Écrit par l'entreprise
Sleeknote is Scandinavia’s leading provider of popups, quizzes, and gamification tools. With 10+ years of experience in the market, Sleeknote helps 2,500+ top brands such as Boozt, Elgiganten, Hummel, and Shaping New Tomorrow grow their marketing lists and sales.
Søren Frichs Vej 42B, 8230, Aarhus, Danemark
- +45 71 99 77 07
- mail@sleeknote.com
- sleeknote.com
Aucune trace de demande d’avis
Brugervenligt system og hjælpsom support
Sleeknote er et meget brugervenligt værktøj, som gør det nemt at opsætte og optimere popups og kampagner uden teknisk besvær. Det er nemt at komme i gang, og supporten er både hurtig og kompetent, når man har brug for sparring.
Supporten er altid god og hurtig!
Supporten er konkret, god og hurtig når vi har skrevet til dem.
Hurtig og kompetent support
Havde et problem med vores gamification-banner, der overlappede kurven på mobilen. Sleeknote's support fandt hurtigt løsningen og fik justeret Z-index på pop-up'en, så alt fungerer som det skal. 5 stjerner her fra.
Just had a cold call from Sleeknote on…
Just had a cold call from Sleeknote on my personal phone number about doing work for the company I work for. My personal number is not listed online anywhere alongside any information relating to where I work so I asked the representative where they got my phone number from. They were unable to answer this question, so I asked if they can find out from someone whilst we were on the call. He said he would, but then continued talking a way around it but when I persisted he said 'it might be Adversus', I said I didn't want maybes I needed an answer. He then said he had checked with his colleague and that's what he said,which was a blatant lie as he'd been speaking with me the entire time. I gave them my work email to use to confirm where they'd gotten my personal phone number from so I can request to remove this from wherever it is being stored and asked that they delete my personal number from their records. I am not convinced I will hear anything back from them so am leaving a 1 star review for now until they can confirm how they have procured my personal number and all these other details of mine that they have on file. Completely unethical.
Jeg har min helt egen 'Customer Success…
Jeg har min helt egen 'Customer Success Agent' hos Sleeknote ;-)
Først tænkte jeg "ja ja - de slår om sig, med fine markedsførings floskler"
Jeg trækker det hele tilbage.
Jeg får specifik, konkret, praktisk, kompetent og anvendelig hjælp og vejledning - det bliver simpelthen ikke bedre.
Tak til Adriana hos Sleeknote
Awsome support :)
Great Tool
Simple to setup and provides a noticeable lift in Ecommerce conversion rate when promotions are running e.g. BFCM.
Jeg er stor fan
Stor fan. Det er nemt at bruge, der er de features man kan ønske sig ... og så kommer der hele tiden nyt til.
Og det fedeste er måske, al den content de får bygget op om det at "høste" e-mailadresser.
Jeg bruger det flittigt på flere forskellige websites ... og er fan 💕
15 Store sjerner fra mig
15 Store sjerner fra mig
5 for onboarding
5 for softwaren
5 for kundeservice
Sleeknote virker upåklageligt
Sleeknote virker upåklageligt. Det er som at bygge effektive mailkampagner med legoklodser, og jeg har endnu ikke kunne fremprovokere fejl i deres system.
De har en prismodel, som er meget attraktiv for mig, hvor du basalt set betaler per visning.
Deres chatsupport er hurtig og effektiv.
Dyrt og temmelig "sleek".
Dyrt og temmelig "sleek".
Jeg testede sleeknote af i første version, dengang det hed noget andet. Da de skulle til at tage penge for deres service, regnede jeg hurtigt ud at det er alt for dyrt. Stort set samme service kan købes hos en programmør til langt færre penge.
Jeg meldte mig derfor fra. Nu.... flere år senere modtager jeg stadig jævnligt mails fra sleeknote, på trods af at jeg hver gang trykker Afmeld. De er simpelthen umulige at slippe af med. Hold dig langt væk, og giv dem aldrig din mailadresse.
Super brugbart :)
Ekstrem god kundeservice!
Jeg havde et problem med en sleeknote, som displayede forkert.
Udover at komme med svar på hvorfor, tog Morten (fra supporten) sig også til tid selv at løse problemet, således at vores sleeknote kunne vises igen hurtigst muligt.
Det er et enormt ansvar Morten tog på henvendelsen og er efter min mening kundeservice i særklasse - andre ville jo blot have identificeret problemet og kaldt dette for "support".
Nogen bør give ham en kage. TAK.