Nerds - Laat je digitale wereld werken Avis 254

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snel gereageerd op mijn vraag om geholpen te worden met een probleem. Direct een afspraak ingepland en er werd mooi op de afgesproken tijd contact opgenomen. Binnen nog geen half uur was mijn pro... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom een positieve ervaring gehad vandaag met de Apple Nerds. Luisteren goed, analyseren het probleem en komen met een oplossing in een korte tijd. In het verleden ook goed geholpen door hen. Indie... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service informatique

Écrit par l'entreprise

Voor particulieren en bedrijven tot tien werknemers. Wij helpen jou bij het installeren en onderhouden van al je digitale producten. Zo kun je slimmer werken én wonen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Deskundig geholpen.

De persoon aan de telefoon had alle geduld met mij en heeft alles uitgelegd, hoe en waarom. Prima helpdesk.

23 mars 2016

Goed

Carsten

Ik ben weer hartstikke goed geholpen, dit keer door Carsten. Tsjonge wat een kennis heeft die man, geen moment van aarzeling. Alle vragen die ik had zijn perfect beantwoord. Ik heb inmiddels al vele malen gebruik gemaakt van MacHelp en ook deze "Help" heeft het gewenste resultaat opgeleverd! Carsten, bedankt en tot de volgende keer! Groet, Laurens.

1 mars 2016

Carsten

Met veel geduld en kennis heeft Carsten mij geholpen. Ik was daar zelf zeer zeker niet in geslaagd!

Bedankt Carsten voor je hulp...

Lianne de Vos

24 février 2016

Geweldig

Ik heb heden met Youssef gesproken, hij heeft me heel veel geleerd en ben heel goed geholpen, mijn problemen zijn opgelost door hem, super bedankt voor je geduld en tijd Youssef.

Echt een aanrader.

Nancy

23 février 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geholpen, veel extra tips

Michael en zijn collega's weten precies met welke vragen je al eerder hebt gebeld. Er wordt geen tijd verloren met het verhaal dubbel vertellen. Je krijgt tips hoe je nog efficienter kunt werken met je Apple spullen en ze helpen je meteen om alles goed werkend te installeren. Nooit meer tijd verdoen met zoektochten op google, gewoon MacHelpDesk bellen.

19 février 2016

In een woord briljant!

Geholpen door Wiard. Heb een probleem met het maken van een reservekopie op mijn externe harde schijf. Daarvoor gebeld, maar al pratende heel veel 'kleine issues' besproken waardoor ik de Mac beter kan gebruiken en schoonhouden. Weet nu dat het efficiënter is om even te bellen dan eindeloos googelen voor het juiste antwoord.
Kortom, Mac-Helpdesk.nl is een aanrader!

19 février 2016

Youssef

Vriendelijk en duidelijke helpdesk-medewerker. Ondanks dat het 20.57 uur was, en hij bijna naar huis kon, heeft hij mij goed geholpen met het opnieuw instellen van mijn (nieuwe) account. Super fijn, nu kan ik weer verder!

11 février 2016

Uitstekend!

Vandaag geholpen door Chris. Heel vakkundig, beleefd en geduldig. Problemen opgelost.

11 février 2016

Wiard bedankt

Het herstellen van de Airport Express ging eerst niet. Uw eerdere twee collega's hebben hun best gedaan, maar de AirPort werd na veel proberen als verouderd verklaard.
Waarschijnlijk zat het in het feit dat ik in het proces een verkeerd modem-wachtwoord heb ingevoerd. In ieder geval heeft Wiard hier op gelet en is dit keurig hersteld.

Met dank.

10 février 2016

Top service!

Altijd een super service en geweldig dat ze mee kunnen kijken op een heel veilige manier!

20 janvier 2016

Topprestatie

Na veel gedoe met een hinderlijk stuk malware, ben ik door jullie (Roger) uitstekend geholpen. Met een groot aantal kunstgrepen heeft hij m'n Imac geschoond en ondertussen nog een aantal adviezen gegeven. Top.

18 janvier 2016

TOP SERVICE!!

Altijd snelle en deskundige hulp. De medewerkers denken actief met je mee. Krijg nooit het idee dat ze het gesprek rekken om zo meer inkomsten te genereren. Gewoon goed!!

8 janvier 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

razendsnel, veel kennis en zeer vriendelijk

Na vijf minuten wachten werd ik zeer kundig geholpen met het optimaliseren van ons WiFi netwerk met een Airport Time Capsule, Airport Extreme en een Airport Express waardoor we nu op alle verdiepingen snel draadloos internet hebben. Daarnaast ook voor alle Macs een goede backup ingesteld zodat we nu weer zorgeloos kunnen internetten. En dat in ca 40 minuten. Klasse. Dank. Erik

23 décembre 2015

top!

Carsten heeft mij geweldig geholpen!!

14 décembre 2015

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus