Dkwoodwork Avis 6

2,6

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Advarsel – lad være med at handle her

Jeg vil gerne advare andre om, at ejeren bag dk Wood Work har været involveret i et firma, der gik konkurs sidste år (Naturplank). Kort før konkursen blev penge trukket fra kunders konti (min egen også), uden at varerne blev leveret eller pengene refunderet – inkl. i mit eget tilfælde.

Efter konkursen er et nyt firma blevet oprettet (Wood Work), hvor den samme type møbler – herunder det bord jeg aldrig modtog – nu sælges igen. Hjemmesiden for Naturplank viderestiller i dag til det nye firma, hvilket styrker forbindelsen.
Der har været nogle kunder, som havde modtaget deres varer, men det er umuligt at vide, hvornår samme mønster kunne gentage sig. Derfor vil jeg opfordre kommende kunder til at være ekstra opmærksomme og sikre sig bedst muligt – ved ikke at handle med dette firma.
Jeg håber, min erfaring kan hjælpe andre med at undgå en ligende situation.

1 août 2024

Jeg fik repareret mit bord i…

Jeg fik repareret mit bord i forbindelse med en forsikringssag. Da bordet blev leveret tilbage, opdagede jeg, at det var blevet monteret med to forskellige slags bordben. Jeg kontaktede dem med det samme, og de lovede at kigge på sagen. Der er nu gået næsten tre måneder, og jeg har efterfølgende forsøgt at kontakte dem to gange uden held. De ignorerer mig fuldstændigt, og jeg føler mig nu nødsaget til at tage yderligere skridt for at få sagen løst.

Dette var under tidliger firma navn Naturplank, virksomheden er aldrig vendt tilbage, trods løfter om nye bordben.

16 juin 2025

firmaet har tyvstjålet 18.500,- for et…

firmaet har tyvstjålet 18.500,- for et bord vi havde bestilt i starten af maj 2025 - men siden da har der ikke været nogen kontakt mulighed til firmaet det er plat & svindel - kan kun fraråde alle andre til at lade sig blive svindlet af dette firma, de bør anmeldes til politiet for at stjæle penge fra total uvidende ordre afgivere

2 juin 2025

Martin tjener styrtende på mange menneskers bekostning

Jeg bliver nødt til at skrive her, da Martin simpelthen ikke fortjener at kunne fortsætte med at tjene styrtende, når han skylder så mange mennesker penge.

Vi købte, i maj måned sidste år, et sildebensbord hos firmaet “naturplank” ejet af Martin.
Han har nu oprettet et nyt firma og lod sit gamle firma gå konkurs.
Jeg har aldrig modtaget noget bord og han sørgede for at alle pengene blev trukket med det samme.
Jeg har anmeldt ham til både Forbrugerombudsmanden og til politiet to gange, men de vil ikke tage sagen op.
I kan kigge trustpilot “naturplank” - MANGE mennesker er blevet snydt af Martin.
Han trak knap 18.000 kr for bordet og jeg har skrevet utallige mails til ham, samt ringet flere gange.
Jeg er blevet totalt narret og snydt og jeg er så frustreret over at han bare kan få lov til at oprette samme firma i nyt cvr-nummer og at ingen gør noget. Den mand tjener styrtende på mange menneskers bekostning - desværre.

27 mai 2024

Jeg har netop modtaget mit nye runde…

Jeg har netop modtaget mit nye runde spisebord, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Fra bestilling til levering har hele processen været gnidningsfri, og servicen har været i top. Bordet er smukt udført med stor sans for detaljerne – både i materialevalg og håndværk. Det lever fuldt ud op til mine forventninger, både hvad angår kvalitet og æstetik. Jeg kan varmt anbefale dette firma til andre, der sætter pris på godt håndværk og flotte møbler!

25 avril 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit