Nespresso Denmark Avis 1 666

TrustScore 2 sur 5

2,2

Fantastisk kundeservice. Jeg har en Vertuo plus, købt i Sverige, som nu læggede kaffe. Jeg kunne ikke finde min kvittering, men maskinen blev registreret på Nespressos side ved købt, men på d... Voir plus

Har købt en Vertuo Next for ca 9 mdr siden og er rigtig glad for den. Med den nye maskine fulgte der kaffekapsler med til værdi af 200 kr, hvis man registrerer sin maskine. Problemet er bare, at m... Voir plus

1. Magasin de café
  2. Fournisseur de machine à café
  3. Boutique de café
  4. Grossiste en café

À propos de Nespresso Denmark

Écrit par l'entreprise

Oplev Nespressos kaffeunivers

Nespresso tilbyder en række exceptionelle kaffer, maskiner og service, der er skræddersyet til alle præferencer og udviklet til at opfylde de strengeste kvalitetsstandarder.

Bæredygtighed er forankret i hjertet af alt hvad vi laver. Virksomheden, produkterne og metoderne er baseret på en enkel præmis: at hver kop Nespresso skal have en positiv effekt.

Vælg mellem vores to forskellige kaffesystemer Vertuo eller Original.

Med Vertuo kan du brygge alt fra en espresso til store kopper kaffe eller en hel kande kaffe til deling. Find din kaffefavorit og bryg din kop eller kande med blot et enkelt tryk på knappen. Det er et univers af muligheder, skræddersyet til at passe til alle typer smag og behov. Med Nespresso Orginal kaffesystemet kan du brygge en klassisk espresso og en Lungo.

☕ Helt enkelt - brygg din yndlingskaffe ved et tryk på en knap.

☕ Køb din Nespresso kaffe på nespresso.dk eller i en af ​​vores Nespresso Boutiques.

Glem ikke at genanvende dine brugte kaffekapsler via DAO, hos udvalgte forhandlere eller i en af ​​vores Nespresso Boutiques.

Besøg Butikken

Kontakt Os

2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

2 k avis

Efter små 11 år som super tilfreds…

Efter små 11 år som super tilfreds Nespresso kunde, så må jeg erkende, at det er helt slut nu. Jeg får et nyhedsbrev der opfordrer til at bruge deres app. Det gør jeg. Undervejs i bestillingen undrer jeg mig over hvor betalingsmodulet er, jeg bestiller blot og så er næste step leveringssted.
I går modtager jeg så en faktura med et rykkergebyr med posten. Jeg skriver til Nespresso, forklarer situationen, forklarer at jeg i samtlige år har brugt deres hjemmeside og blot betalt med MobilePay. Det er dog total underordnet for Nespresso der fastholder, at jeg skal betale et rykkergebyr på 100 kr og kører en rigtig ubehagelig lettere truende tone. Helt helt uforståeligt for mig som trofast kunde.

8 avril 2026

Har i flere år brugt vertou plus og har…

Har i flere år brugt vertou plus og har fået en på min arbejdsplads også. Men nu er det den tredje maskine som går istykker under afkalkning. Den låser sig fast i det stykke som går ned i kapslerne. Har købt den sidste på Amazon da Nespresso Danmark ikke havde nogen på lager. Jeg er ambassador i klubben men overvejer kraftigt om der skal købes en ny næste gang det sker. Support har ikke været til meget hjælp de sidste 2 gange. Maskinerne er aldrig over 1 år gamle når det sker. Øv Øv

16 mars 2026

NESPRESSO SVINDLERFIRMA Opfølgning

Opfølgning
Trods utallige henvendelser til Nespresso kundeservice og mailserver til claim.dk@ nespresso.com vil firmaet ikke yde den rabat 200kr som sælger lovede ved købet.
Deres hjemmeside fejler Big Time og kunder sendes i en kafkask mail/tlf karrusel uden at de vil leve op til lokketilbuddet.
Det er HELT BEVIDST, hvilke også fremgår af 36% Dårlige anmeldelser.
Aldrig mere Nespresso, SVINDLERFIRMA
Magen til Svindlerfirma skal man lede længe efter!!!
Købte en maskine hvor der ved købet af sælger blev lovet 200,- til køb af kapsler
Altså en rabat på 200,-.
Det er så løgn!
Først prøvede vi mange gange at registrere på Nespresso, først efter utallige gange lykkedes det...
Så ville systemet ikke anerkende rabat.
Endelig forsøg med mail henvendelse, men her mente de at de ikke kunne læse kvitteringen og vi sendte dem op til flere gange for til sidst de godkendte bonnen, men spurgte alligevel om det de kunne læse selv. Så skulle de have et serienr fremsendt? Men der var tålmodighed opbrugt.
Nu har de så efter tlf. Henvendelse fortalt vi ikke alligevel kan få tilbuddet.
Ergo er det løgn hvad de skriver i reklamerne.
Skam jer!
Aldrig mere Nespresso, SVINDLERFIRMA

