Nason Avis 151

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb in mei een Workout Skort besteld. De levering liet lang op zich wachten; toen vermeldde de website dat dat door corona kwam, nadien was de hele website offline. Gelukkig kon ik door met Paypal... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Update 9 juni, vandaag ontvangen. Wacht al sinds eind maart op mijn bestelling. Had ik eerst maar hier gekeken......komt uit China, via de langzame route. Ligt nu alweer bijna 2 weken in België...... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik hoef hier weinig aan toe te voegen...ik wacht ook al 2 maanden op de tuinfakkels! Typisch voorbeeld van mislukte dropshipping, nou Nason mijn gerechtelijke stappen liggen klaar. Heb 100 Euro... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

De solar fakkels eindelijk ontvangen gisteren. Was bang opgelicht te zijn, maar gelukkig toch nog gekregen en ze zien er leuk uit. Je zet ze zelf in elkaar, vandaar dat het een klein pakketje is.... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb ook de nano autowas besteld zou er…

Heb ook de nano autowas besteld zou er een gratis krijgen maar er is maar een flacon ( nou ja mini flacon) en je kunt bijna geen contact met deze firma krijgen Is nog niet opgelost

13 mars 2020

Réponse de Nason

Is het inmiddels al opgelost?

camera nooit geleverd

15-01 camera besteld T.w.v. €68,- Nog steeds niet binnen. Is geen enkele manier van contact te krijgen met dit bedrijf. Oplichter als je het mij vraagt.

10 mars 2020

Réponse de Nason

Via de mail kun je ons altijd bereiken. Kan ik nog ergens mee helpen?

Riekt naar oplichting

Zeer slecht bedrijf komen afspraken niet na en als je wilt annuleren zijn ze niet thuis koop bij Nason niets zeer slecht bedrijf

Réponse de Nason

Ik zie dat dit probleem op 25 maart is opgelost. Je hebt destijds je aankoopbedrag teruggestort gekregen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb hier 3 februari 2020 een…

Ik heb hier 3 februari 2020 een bestelling gedaan van SuperGlos Auto Coating Spray ( 1+1 GRATIS, kosten € 29,95 Maar tot op heden 09-03-2020 nog steeds niets ontvangen, krijg ook geen antwoord op de Mails die ik aan hun verstuur. Mijn advies!!! doe geen zaken met hun.

Douane kosten

Heb er ook een camera besteld.Kwamen ook douane kosten bij. Wat mij erg stoort is dat je geen contact meer krijgt met Nason. Ze geven gewoon niet thuis. Ook staat er nergens dat je nog aanvullende kosten kunt verwachten. Dus gewoon niks meer kopen hier.

Noté 1 sur 5 étoiles

auto-coating-spray.nl is de zelfde…

auto-coating-spray.nl is de zelfde eigenaar als nason.nl en levert niet de bestelde producten (2x Auto Coating Spray) hij antwoord niet op gestuurde e-mail dat ik hier ingetrapt ben neem ik mezelf kwalijk maar hier moet iets aan gedaan woorden NIETS BESTELLEN BIJ DEZE SITE'S.

Misschien dat ik hier wel antwoord krijg?

Aad Delrock

6 mars 2020

Réponse de Nason

Is het inmiddels al opgelost? Anders kun je een mailtje naar ons sturen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Teleurgesteld over de levering car…

Teleurgesteld over de levering car coating spray .Betaal 29.95 € voor 1 +1 gratis .bij levering 1 flacon .Stuur mail daarover en krijg antwoord dat ik dit niet aangeduid heb bij bestelling wat ik zeer betwijfel .ga toch geen 30 e betalen voor 1 flacon.Nu ik wacht af , voorstel was 10 € kortingbon maar ben niet van plan daar ooit nog te bestellen .Hoop mijn tweede flacon onderweg is en zal ik met veel plezier zeer goede commentaar terug hier vermelden
Mvg

2 mars 2020

Réponse de Nason

Hier is inderdaad wat verwarring ontstaan. Op de productpagina gaven wij aan dat je het 2x moest toevoegen in het winkelmandje en dan zou de korting er automatisch afgaan. Echter hebben een aantal klanten het 1x toegevoegd en hierdoor is er ook maar 1 geleverd. In de toekomst zullen wij dit beter aanpakken. Om de klanten toch tegemoet gekomen hebben wij ze een tegoedbon aangeboden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een outdoor WiFi camera besteld…

Ik heb een outdoor WiFi camera besteld en betaald op 09-01-2020
Vandaag op 29-02-2020 krijg ik een brief van post NL waar in staat dat het pakket bij de douane ligt en ik een reactieformulier moet invullen zodat de douane kan bepalen hoeveel btw en inklaringskosten moet betalen , wil ik mijn pakket ontvangen moet ik dus eerst het formulier invullen , en dan ook nog een bepaald bedrag betalen ( op dit moment nog niet bekend).
Dit was ons niet bekend want Nason heeft dat niets over vermeld op hun site en mails.
Dus mensen wees gewaarschuwd en koop nooit en te nimmer bij Nason want je moet meer betalen dan op hun site staat 😡

29 février 2020

Réponse de Nason

Hi, in de bevestigingsmail vermelden wij dat mocht dit voorkomen je direct met ons contact kunt opnemen, zodat wij de formulieren kunnen invullen.

Geacht Nason team

Geacht Nason team. Ik heb beschermhoezen bij jullie besteld en gekregen. Waarvoor dank. Echter ze passen niet. Ik heb deze week 3 mails gestuurd met het verzoek ze te mogen terugsturen zodat ik mijn geld terug kan krijgen. Tot op heden heb ik geen enkele reactie ontvangen op mijn mail. Wel kreeg ik vandaag een mailtje dat door het Corona virus ik (waarschijnlijk) nog op mijn pakketje wachtte.
Mijn 3e mail is nog geen 24 uur geleden, De dus geen reactie is van toepassing op de vorige 2 mails.
Misschien dat na deze review er wel een reactie kan komen.
De 14 dagen die er voor staan om een artikel te mogen terugsturen zijn snel om.
vriendelijke groeten
Corrie

14 février 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Maand geleden heb ik ip WiFi camera…

Maand geleden heb ik ip WiFi camera besteld. Tijdens mijn bestelling heb ik nergens gelezen dat ik BTW en bezorgkosten moet betalen.
Mijn bestelling is bij Buruna gestuurd dat ik na €27 (BTW en bezorgkosten ) betaald heb, mocht ik het meenemen.
Ik ben zeer ontevreden met mijn aankoop. Mensen, wil ik jullie waarschuwen!!!!!!!

6 février 2020

Goedenavond,

Dit vind ik vervelend om te horen.
Ik heb even het mailverkeer opgezocht en ik zie dat je altijd reactie van ons hebt gehad?
Jouw laatste e-mail is verstuurd op 3 februari.
8 uur gelden (7 Februari) heb je van ons een e-mail gehad:
'We gaan dit in orde maken voor je. Je bestelling ligt dit moment bij de douane. We proberen het zo snel mogelijk los te krijgen daar.'

Ook zie ik dat er voor die tijd gewoon gereageerd is op jouw e-mails. Wij geven hieraan te zorgen dat je pakketje vrij wordt gegeven en bezorgd wordt.

'Ik heb meerdere keren e-mail naar Nason.nl gestuurd. Tot nu toe heb ik geen antwoord gehad.' Is dan ook niet terecht en ik vind het jammer dat je dit als review online plaatst..

Alles van AliExpress

Producten op de site worden waarschijnlijk voor je besteld op AliExpress. Daarom mag je 5 - 20 dagen wachten.

De aanbiedingen op de site zijn fake. Bv. de GPS Tracker Horloge Kids (/products/kids-horloge) is niet 43% afgeprijsd van €70 voor €39.95, maar juist voor ca. €20 op AliExpress verkrijgbaar. Bespaar jezelf een hoop geld door zelf rechtstreeks te bestellen en niet in zee te gaan met deze handelaar die hoopt snel geld te kunnen verdienen vanaf zijn keukentafel.

Het zou me ook niets verbazen als de reviews niet echt zijn. Ik nodig de eigenaar uit om aan te tonen dat het anders zit.

Update na reactie eigenaar:
Serieus? Je denkt dat wij geloven dat je betere kwaliteit levert door je 'agent'?
Alles komt uit dezelfde fabrieken! Alleen op service zou je eventueel kunnen concurreren, maar dat kan ik niet beoordelen.
Doe niet alsof ik niet weet hoe het werkt. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in e-commerce.

5 janvier 2020

Réponse de Nason

Dit wordt altijd wel heel erg snel en makkelijk gezegd. 'Bestelt het op Aliexpress'.
Ik ontken zeker niet dat de producten ook op Aliexpress te bestellen zijn, echter werken wij met een 'agent' samen die in china zit.

Wat deze agent doet?
Wij geven hem een product door en hij gaat vervolgens kijken bij verschillende fabrieken om zo de beste kwaliteit te krijgen. Jij als consument krijgt zo een betere kwaliteit en klantenservice dan als je het gewoon via Aliexpress besteld.

Uiteraard hoef je dit niet te geloven, want vaak hebben mensen hun mening al klaar staan. Maar hierbij toch de uitleg hoe het zit. Achter de schermen werkt het namelijk allemaal niet zo als de meesten denken.

Fijne avond nog.

Update:
Dan weet je er blijkbaar toch minder vanaf met je ervaring! Denk je nou werkelijk dat er in heel China 1 fabriek is die een product verkoopt? Er zijn tientallen, misschien wel honderden fabrieken die hetzelfde product produceren, maar dan net op een andere manier.

Een voorbeeld:
Wij verkopen een camera en hebben deze uit verschillende fabrieken laten komen. Deze zijn uit elkaar gehaald en het verschil zat al in de bedrading. Bij camera 1 zat deze niet goed in elkaar, waardoor het snel stuk ging en de camera hierdoor niet meer kon draaien. Of het moederbord zat anders aangesloten etc. Er zit dus degelijk heel veel verschil in kwaliteit dat je misschien niet direct aan de buitenkant vanaf ziet. Doe er mee wat je wilt met je ‘ 10 jaar e-commerce ervaring ‘ wellicht wat bijspijkeren.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus