⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for professionelisme, personlighed & perfektionisme.
✨Igennem de sidste ti år, har Nicolai og Netvibes været den eneste, der kunne gribe alle de mange [skøre] bolde med ideer, jeg har haft til min online forretning. Nicolai er ikke “bare” en webdesigner, teknikker og online haj, han kan gennemskue, strukturere og visualisere de mange projekter, min krøllede hjerne finder på og så realisere dem, så min hjemmeside ser flot ud, har mange vigtige funktioner og muligheder. 😃
Jeg bruger ofte Nicolai som sparringspartner til mit visuelle design, han har mange års erfaring med udvikling og han er altid opdateret på de nyeste funktioner, som vil kunne optimere min side eller har ideer til hvordan bruger oplevelsen kan gøres bedre. Hvilket jeg personligt ofte selv overser, fordi jeg er “så meget inde i min egen side”, og ikke kan se skoven for bare træer. ✨ Der bruger han sin faglige viden og intuition, for at give mig muligheder, så jeg er langt foran mine konkurrenter på samme marked.😉
Jeg er tryg hos Nicolai, han opdaterer jævnligt min hjemmeside og hjælper mig hvis og når, der opstår noget akut, eller hvis jeg har brug for et råd til nyt tiltag.
Ingen andre på dette marked, har samme forståelse, etik, online æstetik og så venlig en personlighed.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for professionelisme, personlighed & perfektionisme.
10 février 2025
Avis spontané