24 mars 2026

Elendig service

Fik en ordre annulleret fordi der var problemer med betalingen (mobile pay virker ikke på deres hjemmeside som man også kan læse i andre anmeldelser) de havde godt nok trukket pengene på kontoen og jeg blev lovet at de nok skulle blive betalt tilbage, her 2 uger efter har jeg stadigt ikke se skyggen af mine penge.
Det er simpelthen elendig service og fremover bruger jeg genbrugskapsler fra Temu.

2 mars 2026

Dyr kaffe - dårlig service

Jeg har længe været utilfreds med deres høje priser, men oplevede så med en fakturering pr. mail, at jeg fik den i min spam, som jeg ikke så (troede jeg havdebatalt med kort). Da jeg så fik en fysisk faktura med et "reminder fee" på 100 kr. og fortalte dem om situationen, ville de ikke fjerne dette fee uden for ståelse for problemet.

5 mars 2026

Rodet teknik på hjemmeside og app

Har fået nyt betalingskort og derfor kan mit abonnement ikke betales.
Jeg går på appen og på hjemmesiden for at ændre, men der er ingen steder jeg kan ændre.
Kontakter kundeservice. Sidder i en lang speak (som er på gebrokken dansk) og bliver smidt af da jeg kommer igennem til en telefon kø. Kommer endelig igennem. Sød medarbejder som heller ikke kan hjælpe, og vil sende mig til teknisk afdeling eller slette abonnement. Lidt meget at sidde med teknisk service og udrede et problem som er deres, for et abonnement på 129,- pr måned, så vælger at slette.
Derudover kan jeg ikke slette gamle adresser på min profil.
Så problem ikke løst!

5 mars 2026

Jeg har handlet hos Nespresso gennem en…

Jeg har handlet hos Nespresso gennem en årrække og købt flere maskiner og haft abonnementer . Altid fået en super god service og hjælp med hvad jeg end har haft af problemer med mine maskiner .

18 février 2026

Svigter på hjemmelevering – Uacceptabelt for kørestolsbruger

Selve anmeldelsen: Jeg har været en meget loyal kunde hos Nespresso i mange år (Elite-niveau) og har altid været glad for kaffen. Men efter Nespresso har skiftet leverandør til Bring, er serviceniveauet faldet drastisk, og jeg opsiger nu mit medlemskab.

Jeg betaler for hjemmelevering, da jeg som kørestolsbruger er afhængig af at få varerne til døren. Det er ikke en luksus for mig, men en nødvendighed.

I fredags – på den værste vinterdag i 16 år – ventede jeg hjemme hele dagen. Jeg modtog en besked fra Bring om, at de havde forsøgt at levere, men at jeg "ikke var hjemme". Det er faktuelt forkert. Jeg var hjemme, og mine overvågningskameraer (Google Cam) beviser, at ingen har været ved min dør. Desuden havde jeg givet fuldmagt til, at pakken må stilles (Flex), så den burde under ingen omstændigheder ende i en PakkeShop.

Da jeg kontakter Nespresso for at få rettet fejlen, bliver jeg mødt med ligegyldighed; intet kan gøres, og jeg må selv hente pakken.

Det er under al kritik, at et brand, der slår sig op på eksklusivitet, byder deres kunder så ringe en logistik og tvinger en kørestolsbruger ud i vintervejret pga. en chaufførs manglende levering.

Ordre: 203 55 638. Farvel Nespresso.

Claus Torp

6 février 2026

Dyrt og virkelig dårligt! Hold dig væk.

Anmeldelsen er udbygget den 13/2 2026, 24/2 og 21/3.
--------------------------------------------------
Laver en telefonbestilling på 1150 kr. medio januar 2026. Pengene bliver trukket på min konto, men da ordren ikke afsendes, kontakter jeg kundeservice.

Er i kontakt med kundeservice fem-seks gange, før jeg til sidst får besked om, at ordren ikke kan gennemføres, og at jeg inden for 14 dage får mine penge retur.

Efter 14 dage har jeg ikke set skyggen af mine penge. Det er i øvrigt ulovligt at trække penge for en vare, man ikke har afsendt. Må igen bruge tid på at kontakte kundeservice.

Pludselig skal finansafdelingen se bevis for, at jeg har betalt kapslerne, selvom jeg er blevet oplyst, at selvsamme afdeling har igangsat en refusion to uger tidligere.

