Ik heb in mei een Workout Skort besteld. De levering liet lang op zich wachten; toen vermeldde de website dat dat door corona kwam, nadien was de hele website offline. Gelukkig kon ik door met Paypal... Voir plus
Lisez les avis des autres
Update 9 juni, vandaag ontvangen. Wacht al sinds eind maart op mijn bestelling. Had ik eerst maar hier gekeken......komt uit China, via de langzame route. Ligt nu alweer bijna 2 weken in België...... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik hoef hier weinig aan toe te voegen...ik wacht ook al 2 maanden op de tuinfakkels! Typisch voorbeeld van mislukte dropshipping, nou Nason mijn gerechtelijke stappen liggen klaar. Heb 100 Euro... Voir plus
L'entreprise a répondu
De solar fakkels eindelijk ontvangen gisteren. Was bang opgelicht te zijn, maar gelukkig toch nog gekregen en ze zien er leuk uit. Je zet ze zelf in elkaar, vandaar dat het een klein pakketje is.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
ik heb helaas ook geen goede ervaring…
ik heb helaas ook geen goede ervaring met deze site. Ik had de pelgrim ring besteld. Ik weet niet waar hij vandaan moest komen, maar wel van ver. Het heeft erg lang geduurd en er werd ook gezegd dat ie bij postnl. was. Daar was niets van te zien. Uiteindelijk kreeg ik na meer dan een week bij postnl. het produkt, maar was naar mijn idee niet van de betaalde waarde. En er stond nergens een merk of zo. Ik heb het produkt op goed geluk retour gedaan en eindelijk mijn geld retour gekregen. Van al mijn ervaringen met nason heb ik aangifte gedaan. Ik heb zojuist ook gemeld dat op deze site meer nieuwe verontruste berichten zijn gezet over nason.nl. Hopelijk doet dit iets voor al jullie berichten over deze site.
update:
Dat klopt Nason, de aangifte heb ik ook ingetrokken. U zult ook begrijpen dat zo'n 50 dagen na besteldatum een levering krijgen erg laat is. Er was mij in een mailtje verteld dat het pakket bij postnl lag. Daar moet ie dan ook dik een week hebben gelegen. Dat gebeurd eigenlijk nooit bij ze. Ze leveren veel sneller. Ook was de track and trace van uw leverancier een stilstaand iets. Daar gebeurde niets. Dan lijkt het niet echt. En goede gegevens op uw site zijn ook niet te vinden. Alleen een mailadres. Geen gegevens waar u gevestigd bent e.d.. Dit schept ook wantrouwen. Ik heb ook het idee dat ik een ring had gekregen die niet de waarde had waarvoor ik had betaald. Die kan nooit 60,00 waard zijn geweest, wat wel gemeld werd in de advertentie. En nergens staat dat ie van het merk pelgrim is. Waarom zijn er zo veel negatieve reacties als u alles goed geregeld hebt? Misschien is uw manier van werken niet zo geslaagd...

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf!
Nog altijd geen bestelling binnen, klantenservice zegt van wel! OPLICHTERS NOEMEN WE HET OOK WEL!
@nason:
Betalingskenmerk: M5983804M16VYUTV 0020003041482763 Nason -?12538375700526 x3965
Betaald op 04-april 2020, contactopnemen via mail op info (AT) SJG-Autotechniek (PUNT) NL

Bestelling #9869 na ruim 2 maanden nog niet ontvangen
Bestelling #9869
Op 28 maart een product besteld. Het product is niet geleverd. Vele mails heb ik gestuurd. In standaard reacties kreeg ik alleen te horen dat het bijna geleverd zou worden en dat ik nog even geduld moest hebben.
Na weer een mail gestuurd te hebben op vrijdag 29 mei dan eindelijk een bericht ontvangen dat als het de week erna nog niet geleverd zou zijn ze mijn geld terug zouden storten.
Op vrijdag 6/5 een mail gestuurd dat ik verwacht dat mijn geld terug gestort wordt (immers is het product die week niet geleverd). En dat ik een bevestiging wil ontvangen. Vervolgens NIETS meer gehoord!
Ik vind het een zeer kwalijke zaak dat ik zowel mijn product niet heb ontvangen maar ook mijn geld nog niet terug heb!! Dat pakketjes kwijt raken of vast komen te zitten kan natuurlijk gebeuren maar NASON lost het probleem totaal niet op. BESTEL HIER NIET!!!!!!
12/06 Update nav reactie Nason op bovenstaande review:
Het pakje zit daar al heel lang vast maar jullie hebben beloofd mijn geld terug te storten. Dus daar wacht ik nu op!!! En nee het pakje weigeren aan de deur indien het alsnog wordt geleverd is niet waarschijnlijk aangezien het in deze dagen vaak gewoon voor de deur wordt gezet voordat ze aanbellen en meteen weglopen (mits ik ervoor moet tekenen) Retour zenden en hier voor laten betalen kun je niet verwachten van klanten met jullie huidige service!!! Dit hele circus heeft mij al zoveel energie gekost.

