Hej. Jeg har bestilt varer 11/9-25. Endnu ikke modtaget en ordrebekræftelse. Varerne bliver åbenbart sendt i 3 pakker. Den ene har jeg lige hentet ( en meget lille del af bestillingen-1 ting ). Der s... Voir plus

Bestilte en fin kjole og den blev leveret hjem til min hjemmeadresse - så langt, så godt. Kjolen passede mig ikke, så jeg ville returnere kjolen og her startede problemerne. Jeg pakkede pakken, satte... Voir plus

Min ordre fra d. 27/2 er forsinket helt frem til 29/3 (de har forsinket den 2 gange). De har allerede trukket pengene og de kan ikke annullere ordren. De giver Brexit og ventetiden i tolden skylden... Voir plus

Servicen er HELT i top!!!! Luk hurtig levering, går virkelig mega stærkt! Bestilte første gang en 4-pack loose fit boxershorts, det skal siges jeg er ekstrem kræsen med hvordan de skal sidde, har... Voir plus

1,8

Bas

TrustScore 2 sur 5

51 avis

Servicen er HELT i top!!!!

Servicen er HELT i top!!!!
Luk hurtig levering, går virkelig mega stærkt!
Bestilte første gang en 4-pack loose fit boxershorts, det skal siges jeg er ekstrem kræsen med hvordan de skal sidde, har prøvet tonsvis af forskellige også i den rigtig dyre ende, og intet har været noget for mig!! Men med Next’s boxershorts ramte jeg sku plet, har bestilt 16 mere, og idag (efter 2dage) er de ankommet!!!!

Keep up, the excellent work!!! Kæmpe tommel op herfra :-)

8 juillet 2020

Hold da op

Hold da op! Min første bestilling hos Next og aldrig har har oplevede så hurtig levering af mine varer og størrelserne passede perfekt. Jeg har allerede bestilte nye varer. Tusind tak for god service og oplevelse :-)

5 décembre 2018

Hurtig levering!

Hurtig levering!
Varerne lever op til forventningerne, kvaliteten er i orden, og ja, der er ikke noget negativt at sige her.

Det skulle lige være, at hvis varen ikke passede, eller der skulle været andet, så skal man altså selv stå for returporto, til England vel at mærke.

16 novembre 2018

Formidabelt

Super flot tøj i rigtig lækker og holdbar kvalitet.. Priserne er skarpe, leveringen hurtig og servicen helt i top.. Mit nye foretrukne sted at handle børnetøj 😊🙌🏻

12 juin 2018

Super fed oplevelse 🙏👏 mega glad ❤

Super fed oplevelse 🙏👏 mega hurtig levering (tøjet kom dagen efter jeg bestilte dem ) hurtigere end hvis jeg bestilte dem i dk. 😂😅og tøjet er en super fin kvalitet dejlig blød og lækker at rør ved ☝️ 5 stjerner herfra

1 mai 2018

perfekt!

Rigtig fint tøj, til nogle fine priser. Desuden utrolig hurtig levering. Alt i alt en fantastisk oplevelse!

16 avril 2018

Super hurtig levering og mega god service!

Super hurtig levering. Super kvalitet og god service.
Den eneste ulempe at hvis tøjet ikke passer, så skal man selv betale retur fragt, men der er ingen problemer med at returner.
De har en gang lavet en fejl og sende mig en forkert str., da jeg ringede så bestilt de transporten og selv betalt for afhentning og leveret en super god kunde service. Jeg fik nye og rigtig str. i løbet af et par dage.
jeg får meget mere for pengene en i danke butikker. Variationer og kvalitet i højt niveau.
Stærkt anbefaler!

9 novembre 2017

ELSKER NEXT

ELSKER NEXT! Super fint børnetøj, til virkelig gode priser. Og så har de ekstremt hurtig levering, PLUS rigtig god kunderservice... Kun rosende ord herfra!

26 septembre 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit