Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Korrupt server! Desværre er det nogle højtstående staff som ødelægger det for alle, de stjæler fra spillerne, bedrager spillerne og holder hånden over hinanden. Selv ting som du har betalt f... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Fantastisk dårligt EHOS/Ejer hold som ikke kan holde til at man fortæller dem deres egne regler, reglerne gælder kun så længe det gavner dem.. forfærdelige mennesker

Noté 1 sur 5 étoiles

Nightliferp er stedet med korruption og magtliderlige ejere i højsæde. Dani er nok top 4 blandt Danmarks største halvhjerner, hvor Lars id 2 (rødhåret messi) sniger sig ind på top 2'en med hans famø... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Écrit par l'entreprise

Dansk FiveM server, hvor der er utrolig meget fokus på RP'en helt generelt. Hos os, er nytænkning ikke noget fremmedeord, og vi går op i at være kreative, samt innovative som ejere, men også som community. Vi bestræber efter at have en server, med nogle unikke plugins, men med et kompetent staff-team, som er klar til at hjælpe netop dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

dette er dk´s bedte sever

dette er dk´s bedte sever, du kan havde en lang dag og træls dag, men Nightlife reder din dag. det er det PERFEKTE sted at komme ind og lære nye bekendtskaber. Sever ejeren Ahmed Hansen er også en super sød og venlig sjæl, med hjertet på det rette sted, han hjælper fok der har det svært og sætter hans spillere forrest

9 avril 2026

Fantastisk dårligt EHOS/Ejer

30 janvier 2026

Korrupt server!

Korrupt server!

Selv ting som du har betalt for via hjemmesiden kan de finde på at stjæle fra dig.

Der er ikke tale om in game/RP tyveri, nej de går bagom og misbruger deres staff/admin rettigheder.

De gør det enda for egen vindings skyld.

28 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

syntes nightlife er et sted for de fleste

syntes nightlife er et sted for de fleste. folk brokker sig over at få ban når de ikke opføre sig ordenligt. mig personeligt elsker jeg nightlife comunnitiet men folk ødelægger det for sig selv. der er 90% af tiden god rp (hvis man selv gør en chance for selv at gøre det)

24 octobre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

staff team Lars og alsinge

Staff teamet er okay men det bliver bare mega dårligt når (Lars) og (Alsinge) er med de tror bare de ejere hele verden hvis staff teamet skulle blive maget bedre så skulle Lars og alsinge ud de sviner mig til og jeg må ikke svine tilbage og så bliver jeg bannet og jeg får unban igen og nu gider jeg ikke og spille på serven mere (VIL IKKE ANBEFALE SERVEN) 💩 men serven er okay og RP er okay vil jeg sige

25 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

få nu noget ud af livet!

Magtliderligt staff team. Jeg er chokeret over, hvordan så god en server kan have et så inkompetent staff team. Det virker som om, halvdelen af dem er på kontanthjælp og finder det sjove i livet ved at udøve magt bag en skærm, mens de gemmer deres eget liv væk.

20 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Efter min mening er det eneste gode…

Efter min mening er det eneste gode Rp'en . Jeg har haft en dårlig oplevelse med staff teamet fordi jeg prøvede at forsvare en ven i hyggechat blev jeg perm banned fra Serveren og discorden og man kan ikke engang spørge om unban da man ikke kan joine discorden. Der stod forresten at jeg moddet uden nogle beviser

9 janvier 2025

Dårlig server

Jeg har haft en virkelig skuffende oplevelse på NightLife rp. Staff-teamet er utrolig magtliderlige, og det virker som om de er mere interesserede i at udnytte deres position end at sikre en god oplevelse for spillerne. Hver gang der er problemer eller spørgsmål, bliver man hurtigt mødt med arrogance og et "jeg har magten"-attitude. Det er helt tydeligt, at de ikke ved, hvordan man behandler spillere ordentligt.
Derudover er serveren fyldt med unge spillere, der ikke tager roleplay seriøst. Det virker som om, mange bare er her for at drøne rundt og skabe kaos, uden respekt for den grundlæggende gameplay-dynamik. Det ødelægger simpelthen oplevelsen, når folk ikke følger reglerne eller giver sig tid til at spille ordentligt. Alt i alt er det en skuffende server, som jeg ikke vil anbefale til nogen, der leder efter en seriøs GTA RP-oplevelse.

5 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

En rejse fra loyal spiller til gentagne uretfærdige bans

Min rejse på NightlifeRP startede i august 2020, og i starten virkede det som et lovende sted. Serveren havde potentiale, og jeg nød spillet og fællesskabet. Men de sidste tre år har været præget af en række gentagne, uforståelige bans og en administration, der håndterer problemer på en måde, jeg aldrig har oplevet andre steder.

