Bestilte dessverre nattbord x2 og kommoder 2 stk. i april, men ser jo fort etter noen søk her at det kan bli vanskelig å gå varene. Har forsøkt å komme i kontakt med Nettpris, men ingen respons.... Voir plus
Dette er en falsk bedrift. Jeg har bestilt og betalt en hagebenk i april, har gjort utallige forsøk på å få kontakt, men får bare svadasvar og ingen varer. Må finne ut hvordan man anmelder nå.
Bestilte og betalte en høytrykksvasker 21. januar -25. Ifølge nettbutikken var det en ukes leveringstid. Purret både på mail og sms da varen ikke kom. Etter mye "om og men" fikk jeg endelig svar på s... Voir plus
Her må man jo faktisk skrive en stjerne. Tenkte 0 hadde vært passende. Bestilt og betalt et skoskap i november 2024. Ingen informasjon om noe som helst. Ikke om ev.forsinkelser el. Fikk et svar på ma... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Alltid gode tilbud
Postboks 19, 4855, Froland, Norvège
- facebook.com/nettpris
- nettpris.eu
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Jeg synes det er veldig dårlig…
Jeg synes det er veldig dårlig oppfølging fra dere på produktet som jeg bestilte fra dere,som har feil å dere har sent til meg som er satt på rest fra den dagen jeg kontaktet dere den 12/4 - 21. Som runner nå 8 uker og ikke fått noe mer svar fra dere på om når den kommer til meg som dere låver.

Réponse de Nettpris.eu
Produktet (blå kjeler) hadde ikke samme…
Produktet (blå kjeler) hadde ikke samme farge som på bildet.

Fjernkontrollen manglet
Fjernkontrollen manglet. Har purret to ganger men enda ikke mottatt den. Nå har det gått to måneder.

Mye rot😣
Bestilte et rødt grytesett.Fikk tilsendt blått fordi det var tomt for rødt😳 Vanskelig å få gode svar og hjelp pga.at kundeservice kun er på chat el.facebook/ messenger.Sendte retur og det tar evigheter før returen blir godkjent.Opplevde ikke dette som en god handleopplevelse☹Kommer ikke til å handle her igjen.

Réponse de Nettpris.eu
Hei jeg er svært missfornøyd med…
Hei jeg er svært missfornøyd med kundeservice og produkdene jeg har kjøpt:(

Rask levering
Rask levering. Fikk ikke riktig vare. Måtte betale frakt selvom jeg kjøpte 2 og da skulle det være gratis frakt. Stod det var Klarna kjøp og betale om 14 dager ,men det var det ikke. Måtte betale på posten når jeg hentet.

Réponse de Nettpris.eu
Two months ago I received an…
Two months ago I received an advertise on FB about a kitchen set. I opened it to see if it was some quality things there but after I read the customers reviews I gave up. A few days ago I received a message from the post office that I had to pick up a package that I did not order and to pay NOK 1549.00 for it.
I'll never going to pick it up, rather I give NOK 10,000 to the lawyer, and that amount I will recover from this miserable company.

Skremmende dårlig kundeservice
Skremmende dårlig kundeservice. VELDIG VANSKELIG å komme i kontakt med. Amatørfirma, overhode ikke interessert i kundene😡

Réponse de Nettpris.eu
Er veldig fornøyd en utrolig service…
Er veldig fornøyd en utrolig service pakken lå på trappa og dette gikk utrolig hurtig kan anbefales til alle

Réponse de Nettpris.eu
Jeg er veldig takknemlig og fornøyd med…
Jeg er veldig takknemlig og fornøyd med den service dere ytter. GUD VELSIGNE dere.

Dårlig kommunikasjon👎ingen…
Dårlig kommunikasjon👎ingen kundeservis👎men likevel vare har kommet😊

umulig å finne telefonnr
umulig å finne telefonnr. forå ringe til dere.
Jeg kommer nok ikke til å kjøpe noe mer derfra,
Dårøig servis.

Réponse de Nettpris.eu
Får ikke det man bestiller
Får ikke det man bestiller, falsk reklamering og elendig kundeservice hvis man er så heldig å i det hele tatt få kontakt!! STYR UNNA!!!

Réponse de Nettpris.eu
Dårlig erfaring med handel her
Dårlig erfaring med handel her. Sier de skal ordne, ingenting skjer. Jeg maser og maser, nå har de sluttet å svare. Jeg har utestående beløp og varer derfra. Kommer aldri til å anbefale dette firma!! Hvis noen vil vite hva dette dreier seg om, er det bare å ta kontakt!