Is dit oplichting? Al een bestelling gedaan op 12 april
Al een bestelling gedaan op 12 april. Meerdere mails ontvangen dat bestelling deze week wordt geleverd, ben 3 mail en 4 weken verder en nog niks. Geen telefoonnummer bekend.
Heb al geld terug gevraagd maar geen reactie op mijn mail gekregen. Ben bang dat dit onder oplichters valt. Misschien om eens uit te laten zoeken.
Ik zal iedereen dit bedrijf afraden.
Ben benieuwd of de levering ooit komt. Ben bang van niet.
Is zelfs een ster niet waard.

Réponse de Nason
Nog steeds niets gehoord van Nason
Nog steeds niets gehoord van Nason. Heb eind maart Magic Ring besteld. Na mail werd steeds gezegd dat bestelling er bijna is. Het is nu 9 juni en inmiddels hoor ik helemaal niets meer. Laatste weken zo vaak gevraagd dat ik nu m'n n geld terug wil. Is ook toegezegd dat ik, als het pakket er na weekend niet was. Dit is inmiddels al 2 weken geleden.
En nu krijg ik geen reactie meer op mails. Dit voelt niet goed! Zo ga je niet met klanten om. Als je zo'n n website hebt, neem dan ook je verantwoordelijk! Overigens nooit mails van hen gehad over levering of vertraging of iets dergelijks....Triest.
Ordernummer: 10172
N.a.v. antwoord van Nason. Zo gaat dit nu al weken...en ik wil nu mijn geld terug. Zie ook vorig antwoord Nason. Ze doen dus niet wat ze beloven.
Eindelijk ring ontvangen. Ben niet te spreken over de communicatie van Nason en ik verwachte dat er beschrijving bij zou zijn wat voor oefeningen je er allemaal mee kan doen. Helaas niet.
Dit was het allemaal,ook wat betreft geld, niet waard.
Heb m'n lesje weer geleerd en bestel niet weer via zgn dropshippers.

Niet bestellen!!
Niet bestellen!!
Mijn bestelling is nog niet binnen. Bij mijn laatste review heeft Nason gezegd "als uw bestelling binnen 7 dagen niet geleverd wordt, krijgt u uw aankoopbedrag terug". Bij deze, ik heb het dus nog steeds niet ontvangen. Ik wil per direct dus, zoals beloofd, mijn geld terug!

Zeer slechte service!
Lijkt wel oplichting, niks bestellen hier.
Ik heb een bestelling [#7977] geplaatst op 23 maart. Op 2 mei is deze geleverd, meer dan een maand later. Vervolgens heb ik binnen de retour termijn volgens instructies een mail gestuurd naar wifi camera (ook al zo dubieus, aangezien ik bij Nason bestel). Daar krijg ik vervolgens pas een dag later om 20u een reactie op met een retour formulier. Waarom zit dit niet standaard in het pakket??
De volgende dag volgens instructies voor €7,25 op mijn kosten retour gestuurd. Waarbij bewijs met t&t het pakket netjes de volgende werkdag is gearriveerd in Nijverdal.
Nooit meer iets vernomen, laat staan mijn geld retour gekregen. Braaf 14 dagen gewacht. Toen maar weer een mail gestuurd. Weer pas een dag later de vraag of ik een t&t kan sturen. Wederom braaf gemaild, u raadt het al, sindsdien blijft het stil. Nog een mail gestuurd, nul reactie.
Schandalig hoeveel mails en tijd ik hier al aan heb moeten besteden.
"Ons team beantwoord alle vragen binnen 24 uur” staat er op de website, nou dat heb ik gemerkt, ook een leugen.
Makkelijk om zo je geld te verdienen. Waarschijnlijk is mijn geretourneerde product (magic ring) aan een van de klanten met een klacht hieronder gestuurd. Lekker 2x verdienen aan 1 product.
Zeer slechte service is echt een understatement
Lees net in het nieuws dat politie waarschuwt voor malafide bedrijven die fitness en digitale producten aanbieden. Aanbod van dit soort bedrijven is sinds covid-19 enorm gestegen. Nason of wifi-camera of hoe ze zichzelf noemen valt daar dan waarschijnlijk ook onder.

Réponse de Nason
jullie plaatsen nieuwe producten op fb 9,5 op 13000 reviews maar uw andere klanten díe al 5 maanden aan het wachten zijn zoals ik en maar beloftes doen beter helpen
Op 19januari zet ik een bestelling 4047 voor 3 camera's 24 februari ontving ik een pakje met 1camera er in om de 2a3weken stuur ik een mail om te vragen wanneer ik de ander 2 camera's geleverd worden dit is nu al 4 maanden bezig en telkens weer beloven ze weer volgen de week ??
We zijn nu alweer een week verder geen camera's of zelfs nog geen terugkoppeling op mijn vraag heb zelfs nooit een trekings nummer gekregen en ze moeten het niet op het virus steken je kunt ze nog niet eens bellen geen telefoonnummer op de website maar jij moet wel een nummer opgeven 😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Réponse de Nason
Je betaald en krijgt nooit iets toegestuurd.
Wees gewaarschuwd. Bij de webshop NASON.NL nooit iets bestellen!!!!
Op 27 maart hebben we een order besteld (#9619) met een bedrag van €29,95. Ze beloofde ons het product met een versnelde levertijd te leveren. Tot op heden 05/06 hebben we nog steeds geen product, terwijl we meerdere malen van een dubieuze klantenservice te horen hebben gekregen dat het product binnen enkele werkdagen geleverd zou worden. Na een laatste email van de klantenservice met de vraag of we het geld terug wilde hebben heb ik hierop gereageerd dat we dat inderdaad wilde. Tot nu hebben we nog steeds geen product, geen restitutie en krijgen helaas geen reactie meer op de email.
*****************************************************************
Antwoord; U geeft aan dat jullie geen oplichters zijn. De reacties op Trustpilot van andere gedupeerde zet mij wel aan het denken. Het is dus aan u om het tegendeel te bewijzen en mij weer het vertrouwen te geven.
Dan geeft u aan dat jullie nooit hebben vermeld dat er een snellere levertijd was. Hierbij stuur ik u de reactie van uw bevestiging aan ons van de geplaatste bestelling;
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Nason
Bestel #9619
Uw bestelling is onderweg
Uw bestelling is onderweg. Volg uw verzending om de afleveringsstatus te zien.
Levertijd
Let op:
- Pakketten besteld tussen 10-14 januari worden binnen 8-12 dagen geleverd.
Omdat we voor de meeste producten niet meer op voorraad zijn worden:
- Pakketten die besteld zijn tussen 15 januari - 7 februari geleverd tussen 15-20 februari.
Mocht je een bestelling hebben geplaatst binnen 15 januari – 7 februari maar je wil de order cancelen, geef het dan aan en we zorgen ervoor dat het binnen 2-3 werkdagen weer op je rekening staat.
Maar.. het positieve is na 15 februari hebben wij een versnelde levertijd tussen de 6-8 dagen!
We hopen je voldoende geïnformeerd te hebben, om je tegemoet te komen hebben wij tijdelijk een kortingscode “SAVE20” voor 20% korting op je volgende bestelling.
Vragen over je bestelling?
Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Zoals u kunt lezen staat er heel duidelijk als er na 15 februari wordt besteld een versnelde levertijd is tussen de 6 en 8 dagen.
Ik weet niet wie nu wie voor de gek houdt maar het wordt er niet beter op.
U geeft aan dat er voor noodgevallen een exemplaar in NL in de schappen ligt. Waarom is deze beslissing niet eerder gemaakt?
Daarnaast heb ik u meerdere malen verzocht om het betaalde bedrag te restitueren. Daar kwam geen direct antwoord op terug. Ik heb ook aangegeven dat het bestelde product niet meer nodig is, omdat de tijd ervoor nu voorbij is. Wij hebben het product niet meer nodig. Dus svp een restitutie van het betaalde bedrag van €29,95.
Ik hoop u hiermee enige duidelijkheid te hebben gegeven over de gang van zaken en hoop dat ik u hiermee een passende oplossing heb gegeven.
Uw reactie zie ik uiteraard graag tegemoet.
Dave van Lieshout
Update;
Bedankt voor de oplossing. Je hebt je inderdaad nu wel aan de afspraak gehouden. Jammer dat dit pas op het moment gebeurt dat er negatieve reviews gepost worden. We zullen het product weigeren als het alsnog geleverd wordt. Zoals je ziet heb ik het onderwerp aangepast.
Wij hebben in de gehele tussentijd geen info mails gekregen ivm levertijden zoals u aangeeft. Maar goed het is uiteindelijk opgelost.
Succes met de webshop.
Dave
Update;
Geld is retour gestuurd en ontvangen, echter op de dag van het ontvangen retourbedrag is de zending geleverd bij een postnl punt omdat we niet thuis waren op moment van levering. Dus naar het postnl punt om een pakket op te halen. Niet vermoedend dat het dit pakket al was. Dus op het moment dat de balie medewerkster het pakket pakte werd het direct gescand als ontvangen. Op dat moment zagen we dat dit het missende pakket van Nason was. We hebben dit geweigert, maar omdat dit al gescand was werd dit niet meer retour genomen. Ik zou dan een retourlabel moeten vragen aan de leverancier om het terug te sturen. Dus wij een email sturen voor het retourlabel. En wat krijg je als reactie; dat doen wij niet. Je kan het naar ons retourneren. Nou, ik ga geen 7,25 betalen voor een pakket te retourneren als het vooraf al niet wilde en al helemaal niet na al dit gezeik. Dus Nason, of je maakt het geld aan ons over voor het retourneren, of je laat het product hier afhalen. De bal ligt bij jullie.
Dave

Hier niet bestellen
Hier niet bestellen. Duurt lang, ze houden je aan het lijntje. Ondanks de belofte dat ze het geld terugstorten, hebben ze dat nog niet gedaan.

Wees gewaarschuwd!
Op zaterdag 18 april 2020 bestelling geplaatst met ordernummer #12556. Het betreft 5 Led Fakkels voor een totaalbedrag van € 99,75. Pakket is nog steeds niet ontvangen. Inmiddels al diverse keren contact gehad met de klantenservice maar steeds het verhaal dat de bezorging onderweg is. Dit blijkt echter niet te kloppen. Uit het ontvangen Track & Trace nummer blijkt namelijk dat het pakket nooit naar Nederland is verzonden (Latest Event, SHENZHEN,CN, The parcel has been returned tot the sender 2020-05-13 11.30). Nason hiermee geconfronteerd. Vervolgens krijg ik (wederom) de reactie dat de bestelling onderweg is. Als bewijs heeft Nason een screenshot toegevoegd van een hele andere bestelling (magic ring) met ordernummer #9022. Kortom, niet mijn bestelling.
Nason meerdere malen verzocht om het verschuldigde bedrag terug te storten op mijn rekening. Uiteraard geen reactie. Tevens op het verzoek om telefonisch contact met mij op te nemen om tot een passende oplossing te komen wordt niet gereageerd.
Kortom, zeer onbetrouwbaar. De hoop dat ik mijn bestelde producten alsnog ga ontvangen heb ik inmiddels opgegeven. Helaas genoodzaakt om vervolgstappen te gaan zetten.
Update 09-06-20:
Naar aanleiding van bovenstaande review per mail contact gehad. Contact verliep dit keer netjes en er werd inhoudelijk ook ingegaan op mijn klachten. Het verzoek van mijn kant om het verschuldigde bedrag terug te storten werd gehonoreerd. Bedrag staat inmiddels op mijn rekening. Eind goed, al goed.

BESTELLING #12986 half april geplaatst
BESTELLING #12986 half april geplaatst. Tot nu niets ontvangen.
Ondertussen heb ik de gevraagde gegevens opnieuw verstuurd. Ik hoop nu niet meer lang te moeten wachten...

