Neonful ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg har fået et skilt til min danseskole fra Neonful og jeg er meget glad for det og hele oplevelsen. De har en enormt god service og deres medarbejder Steen er rigtig god og hjælpsom. Jeg havde desvæ... Voir plus

L'entreprise a répondu

Helt i top oplevelse, Rigtig god sparring i beslutnings-processen og vi fandt i fælleskab frem til den optimale løsning, skiltet leveres indenfor den aftalte tid, desværre havde skiltet fået en u... Voir plus

L'entreprise a répondu

I forbindelse med renovering af foyer i Rødding Bio tog vi kontakt til Neonful. 4 lysskilte blev det til. Rigtig god dialog med Steen som professionelt kom med forslag til design, størrelser og farv... Voir plus

L'entreprise a répondu

En helt igennem fantastisk oplevelse 👌🏻 Jeg havde svært ved at beslutte mig, men jeg mødte alligevel kun forståelse og service fra start til slut. Efter skiltet kom, var jeg bare endnu mere... Voir plus

1. Magasin d'enseignes lumineuses
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Fabricant de luminaires
  4. Magasin de luminaires
  5. Magasin d'impressions et de signalisation
  6. Magasin d'enseignes

Écrit par l'entreprise

Neonful er Nordens førende brand inden LED neonskilte. Vores designer sidder altid klar til at lave et mockup af lige det design som du ønsker at få lavet i neon. Ønsker du ikke et special lavet neonskilt så har vi over 200 standarddesigns på vores hjemmeside som du kan besøge via: www.neonful.dk. Vores neonskilte er håndlavede, og vi kan derfor garantere høj kvalitet, lang levetid og holdbarhed. Derfor tilbyder vi også 2 års garanti på alle skilte, så skulle der ske noget med dit neonskilt så reparerer vi det med det samme hvis det er muligt eller laver et nyt. Som du kan se her på Trustpilot så har vi mange tilfredse kunder, som både nævner den høje kvalitet på vores skilte men også den fantastiske service som vores team altid står klar til at give. Vi kan lave næsten alt indenfor neon og er ikke bange for udfordringer, så tøv ikke med at sende en forespørgsel igennem vores hjemmeside eller direkte til hey@neonful.dk.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

417 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skal du ha et custom neon skilt, så er det her du skal købe det

Helt i top oplevelse,

Rigtig god sparring i beslutnings-processen og vi fandt i fælleskab frem til den optimale løsning, skiltet leveres indenfor den aftalte tid, desværre havde skiltet fået en uoprettelig skade under leveringen, men det blev der også taget godt hånd om og vi fik hurtigt leveret et erstatnings skilt…

Helt igennem opturs process…

18 octobre 2023

Hej,
Mange, mange tak for den positive feedback! Det glæder os at høre, I er glade for processen hos os, og at I er tilfredse med skiltet - trods fejlen ved første levering 😄 Det er så skønt at høre!

Venlig hilsen,
Neonful, Astrid

Vi har flere gange brugt Neonful i…

Vi har flere gange brugt Neonful i forbindelse med firma events og er fuld tilfreds med produkterner og den vejledning vi har fået fra Steen. Kan varmt anbefalde Neonful.

6 octobre 2023

Réponse de Neonful ApS

Hej Reimar Event Design. Tak for de fem stjerner, og et virkelig fint samarbejde. Fornøjelsen er på vores side :) bh/Streen

Fantastisk service

Fantastisk service. Top kvalitet!

28 septembre 2023

Réponse de Neonful ApS

Hej Louis. Tak for din fantastiske anmeldelse, den er vi virkelig glad for. Vi er samtidig også glade for at du er tilfreds med service og skilt fra os! bh/Steen

Hurtig og meget professionel ordregang

Hurtig og meget professionel ordregang! FLOT FLOT produkt vi fik leveret til aftalt tid

20 septembre 2023

Réponse de Neonful ApS

Hejsa. Mange tak for dine rosende ord! Vi sætter pris på din anerkendelse af vores ordrehåndtering. Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med det skiltet, vi leverede til dig 😄

Venlig hilsen
Astrid

Rigtig god og personlig kundeservice

Rigtig god og personlig kundeservice. Vildt flot skilt vi fik lavet. Samt hurtige levering end forventet.

Vi er virkelig glade for skiltet.

20 septembre 2023

Hej Mathias,

Tusind tak for dine utroligt venlige ord! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice, skiltets kvalitet og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback og tilfredshed 😄

Tak igen, og vi ønsker dig en fantastisk dag!

Venlig hilsen,

Astrid, Neonful

Professionelle hele vejen

3. Gang jeg bestiller et neonskilt - & de formår bare opfylde lige det du drømmer om !
Dygtige & kompetente mennesker.

12 septembre 2023

Réponse de Neonful ApS

Kære Mette, mange tak for de rosende ord og stjernerne. Vi sætter virkelig stor pris på begge dele! Bedste hilsner, Steen

Højere serviceniveau skal man lede…

Højere serviceniveau skal man lede længe efter.
Har tidligere erhvervet et fremragende produkt, og da der var udfordringer med lyset, fik jeg en verdensklasse behandling.

Vejledning,fejlfinding og en super løsning.

17 octobre 2023

Réponse de Neonful ApS

Hej Rasmus. Tusind tak for din anmeldelse, den er vi virkelig glade for. Vi tror at god kundeservice er det eneste rigtige, og vi sætter pris på du deler en god oplevelse med os! Bedste hilsner, Steen

Hej Lasse,

TUSINDE tak for både handlen og anmeldelsen 😃 Vi er enormt glade for, at du er tilfreds med produkterne og vores service ⭐️

God dag

//Neonful, Astrid

super god kommunikation

super god kommunikation, fleksible og laver et hurtigt og godt stykke arbejde, hvis jeg kunne give flere stjerner havde jeg gjort det

11 juin 2023

Réponse de Neonful ApS

Hej Frederik. 1000 tak for din anmeldelse, vi sætter virkelig stor pris på stjernerne fra dig! Bedste hilsner, Steen fra Neonful

Resultatet

Resultatet, men lang levering og ikke fedt man skal betale før levering. Vil gerne se om det man har købt er i orden før man betaler, som så mange andre normale køb.

9 mai 2023

Réponse de Neonful ApS

Hej Shanna, tusind tak for din anbefaling, den er vi rigtig glade for. Normale onlinekøb af standardvarer betaler du faktisk også før du får varen i hænde, du har bare ret til at fortryde dine køb. Lige netop fordi vores varer er specialproducerede og håndlavede er der forudbetaling, da vi jo tager omkostningen med det samme du bestiller hos os :) I sidste ende er det godt at høre at resultatet er i top!

Flot arbejde!

15 mars 2023

Hej Lotte,

Tusinde tak for anmeldelsen! Hvor er det dejligt at høre, du er tilfreds med skiltet! Det er vi meget glade for. Tak for handlen og samarbejdet 😃

Varmeste hilsner

Neonful, Astrid 😊

GOD SERVICE

God service og hurtig leveringstid.

6 mars 2023

Réponse de Neonful ApS

Hej Emil, tusind tak for din anmeldelse - og det gode samarbejde. Vi sætter virkelig stor pris på begge dele! Bedste hilsner, Steen

Hej Anne,

Tusinde tak for din anmeldelse - den er vigtig og betyder enormt meget for os! Det varmer sådan, at du er glad og tilfreds med skiltet og samarbejdet gennem processen 😄

Varmeste hilsner

Neonful, Astrid 😊

Fedt produkt!

Super service. Fedt produkt!

21 février 2023

Réponse de Neonful ApS

Hej Tom, tak for godt samarbejde - og tusind tak for din anbefaling. Den er vigtig for os! Bedste hilsner, Steen