La început era sceptic în privința acestui servici cat și despre abonamentele oferite de aceștia, apoi am zis sa incerc și iată că suntem de 3 luni in colaborare, am fost sunat de informat despre serv... Voir plus
Lisez les avis des autres
Un partener bun pentru dezvoltarea afacerii! Colaborez de puțin timp cu platforma Necesit.ro și m-a ajutat enorm să-mi cresc vizibilitatea în online și sa-mi aduc clienți noi în portofoliu. Fluxul d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Buna seara,am fost impresionata de promptitudinea firmei Necesit cat de rapid a lucrat,oferindu mi mai multe oportunități,sa mi pot alege.Lucreaza cu oameni serioși și probabil și verificați .Dacă am... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sa nu aveți încredere in tot ce spun ei, te mint te fura, la început te ia cu respect totul bine pana sa pună mana pe banii tai, cand au pus mana o sa apară multa vrăjeală, minciuni peste minciuni, ni... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Necesit.ro este cel mai important portal din România pentru conectarea solicitanților de servicii cu furnizorii relevanți. Dacă construiți o casă, doriți să renovați un apartament sau aveți nevoie de un serviciu pentru afacerea dvs., sunteți în locul potrivit! Colaborăm cu antreprenori din peste 100 de domenii: zugravi, electricieni, arhitecți, designeri de interior, montatori... chiar și fotografi sau designeri de site-uri web. Indiferent de ceea ce vă trebuie, noi știm cine este persoana potrivită pentru a face lucrurile să devină realitate. 6 oferte cu 1 cerere. Serviciu gratuit 100%. Peste 2.000 de furnizori de servicii locali evaluați. Sunați la 031 229 8400
Coordonnées de contact
Strada Dimitri Ivanovici Mendeleev 11, 300392, Timișoara, Roumanie
- necesit.ro
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Les gens ont aussi consulté

Simple and efficient
It was easy and simple to find a team that renewed an open terace.of about 200 m2.

Réponse de Necesit.ro
Am avut nevoie de un instalator
Am avut nevoie de un instalator și am apelat la necesit.ro
Imediat am primit o lista de firme pe care sa le contactez.
Am contactat două firme și după discuții și negocieri am avut un instalator in doua zile care m-a ajutat la alegerea produselor pe care am vrut sa le cumpăr și apoi a instalat totul.
Totul a fost foarte rapid, prețurile au fost rezonabile și calitatea buna.
Apoi am primit de la necesit.ro o lista de alte servicii in caz că am nevoie.
Recomand necesit.ro pentru căutarea oricărui meseriaș pentru lucrări la apartament.

Great .Prompt answer
Great .Prompt answer , very good team and everything was ok .Thank you !

Colaborare excelenta cu Necesit.ro
Am avut o colaborare excelenta cu Necesit.ro, in mod deosebit cu Alexandra, care a incercat si a reusit sa ne gaseasca o firma pentru executia lucrarilor intr-un timp extrem de scurt. Recomandam pentru profesionalism si implicare.

Réponse de Necesit.ro
O echipă serioasă și implicată în cea…
O echipă serioasă și implicată în cea ce oferă clienților lor . Foarte mulțumit de serviciile oferite și sprijinul acordat în comunicarea cu clienți.

The approach was professional
The approach was professional, the information quick, to the point and extremely useful.

Réponse de Necesit.ro
Ar fi foarte util dacă ati avea o baza de date reale ale companiilor…
Ar fi foarte util dacă ați trimite solicitările clienților, catre companiile cele mai apropiate de client. Foarte multe companii foarte departe de mine. Ar trebui sa penalizați companiile care se arată interesate de lucrare, dar doar sa vadă ce mai “Ciugulesc”, ne fac sa pierdem timp atât noi clienții cât și Dvs. Sa penalizați companiile neserioase fata de clienți, prin excluderea lor pe o perioada determinata la platforma Dvs.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.