Den 13. februar 2026 - en måned efter, at Nespresso trak penge for en ordre, de aldrig afsendte - fastholder deres finansafdeling. at pengene er gået retur og forsøger nu at skyde skylden for den manglende refundering på min bank.

En uge senere vender kundeservice retur med besked om, at NU er pengene gået retur.

Det er syv dage siden, og jeg har den 24/2 2026, fem uger efter, at Nespresso erkender, at der er sket en fejl, og at jeg har penge tilgode, stadig ikke modtaget min refundering!

Vi er langt forbi, hvad der er lovligt, ret og rimeligt, og ingen fra Nespresso tager ansvar.

Det er helt uforståeligt, at en stor international virksomhed har forretningsgange og en finansafdeling/økonomistyring, der sejler på den måde. Som kunde betaler du for Nespressos inkompetence.

At den voldsomme kritik, der rettes af mange kunder her på Trustpilot, får lov til at stå helt uimodsagt, siger meget om ledelsen.

Nespresso er fuldstændig ligeglad med sine kunder, og de bryder tydeligvis loven, som det passer dem.

Hold dig væk!

———————
Update: Ret skal være ret: pengene kom retur den 5/3. Da havde refunderingsprocessen taget seks uger, og den håndfuld gange, jeg fik skriftlig besked om, at NU var pengene på vej, må have været løgn.

Da jeg selv spørger, om Nespresso har tænkt sig at give mig en form for kompensation, får jeg besked om, at jeg kan få tre kafferør. De bliver dog først udleveret, når jeg køber kaffe hos dem næste gang. 🫠🫣

5 février 2026

Betaling / rykker

Betaling / rykker. Skuffende oplevelse.
Nespresso evner at sende faktura via e-mails, men rykker sendes via gammeldagspost (hvor de selvfølgelig går tabt). Konsekvens bliver 2 rykker og efterfølgende inkasso.
Den har jeg aldrig prøvet før.

26 janvier 2026

Manglende pakke

I vælger at bruge Bring som mulighed for levering. De er så elendige, nu har jeg modtaget besked at jeg har modtaget min pakke hvor jeg VAR hjemme, ingen bankede på, ingen sat pakke foran min dør. Nu har jeg ulejligheden, med at finde min pakke med kaffe for knapt kr 500,- det er jo ikke småpenge i disse tider - hvis jeg ikke får mulighed for anden levering siger jeg pænt farvel til jer.

16 janvier 2026

NEspresso beholder penge uden et levere

d. 5 januar betalte jeg via mobilepay for en sending nespresso kapsler - jeg hørte ingenting indtil jeg et par dage efter spurgte hvor bekræftelse på ordre blev af... det var en fejl med mobilepay så jeg skulle sende dok ind for at jeg havde betalt. Her d 15 har jeg intet hørt .. de har beholdt pengene men ingen kaffe - ingen information. Utilstedligt! og det bliver en sag for forbrugerombudsmanden

5 janvier 2026

Anmeldelse af Nespresso / Sage – Creatista

Jeg ejer en Sage Nespresso Creatista, købt til ca. 4.500 kr., som efter 2 år og 14 dage er holdt op med at virke i mælkeskummeren.

Maskinen er altid afkalket præcis efter vejledningen, passet løbende og brugt helt normalt. Alligevel får jeg nu at vide fra Nespresso, at maskinen “skal afkalkes oftere end angivet”.
Hvis det er korrekt, er vejledningen jo direkte misvisende.

Nespresso henviser ansvaret til Sage med den begrundelse, at de har produceret maskinen – selvom den sælges og markedsføres under Nespresso-brandet.
Sage tilbyder, at jeg kan sende maskinen ind for egen regning, og at jeg risikerer en regning på knap 700 kr., hvis de vurderer, at fejlen er “min egen skyld”.

Det er helt urimeligt for et produkt i denne prisklasse. Jeg har med god grund forventet, at en maskine til 4.500 kr. holder væsentligt længere end lige over 2 år.

Jeg kender desuden flere, hvor samme model er gået i stykker kort efter reklamationsperiodens udløb, hvilket giver et indtryk af, at visse komponenter simpelthen ikke er designet til at holde længere.

Konklusionen er desværre, at ingen tager ansvar, og som forbruger står man tilbage med en dyr maskine, der i praksis kan smides ud efter 2 år – uden reel mulighed for hjælp.

Min klare anbefaling: Køb ikke denne maskine.
Holdbarheden er utilfredsstillende, og kundeservicen er præget af ansvarsfralæggelse.

17 décembre 2025

MobilePay virker ikke!!

Bestilte kaffe nytårsdag, pengene blev trukket via MobilePay, men jeg modtog ingen kaffe eller bekræftelse.
Ved selv at henvende mig pr telefon, får jeg at vide at der er mange problemer med deres system og MobilePay!!
Hvorfor hulen har man ikke tjekket dette igennem, inden man lancerer denne betalingsløsning!?
Nu skal jeg sende screenshot af min betaling for at få pengene tilbage.
Jeg undrer mig over om jeg havde hørt noget fra dem, hvis ikke jeg selv havde henvendt mig?

1 janvier 2026

Completely useless

Completely useless.
I have tried now for 2 hours to redeem there advertised 250DKK gift after purchasing one of there machines.
Everytime I get to the payment page it says "something went wrong"
When I click on "contact us" it just loads the same page again. I can not fimd a contact and am simply diverted to "FAQ's" each time. Classic example of big conglomerate doing everything they can to cut costs. Customers really do just get in the way don't they!!!

5 janvier 2026

DESVÆRRE må jeg give 1 stjerne for…

DESVÆRRE må jeg give 1 stjerne for deres service, som er under al kritik. Deres maskiner er ligeledes heller ikke noget man skal forvente holder ret længe.

Fik en besked om at de gav 40% rabat på kapsler. Selvom jeg lige havde købt bestemte jeg mig for at købe igen (denne gang for lidt over 900 kr.) Da jeg skal intaste kampagnekoden “WINTER” kommer der ikke noget sted frem umiddelbart og jeg går udfra, jeg skal gøre det til allersidst….og trykker videre….hvorved ordren bliver ekspederet UDEN jeg fik mulighed for at indtaste min rabatkode først. Det er søndag og jeg kan ikke annulere eller ringe til nogen før dagen efter (mandag) hvilket jeg gør. Jeg smakker med en sød medarbejder, der forstår mit problem og skriver til regnskabsafdelingen med det samme. I dag fik jeg så til min skuffelse AFSLAG på at få mine 40%.
Jeg har brugt mange tusind kroner på kaffe hos dem og synes det er EKSTREMT dårlig og smålig service… især når man taler om en fejl og at man SELVOM rabatten stadig er aktiv IKKE lader en stamkunde få den rabat….fordi hvad…”det er din egen skyld” ?

Nu kan jeg jo så bedre forstå det, når jeg ser hvor få stjerner de har fået… Det er næsten pinligt, at man har folk siddende og vurderer så åbenlyst dumme sager, som istedet for 1 stjerne havde givet 5 bare ved at give en god kunde den rabat man stadig kan få…. Det giver slet ingen mening at få dårlig anmelderser, når det ikke engang koster dem noget ekstra… rabatten køre jo stadigvæk.

SØRGELIGT …. OG sidste maskine er hermed købt fra dette uprofesionelle firma - SAGA here we come :-)

1 janvier 2026

Telefonsamtale med en medarbejder som…

Telefonsamtale med en medarbejder som slet slet ikke ville yde kompensation ifm. vi har købt ny nespressomaskine og blev fra Magasin lovet en rabat på 1000kr. henover 4 kaffebestillinger. Da vi havde brugt en forkert rabatkode kunne de på ingen måde yde bare lidt kompensation og var meget firkantede.
Virkelig en dårlig start hos Nespresso og desværre ønsker vi ikke at handle der fremover...Blev oplyst at hvis vi bare havde ringet 22/12 kunne han gøre noget så det var jo endnu mere fedt at få af vide vi igen havde dummet os. Bad om navnet på hans chef hvilket han heller ikke ville oplyse. Øv øv og kan på ingen måde anbefale dem ift. deres priser forventede vi nok bare lidt kundeservice........

29 décembre 2025

Elendig service når man klager over at…

Elendig service når man klager over at maskinerne konstant går i stykker.
Istedet for hjælp fik jeg ævl om afkalkning selvom de fik eksempler på en masse maskiner der var gået i stykker.
Se på Marketplace og DBA - det flyder med maskiner der er gået istykker eller har en eller flere skavanker.
Nespresso er fløjtende ligeglade.
Forbrugerombudsmanden bliver nu orienteret om de dårlige maskiner der går i stykker efter få år.
Køb ikke nespresso hvis du vil have en kaffe maskine i mange år.

23 décembre 2025

Inkasso

Blev sendt til inkasso efter ved en fejl at have valgt faktura i app. De sendte aldrig rykker på mail, bare fysisk brev til forkert adresse. Så en lille fejl fra min side endte med at koste 1200 kr i gebyr. Færdig med Nespresso, har opdaget at der findes billigere og bedre kaffe.

1 novembre 2025

Køb ikke online

Køb ikke online. Pengene bliver trukket med det samme, men ordren findes ikke. Efter tre opringninger siger en medarbejder nu at pengene nok kommer om 14 dage - 800kr er væk fra min konto, men ingen varer i sigte! Køb andre steder og undgå at blive snydt

1 décembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit