at hjælpe og informere. Total WIN WIN oplevelse. 5 ud af 5 stjerner
Shampoo -og balsam bar giver det…
Shampoo -og balsam bar giver det lækreste bløde hår, som er nemt at sætte (har kort hår7
Sætter pris på naturlige produkter uden skadelig kemi
Elsker mine nye sæber!
God beskrivelse af hvordan produkterne bruges og hvad man kan forvente. God duft og dejlig skum fra sæberne. Indtil videre er jeg meget tilfreds med min shampoo og balsam bar!
Virkelig overrasket over hvor lækkert…
Virkelig overrasket over hvor lækkert det er at bruge shampoo bar og balsam.
Nemt at bruge og dejlig duft - med god samvittighed.
Jeg har endelig fundet shampoo’en
Jeg har endelig fundet den shampoo, der ikke tørrer min hovedbund eller hår ud og så er der intet kemi i.
Balsamen kunne godt give en smule mere balsam effekt.
Mit hår bliver super dejligt
Mit hår bliver super dejligt. Har tyndt fint hår. Det har fået mere fylde og det fedter ikke så hurtigt. Body sæben er også super. Huden virker ikke så tør efter bad.
Så kun gode oplevelser herfra.
Ja tak
Shampobar og conditionerbar
Hurtig ekspedition
Effektiv og lækker hårvask og plejeprodukt
Efterfølgende naturligt og blødt hår
Skøn shampoo og balsam
Skøn shampoo og balsam, efter nogle få gange mærker man en blødhed i håret , samt det bliver heller ikke fedtet som med alm. Shampoo.
Kan varmt anbefale det, hurtigt levering.
Lækre dufte og god balsambar
Lækre dufte og god balsambar. Hårsæben er hurtigt brugt og mit hår fedter fortsat på dag to, så det har ikke haft nogle effekter på mit hår, som håbet.
Jeg er glad for shampoo baren
Jeg er glad for shampoo baren, specielt efter at jeg har prøvet et andet mærke da I havde udsolgt/skiftede navn. Så jeg er glad for at I er tilbage
L’expérience Trustpilot