Terugbetaling ordernummer 11925
Nason
BESTEL #11925
Je bestelling is geannuleerd
Bestelling #11925 is op je verzoek geannuleerd en je betaling is teruggestort .
Terugbetaling nog steeds niet op rekening?????
Dit bericht werd verstuurd op 25/05/2020
Vandaag 03/06 nog steeds niets op de rekening.
Wanneer wel?
Of toch verdere stappen ondernemen?
Mvg,
Stefan

Waarschijnlijk een scam..
Waarschijnlijk een scam... betaald en nu al 2 maanden wachten op het produkt. Zelfde smoes als andere reacties .item ligt in Luik, maar nog steeds niet geleverd..Nu bij Paypal "geescaleerd" en hoop mijn geld via Paypal terug te krijgen....advies ...niet bij NASON bestellen, want ze komen hun afspraken niet na. jammer want het..leek een goed produkt te zijn

Wat een slechte service
Wat een slechte service. Week na week krijg ik mail dat mijn bestelling er bijna is 11257. Maar tot op heden nog steeds niets. Sinds 24-05 ligt het in Luik.... Zo slecht! Verwacht dan inderdaad mijn geld terug (dat heeft Sophie v Nason nu toegezegd)als ik het deze week niet krijg, want wacht al veel te lang! Dit heeft niets meer met Corona te maken.
Maar het geld terug zal ook wel heel lang gaan duren. In en in triest!
5 april besteld en nog steeds niet binnen!!!! Ik eis mijn geld terug!

Geeft weinig duidelijkheid
Wij wachten sinds 20-4 op een bestelling .
Krijgen track en tracé code maar die geeft geen duidelijkheid.Blijven op mail reageren kijk naar track and trace. Dus slechte klanten service.

Zeer Slechte Service
Zeer Slechte Service!
Ik heb een bestelling [#7385] geplaatst op 22 maart. Op 14 april heb ik gevraagd of ik nog kan annuleren; dat kon niet omdat de bestelling al verwerkt was.
Op 6 mei heb ik het product ontvangen, zonder retour formulier. Die heb ik uiteindelijk gehad van de klantenservice.
Meteen die dag nog aangeboden bij PostNL, retourkosten eigen rekening....
Ondertussen is de retour allang aangekomen volgens de track & trace:
Zending is bezorgd >> Bezorgd op 11 mei 12:28
Tot op de dag van vandaag nog geen cent retour gestort gezien en klantenservice reageert al sindsdien niet meer op mails.
FB is al niet meer online, een telefoonnummer is niet te vinden.
"Ons team beantwoord alle vragen binnen 24 uur" staat er ook nog op de website...
Zeer slechte service is echt een understatement.

Geen aanrader
Was10087 is het bestelnummer.
Eind maart besteld en nog niets ontvangen. Ik heb aangegeven mijn geld terug te willen. Er werd steeds gezegd dat er vertraging was door Corona maar er werden wel nieuwe op de site aangeboden 'bijna op'.
Stond net op het punt aangifte te doen.
Als ik het bestelde artikel uiterlijk zaterdag ontvang is dat akkoord en anders het bedrag terug.
Ik heb het artikel vandaag gekregen, wel wat gebutst maar ik ben allang blij dat ik nog iets terug zie.
Ik vind de kwaliteit en het proces niet het aanraden waard.
Inmiddels heb ik nu ook een tweede exemplaar, onbeschadigd, ontvangen.
Ik hoor graag of het op prijs wordt gesteld dat ik een van beide retour zend en anders maak ik er een ander blij mee.

Réponse de Nason
Ik heb ook zo’n ervaring
N.a.v. jullie reactie. Het ordernr. moet zijn 11521. Ik heb net een typefout gemaakt. Ik heb jullie net ook apart gemaild met alle gegevens. Ik wil nu alleen nog terugbetaling van het bedrag.
Rina
Ik heb ook zo’n ervaring.
8/4 een pelgrip besteld. Na een mail mijnerzijds mbt de slechte levering, op 5/5 een mail Van Nson dat het product bijna zou worden geleverd. Mocht ik na een week nog niets hebben ontvangen, vooral reageren dan gingen ze er achteraan. 14/5 nog niets en heb ik ze laten weten dat ik de levering binnen 3 dagen wil zien of anders geld terug. 16/5 dan weer een mailtje dat het product bij de leverancier is. Maar tot nu toe.... geen product en geen geld terug. Ik heb er absoluut geen vertrouwen meer in en schakel aankomende week mijn rechtsbijstand in. Heb inmiddels contact gehad met de consumentenbond.
Oh ja... het ordernummer is 11522
Rina

Oplichters
Oplichters! 31 maart iets besteld, dat is 9weken geleden!! En niks ontvangen. Steeds de zelfde nutteloze reactie als je mailt. Krijg al 4 weken op een rij te horen dat het volgende week bezorgt wordt.. 4x weken op een rij niks ontvangen. Ik wil mijn geld terug! #10621

Réponse de Nason
En savoir plus sur les différents types d'avis.