Mit første ban: En dag blev jeg banned med den begrundelse, at jeg skulle have haft politivåben på mig, selvom jeg aldrig nogensinde havde haft sådanne våben i nogen af mine biler. De våben, jeg ejede, blev konfiskeret, da jeg blev opsagt som politibetjent på serveren. Jeg forsøgte at forklare, men fik ingen mulighed for at tale min sag. Efter noget tid blev jeg dog unbanned, og tingene virkede normale i en periode.

Anden gang – Ban for anmeldelse:
Efter at have været tilbage på serveren i en måned eller to, blev jeg igen banned uden advarsel, denne gang fra både serveren og deres Discord. Jeg oprettede en ny Discord-konto for at kunne kontakte en supporter og lave en ticket. Da jeg endelig kom i kontakt med ejeren, daNi, fik jeg at vide, at mit ban skyldtes en anmeldelse, jeg havde skrevet om dem på FiveM DK. Jeg forsøgte at forklare, at jeg bare delte min oplevelse, men blev mødt med modstand. Til sidst blev jeg dog unbanned for anden gang, men episoden satte en bismag.

Tredje gang – Ban for at hjælpe en anden server:
Den mest absurde oplevelse kom dog nogle måneder senere, da jeg blev hyret til at hjælpe med opsætning af en anden server, Nexus, og rette fejl i nogle scripts. Pludselig dukkede Lars og daNi fra NightlifeRP op på Nexus’s Discord server, og inden længe modtog jeg endnu et ban fra NightlifeRP. Denne gang lød begrundelsen på "Kopi af server/regler - Nexus". Jeg blev straffet for at hjælpe en anden server med noget, jeg var blevet hyret til! Jeg kontaktede ejeren af Nexus for at forstå situationen, og han forklarede, at han havde kopieret reglerne fra NightlifeRP, hvilket havde ført til en konflikt med NightlifeRP’s ejerteam.

Det mest foruroligende var dog, at daNi angiveligt krævede ejerskab over hele Nexus’ Discord server og truede med at tage sagen i retten, hvis han ikke fik det. At en spiller skal igennem sådanne situationer med trusler og gentagne bans for at gøre sit arbejde virker ekstremt og urimeligt.

Min konklusion:
NightlifeRP var engang en lovende server, men det føles nu som et sted, der styres med en overkontrollerende og til tider uretfærdig hånd. Jeg har været loyal i årevis, men de gentagne bans og den manglende retfærdighed gør, at jeg ikke længere kan anbefale serveren til nogen, der leder efter en stabil og retfærdig oplevelse. Jeg håber, de vender tilbage til de værdier, de havde som lille server, men desværre har de ændret sig drastisk, og det er trist at se.

26 octobre 2023

God Fivem Server

Nightlife er en af danmarks største servere og det kan man godt se på staffsnes erfaringer! serveren er god o de ved hvad de laver.

12 août 2024

mega sjov server

mega sjov server, okay gode staff, hvis man opføre sig ordenligt. Alle burde at tjekke den ud.

11 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

dårlige staffs som du har dani jeg…

dårlige staffs som du har dani jeg ville råde dig til at fyrrer dem en efter og du kan bare starte med lars antonio mp og forsætte de er godt nok dårlig til deres arbejde fx lars sidder og truer folk i support og min ven har klip på det og antonio lyver i hovdet på folk og mp er dårlig til sit arbejd og de følere som om de ejer hele verden og bruger deres magt forkert og det synes alle er sandt men serveren er dov sjov at spille på det bare nogle dårlige staffs du har valgt at have noget med at gøre godt råd fra mig fyrrer dem for de ødlægger din server ved at true folk på livet og det er sådan 7 staffs fra ejer, head of staffs, ledelse og admins de misbruger deres rank

11 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Korrupte staff som holder hånden over hinanden

Jeg har haft en mega dårlig oplevelse på serveren. Kan ikke rigtigt gå i detaljer da det nok vil få mig perm banned...

Men ihvertfald serveren er ren mos! ingen grund til at få allowlist på da rp niveauet er det samme som på en unallowlistet server. Og en masse admins som holder hånden over deres venner hvilket vil sige hvis man går i support mod admins eller deres venner kan man lige så godt forvente en strike eller ban!

Ik spild jeres tid på serveren... det er mit råd til jer alle.
Goddag :)

28 janvier 2024

Mega korrupt server

Mega korrupt server, lader deres kammerater hacke på serveren og banner folk fra deres discord fordi de har konkrete beviser på folk hacker, og argumenterer for det..
MEGA tilgrin og useriøs fivem server.

25 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus