Robotdammsugaren städar bra men har svårt att komma ihåg var den varit samt svårt att hitta hem igen. Efter bra service från Neatvor har städningen blivit bättre och den hittar hem igen. Vår dammb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min X650 Pro robot dammsugare gick sönder efter drygt ett år. Kundservice gav snabb och professionell hjälp med felsökning. När det visade sig att felet inte kunde avhjälpas på distans skickade de en... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snabbt att få produkten. Tydlig information från er. Kunde sätta ihop den själv och spännande att prova robotdammsugaren första gången. Den har underlättat för mig i städning. Nästa gång ska jag köpa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det blir superrent och den klarar hundhår väldigt bra. Tyvärr lite liten behållare så man får tömma väldigt ofta. Jag har 3 stora hundar.
L'entreprise a répondu
Kundtjänst har öppet alla vardagar mellan kl. 10.00 och 14.00.
Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
När jag fått problem med robotdammsugare kontaktade jag kundservice per mejl. Efteråt fick jag tätt kontakt med dem alltså 14 mejl tur och retur under en vecka tills problemet löstes på bästa sätt.
Tack för hjälpen.

Réponse de Neatsvor
Produkten håller verkligen måttet och lever upp till alla mina förväntningar. Men det som imponerar mest är supporten – helt outstanding! Snabb, hjälpsam och alltid lösningsorienterad. Det känns tryggt att veta att man får hjälp när det behövs. Rekommenderar varmt!

Hej!
Jag har hört mycket gott om eran kundsupport och det var en stor anledning till att jag köpte dammsugare hos er. Ert goda rykte stämde, riktigt proffsigt att hjälpa mig så snabbt och smidigt som ni gjorde.
Tack från en helnöjd kund.
Andreas

Réponse de Neatsvor
Efter lite bollade fram o tillbaka så löste dom mitt problem. Snabba och konkreta svar

Réponse de Neatsvor
Helnöjd med min dammsugare modell 650, jag har en hund som fäller mycket och den gör ett kanonjobb, får upp håren med den speciella borsten för djur hår, Nu är det rent och fräscht här hemma. Väldigt bra service, bara skicka ett Mail vid frågor och man får svar nästan på en gång! Ångrar inte mitt köp!

Réponse de Neatsvor
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med min Neatsvor X650, og jeg er så glad for, hvor nemt det er at starte den op, selv når jeg ikke er hjemme. Det er utroligt praktisk at kunne sætte den i gang via appen, så jeg kan komme hjem til et helt rent hjem hver dag.
En af de bedste funktioner ved Neatsvor X650 er dens evne til at fjerne de genstridige hår fra min amstaff, der fælder sin sommerpels. Den klarer det uden besvær og efterlader gulvene skinnende rene. Jeg har prøvet mange støvsugere, men ingen har kunnet håndtere hundehårene lige så godt som denne.
Jeg er virkelig tilfreds med min Neatsvor X650 og kan varmt anbefale den til alle, der ønsker en effektiv og brugervenlig robotstøvsuger. Det er en sand fornøjelse at komme hjem til et rent hus uden at skulle løfte en finger.
Tak for en fremragende oplevelse og et produkt, der virkelig gør en forskel i min dagligdag!

Réponse de Neatsvor
Superbra dammsugare, speciellt nöjd med att den tar bort hundhår så bra, då våran hund fäller extrema mängder päls! Högsta betyg från oss!

Réponse de Neatsvor
Otroligt fin och snabb service , och magisk produkt. Dammsugaren är enkel att använda och dammsuger noggrant vid hörn och under skåp, den tar sig dessutom uppför mattor utan problem vilket min tidigare robotdammsugare inte klarade av. Dammsuger rent ett rum innan den åker in i nästa rum, supernöjd !

Réponse de Neatsvor
Otroligt bra dammsugare! Chockad över att den kan hitta så mycket damm som en vanlig dammsugare inte hittar. Så otroligt smidigt att kunna starta den när man går hemifrån & så är det färdig städat när man kommer hem vilket ger mig mer tid till barnen! Helt underbart 😍

Réponse de Neatsvor
Jag har X600 PRO hemma och den är grym på att fånga upp smuts! Jag kör den mer eller mindre varje dag pga barn och är nästan chockad över hur mycket smuts den hittat varje gång jag tömmer behållaren.
Gillar även moppfunktionen, att den har no-go-zoner man kan ställa in och att den går att ha på timer! 10/10 ⭐️

Réponse de Neatsvor
Good customer service on the phone and email.

Réponse de Neatsvor
Nyligen köpt dammsugaren å hade flertalet frågor innan köp och fick magiskt snabba svar hela tiden. Grym service👍

Réponse de Neatsvor
Underbar service,vänlighet och snabb service.