Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring gehad bij nes-car.nl. Auto stond er netjes bij zoals beschreven en proefrit was geen probleem. Heb ervoor gekozen om garantie bij te nemen en dat werd duidelijk uitgelegd zonder gedoe.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Absoluut geen aanrader om hier een auto te kopen. Ze doen zich voor als betrouwbaar autobedrijf, maar zodra je hebt betaald ben je aan je lot overgelaten. De auto leek bij aankoop prima, maar al na ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Auto gekocht BMW 3. Bij eerste bezoek zeer goede indruk van vader en zoon waren zeer vriendelijk en ter zake kundig. Nescar verzorgde keuring en serviceVandaag 7-03-26 auto opgehaald en mijn auto ach... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb meerdere auto's gekocht in mijn hele leven, maar bij Nescar werd ik heel positief verrast. Ik mocht kiezen: Of garantie of korting. Tegen wettelijke garantie hebben ze zichzelf enorm sterk... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Topservice

Topservice! Degelijke auto gekocht. Het importprocedure duurde wat langer als verwacht. Een geïmporteerde audi gekocht, navraag gedaan bij de dealer. En hele historie klopte gewoon!

10 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb meerdere auto's gekocht in mijn…

Ik heb meerdere auto's gekocht in mijn hele leven, maar bij Nescar werd ik heel positief verrast. Ik mocht kiezen: Of garantie of korting. Tegen wettelijke garantie hebben ze zichzelf enorm sterk gedekt.

Heel begrijpelijk ook. Ze legden mij heel begrijpelijk uit: als je korting wilt kunnen we ons niet dekken voor onverwachte gebreken. Daarom had ik gekozen voor een 6 maanden autotrust garantiepakket. Inmiddels zijn de 6 maanden om: eigenlijk heb ik voor niks betaald voor de garantie. Want de auto blijft rijden zonder problemen! Inmiddels als ruim 18.000 km verder.

Kortom fijn geholpen en een betrouwbare auto gekocht!

9 juin 2024

Geslaagd bij Nescar

Ik was op zoek naar een kleine zuinige auto. Bij Nescar geslaagd ! Een chevrolet spark op LPG gekocht. Ze weten technisch heel veel.. en geven goede instructies. Als leek wist ik weinig over gasauto’s. Hardwerkend familliebedrijf👍 alle respect

29 mai 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Toonde weinig interesse

Toonde weinig interesse, bood 7.000 terwijl de auto voor 16.000 word aangeboden op het internet. Had ook weinig verstand van autos en moest zijn zoon telkens appen. Pand ziet er ook niet erg verzorgd uit van buiten

22 août 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

25-3-2023 daar een auto gekocht

25-3-2023 daar een auto gekocht. Na de onderhandelingen dat er nog het een en ander gedaan moest worden waaronder airco bijvullen.
Week later de auto opgehaald, deze was niet schoongemaakt aan de buitenkant wat ik toch wel minimaal verwacht kwa service en een auto van 5750 euro. Maar goed de rest was alles voor zover het leek nagekomen te zijn. Nog even nagepraat of alles gelukt was. Alles door besproken waaronder ik weer vroeg ook de airco? Ja ook de airco is gedaan antwoord meneer.
Nu 2-3 maanden verder wanneer ik me airco wil gebruiken met warm weer, doet hij het niet. Papieren gecheckt met daarop de afspraken. Alles erop behalve de airco natuurlijk. Moraal van het verhaal is dat ik met dit verhaal nieuwe klanten wil waarschuwen dat ze ALLE afspraken op papier zetten . Zodat na afloop als er iets niet goed is je kunt bewijzen dat het in orde had moeten zijn . Nu kost het mij dan een extra 100 euro en een dag vrij. Omdat ik er vanuit ging dat me airco kapot was ,, hij had tenslotte gezegd dat de airco was bijgevuld…
Of ik hier in de toekomst nog een andere auto zou halen . Nee .

25 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag een prachtige Peugeot 307 XS…

Vandaag een prachtige Peugeot 307 XS…
Vandaag een prachtige Peugeot 307 XS gekocht. Super vriendelijke en eerlijke man die goeie autos verkoopt met nette kilometerstanden voor een mooie prijs. Kon me oude corsa zelfs nog bij hem inruilen. Bedankt!

30 mai 2022

Fijn ontvangen

Fijn ontvangen, rond mogen kijken tussen de occasions en toen zagen we daar "onze" auto staan! Een goede proefrit mogen maken in die betreffende auto en e.e.a. kunnen afspreken betreft de manier waarop de auto klaar gemaakt zal worden. We kregen netjes koffie aangeboden en het contract was ook binnen een mum van tijd opgesteld, dus lang wachten hoef je niet betreft de administratie. Nu al tevreden, hoewel we de auto nog moeten ophalen. Hiervan hebben we wel van te voren al een indicatie op 1-2 weken gekregen, en we worden geïnformeerd als hij klaar staat om op te halen. Onze "duitse' degelijke auto krijgt namelijk nog nederlandse kentekenplaten.

Alle puntjes die we hebben aangegeven worden gemaakt/aandacht aan besteed.

7 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Toen onze oude auto aan vervanging toe…

Toen onze oude auto aan vervanging toe was hebben we eens rondgevraagd naar een betrouwbare occasion dealer in de buurt van alkmaar/heerhugowaard. 1 van die betrouwbare bedrijven was Nescar en daar hebben we uiteindelijk onze nieuwe auto gekocht.Ze bestaan uiteindelijk 25 jaar!!!

We zijn professioneel geholpen door Jesse en genieten nu volop. Voordeel van dit bedrijf is dat het geen handelaar met een zesjes mentaliteit betreft, maar een garagebedrijf die gaat voor kwaliteit. Ze hebben dus ook verstand van zaken en ze denken met je mee. Ik was opzoek naar een luxe MPV en mij werd een goedkopere auto aanbevolen dan een duurdere die ik op het oog had.

Als deze auto ooit aan vervanging te is, gaan we zeker weer hier kijken.

Net voor sluitingstijd kon ik nog een proefrit maken. Alle krassen en schades werden aangewezen. Zeer vriendelijke eigenaar!! Voor APK kom ik na de zomer zeker langs..

5 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Een mooie & technisch perfecte bmw 320i…

Een mooie & technisch perfecte bmw 320i touring gekocht! Zonder garantie ben ik zeer goed geholpen!! Ik heb al inmiddels 20.0000km gereden binnen 4 maanden. De auto heeft voor zover enkel problemen met de verlichting gehad. Mijn banden waren iets minder en ik vroeg of ze een extra set velgen voor een BMW hadden. Ze gingen zoeken.. Na 2 weken heb ik 18 inch velgen zonder stoeprandschade voor slechts 200euro mogen afhalen!! Met zo goed als nieuwe banden. Zowel vader als zoons zijn vriendelijk. Totaal geen arrogantie of iets!! Ik wens deze heren het beste !!

24 mars 2022

Ik kocht daar een Volkswagen EOS

Ik kocht daar een Volkswagen EOS. Wij hadden een prijs afgesproken en dit op papier gezet waar wij beide voor getekend hadden. Een half uur later werd ik gebeld, hij had zich vergist in de prijs. Ik moest meer bijbetalen. Zo niet, dan ging de verkoop niet door. Uiteraard was ik het hier niet mee eens. Na een hoop gebel kreeg ik de eigenaar aan de telefoon. Een zeer agressieve man en compleet respectloos. Ik was totaal overrompeld. Ik moest de auto maar terug brengen en zou de aanbetaling terug krijgen hahaha...
Ik heb maar eieren voor mijn geld gekozen en het bedrag van 250 euro bijbetaald (waar gaat het over). Mijn rechtsbijstand had al aangegeven dat ik hier een zaak van zou kunnen maken aangezien ik in mijn recht stond. Maar voor 250 euro een zaak aanspannen, dat loonde gewoon niet aangezien ik ook niet uit de buurt kwam. Tip: kijk goed of alle opties ook daadwerkelijk aanwezig zijn! Mijn auto zou cruise control hebben volgens de beschrijving. Niet dus!! Advies, ga niet in zee met deze gasten!!

1 novembre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Komt niet overeen met wat ze verkopen

Enthousiaste verkoper. Ik werd heel blij van mijn luxe auto, alles zou het doen, moest nog een klein dingetje vervangen worden. Ik opgehaald, bleek de airco het toch niet te doen (airco of normale blower geen verschil), cruise control doet h het wanneer deze wil en dat is niet vaak, stoel verwarming rechts doet niets, links gaat het knopje aan, maar word niet warm, en tot mijn verbazing heb ik alarm erop zitten die het ook doet wanneer hij wil. Banen die ik moet laten balanceren (dat zouden ze wel voor mij doen) Of te wel.. Een auto met snufjes die het niet doen. Had de dag na aankoop terug gebeld, want als er wat zou zijn, kon ik terug (logisch, je hebt consumenten garantie voor 6 maanden), maar kreeg een meneer aan de telefoon die meteen begon te gillen dat hij dat niet ging betalen (daar had ik het nog niet eens over gehad) dat hij dat niet ging repareren en dat ik dan maar de auto weer terug moest brengen en mijn sloopauto weer terug moest nemen. Ik was zo geschokt om deze botte reactie dat ik totaal flabbergasted was. Ik ben dus ook niet meer terug gegaan tot nu. Ik ga hem nu eerst laten nakijken en wellicht dat ik dan nog terug ga (want na dag 1 al aangeven en zon reactie is niet netjes) ze hadden ook kunnen aangeven dat het vervelend is, dat zij dat ook niet wisten en dat we even gaan kijken hoe en wat ipv zijn reactie. Wellicht dat ik rechtsbijstand nog inschakel, maar voor mij nooit meer. Ik heb heus wat miskopen gedaan met auto's, maar zo genaaid als nu heb ik mij nog niet eerder gevoeld. De verkoper was dus erg enthousiast, pluspunt, maar vertrouwen heb ik dus nu niet meer. Als zon bedrijf met zulke recenties zo zijn, vraag ik mij af hoe waarheidsgetrouw deze dan zijn. Mochten jullie dit toch nog willen oplossen, dan verneem ik graag een reactie

23 septembre 2021

Slechte auto voor Veel geld

Als je een auto wilt hebben waar je nog lang in wilt rijden, koop dan vooral niet bij Nescar heb daar mijn Audi A3 gekocht voor pittig wat geld, nog geen seconden nadat ik hem kocht deden de sleutels het al niet meer, en waren ze vergeten te melden dat er geen APK meer op zat, nog geen 2 later heb ik meer dan 1500 euro aan reparatie kosten moeten doen, gebroken achterveren, kapotte Bobines, kapotte Bougies ben zelfs weggesleept door ANWB daardoor, staat nu nog bij de garage om gecheckt te worden om te kijken of er niet nog meer aan mankeerd

13 juillet 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus