Martin som er gået konkurs med Naturplank, og igen er aktiv efter opkøbet af sine egne effekter svindler forsat. Vi købte et bord i butikken i Kolding d 2 april 2025. Vi kunne ikke be... Voir plus
Naturplank
Lisez les avis des autres
Vi fik vores bord og stole til tiden. Men stolebenene var de forkerte, der var skade på bordpladen og tillægspladen passer ikke ordentligt på bordet. De vender ikke tilbage når man skriver eller ring... Voir plus
Min datter - som skal flytte hjemmefra - ville gerne have et plankebord, men de steder vi kiggede var bordene for store. Så jeg google plankeborde og så kom Naturplank.dk op. Hvilken befrielse for he... Voir plus
L'entreprise a répondu
-Nem og overskuelig hjemmeside. -Hurtig ordrebekræftelse. -Modtog fin besked inden den forventede ankomst, så vi kunne være hjemme når bordet blev leveret. -Flinke unge mænd der kom med bord... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vesterbyvej 16, 6740, Bramming, Danemark
- info@naturplank.eu
- naturplank.dk
Ringe service. Fup..
De vender ikke tilbage når man skriver eller ringer til dem.
Fup fup firma
Fup fup firma, stjæler kun pengene uden levering af det bestilte. Man kan ikke komme i kontakt med nogen, hverken på telefon eller mail.
Hold jer langt væk fra dette firma
Martin svindler forsat.
Vi købte et bord i butikken i Kolding d 2 april 2025.
Vi kunne ikke betale med Dankort fordi terminaler var “i stykker”
Her skulle betales kontant eller med mobilepay.
Vi vælger at betale med mobilepay, og blev garanteret en kvittering dagen efter.
Vi har endnu ikke set kvitteringen, og Martin er forsat tavs i sagen.
Virksomheden har nu skiftet navn til MJM møbelfabrik APS, samme cvr nummer og adresse, blot et nyt navn for at skjule sit makværk.
Jeg har anmeldt Martin og hans virksomhed til skat, for skattebedrageri.
Jeg fik repareret mit bord i…
Jeg fik repareret mit bord i forbindelse med en forsikringssag. Da bordet blev leveret tilbage, opdagede jeg, at det var blevet monteret med to forskellige slags bordben. Jeg kontaktede dem med det samme, og de lovede at kigge på sagen. Der er nu gået næsten tre måneder, og jeg har efterfølgende forsøgt at kontakte dem to gange uden held. De ignorerer mig fuldstændigt, og jeg føler mig nu nødsaget til at tage yderligere skridt for at få sagen løst.
Bestilte bord til levering og betalte ved levering
Havde bestilt et rundt bord. Jeg modtog bordet som aftalt og betalte ved levering.
Hold jer langt væk.
Hold jer langt væk.! I bliver snydt og jeres penge forsvinder i et sort hul
Forfærdeligt firma!!
Forfærdeligt firma!!!
Vi købte et rundt sildebensbord for et par år siden. Kanten på bordet begyndte med det samme at falde fra hinanden. Vi kørte efterfølgende en langvarig sag mod dem, som jo så desværre endte med at firmaet måtte gå konkurs. Vi har nu betalt 3500,- for at få bordet repareret. Firmaet vi brugte, var i chok over den elendige kvalitet på bordkanten. Det var lavet af plastik og højst sandsynligt strøget på med et strygejern el.l.
Ejeren starter jo helt sikkert op i et andet navn igen. Hold jer langt væk fra dette fup-firma og dets efterkommer.
Top useriøs virksomhed og imponerende…
Top useriøs virksomhed og imponerende dårlig kvalitet !
Lever ikke op til hvad de lover - hverken ift. kvalitet eller aftaler. Har et bord, som har mange synlige fejl og som er så vakkelvornt, at man ikke kan sidde ved det uden, at det bevæger sig, da træet er knækket, hvor der er skruet skruer ind. Spørgsmål om tid før det slet ikke er brugbart, da benene er ved at knække.
Hold jer væk fra dette firma
Hold jer væk fra dette firma. Har aldrig modtaget bordet jeg bestilte og pengene blev trukket med det samme. Når man ringer bliver telefonen ikke taget og mail blev kun besvaret første gang jeg skrev, siden har der været helt stille, fandt så ud af de var under konkurs og det åbenbart ikke er første gang 😔
Hold jer langt væk fra denne dybt…
Hold jer langt væk fra denne dybt useriøse virksomhed!
Der er i givet konkursbegæring på dem, trods det fortsætter de med at tage imod ordrer, trækker dine penge, som det første, leveringen er forkert. De bestilte ben er ikke med i leveringen, tillægsplader ligner 2. sortering, med store fejl, sjusk og elendig kvalitet.
Bordet slår revner efter få dage ved stuetemperatur, tydeligvis ikke tørret korrekt, eller simpelthen elendig/ for billige råmaterialer. Har skrevet reklamation, endnu ingen reaktion, man kan ikke ringe dem op, hverken chaufføren eller virksomheden, chaufføren lovede at komme med de rigtige ben, men er nok snublet over sine egne undervejs….
Bare igen, HOLD JER LANGT VÆK!!!!
Den værste kvalitet og service
Den værste kvalitet og service. Aldrig blevet latterliggjort og talt så meget ned til af nogle som ikke har styr på sit firma! Virkelig aldrig køb noget fra naturplank!!!!!

Réponse : Naturplank
Køb ikke ved dette firma!!
Køb ikke ved dette firma!!
Jeg skulle have leveret et bord til 17500 i fredags.
Det kom ikke ikke og firmaet reagerer ikke.
Det er snyd og bedrag og firmaet vil blive politianmeldt.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Konkursfinden
Har købt et bord med store savemærker i bunden, kan ikke lave reklamation da ejeren har ladet firmaet gå konkurs og startet det samme op i nyt cvr-nummer.
Jeg vil aldrig turde handle her igen.

Elendig virksomhed
Elendig virksomhed. KØB IKKE HER.
De svarer ikke på henvendelser og er ligeglade med deres kunder. De leverer ikke deres varer til tiden og deres produkter går op i limningen! Hold jer langt væk!

Réponse : Naturplank
Elendig kundeservice - ingen anbefaling herfra
Vi købte for ca 1 år siden et rundt bord inklusiv tillægsplade. Vi fik det leveret i Januar 2024. Tillægspladen var skæv og passede ikke. Det reklamerede vi for, og det tog en masse koordinering, tid og mails frem og tilbage før de kom og målte op til en ny plade. De kørte og der ville gå 4 uger før vi fik den nye plade. Efter 2 måneder uden lyd, fik jeg at vide deres lager var brændt og vores plade og også vores mål var gået tabt. De kom så retur 14 dage efter og målte op på ny, for så at levere en ny plade hvor årene i tillægspladen ikke flugter med resten af bordet. Altså en ommer igen.
Jeg har siden 30. maj 2024 sendt 5 mails og forsøgt at ringe på telefonerne, alle gange uden at høre noget retur.....
Det er under al kritik og jeg vil aldrig købe noget fra naturplank igen og fraråde alle at købe noget herfra igen. Kundeservice er ikke noget de kan finde ud af..

KØB IKKE NOGET FRA DEM
KØB IKKE NOGET FRA DEM, for du kommer ikke til at få varen leveret. De svarer ikke på hverken mails, telefon eller de blanketter man udfylder via deres hjemmeside. De hæver penge fra kontoen, men leverer ikke varen. Kan desværre kun tilslutte mig alle de andre kunder som er blevet snydt. Trist og kedeligt oplevelse. Jeg har også skrevet til kurator, men han har hverken kvitteret for modtagelsen af min mail eller svaret på den.

Skulle være gået på trustpilot
Skulle være gået på trustpilot
Aldrig oplevet magen til svindel og har desværre måtte politianmelde dem. Bestilte er bord i marts måned som aldrig er dukket op og kundeservice er desværre ikke eksisterende. Jeg har kæmpet en kæmpe kamp for at få mit bord leveret men må desværre erkende at konkursen kommer belejligt for dem.
Hold er jer langt væk.! Jeres penge ryger i lommen på ejerne og et produkt ser I aldrig

Réponse : Naturplank
Verdens bedste service og kvalitet
Verdens bedste service og kvalitet! Vi fik virkelig en god og professionel fremvisning og guide i valg af spise bord, Martin er virkelig en person der forstår sig på at yde en yderst god og troværdig service!
Efterfølgende har vi og flere fra vores omgangs kreds købt produkter fra ham! Og stadig samme service og troværdighed
LÆS HER HVIS DU MANGLER PRODUKTER FRA NATURPLANK
Naturplank er den 11. september 2024 blevet taget under konkursbehandling!!
Hvis du (ligesom jeg) er blevet snydt af Naturplank, kan du her læse en mail, som jeg har fået fra Forbrugerombudsmanden angående min anmeldelse af Naturplank:
Vi kan henvise dig til at kontakte advokat Stefan Nielsen, John Tranums Vej 23, 6705 Esbjerg Ø, som er kurator i konkursboet.
Du skal som udgangspunkt have anmeldt dit krav til kurator inden for 4 uger efter virksomheden er taget under konkursbehandling. Vi kan oplyse dig om, at virksomheden blev taget under konkursbehandling den 11. september 2024.
Selv hvis fristen er overskredet, og selv om der sjældent vil være midler i konkursboet til at dække et eventuelt krav du måtte have mod selskabet, anbefaler vi dig stadig at anmelde dit krav til kurator. Sørg for at vedhæfte dokumentation for dit krav, fx i form af en faktura.
Hvis du har brug for juridisk vejledning, kan du kontakte en advokat. Du kan for eksempel henvende dig hos din lokale Advokatvagt, der yder gratis juridisk rådgivning.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.