dette er dk´s bedte sever, du kan havde en lang dag og træls dag, men Nightlife reder din dag. det er det PERFEKTE sted at komme ind og lære nye bekendtskaber. Sever ejeren Ahmed Hansen er også en sup... Voir plus
Lisez les avis des autres
Korrupt server! Desværre er det nogle højtstående staff som ødelægger det for alle, de stjæler fra spillerne, bedrager spillerne og holder hånden over hinanden. Selv ting som du har betalt f... Voir plus
Fantastisk dårligt EHOS/Ejer hold som ikke kan holde til at man fortæller dem deres egne regler, reglerne gælder kun så længe det gavner dem.. forfærdelige mennesker
Nightliferp er stedet med korruption og magtliderlige ejere i højsæde. Dani er nok top 4 blandt Danmarks største halvhjerner, hvor Lars id 2 (rødhåret messi) sniger sig ind på top 2'en med hans famø... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dansk FiveM server, hvor der er utrolig meget fokus på RP'en helt generelt. Hos os, er nytænkning ikke noget fremmedeord, og vi går op i at være kreative, samt innovative som ejere, men også som community. Vi bestræber efter at have en server, med nogle unikke plugins, men med et kompetent staff-team, som er klar til at hjælpe netop dig.
Coordonnées de contact
8000, Aarhus, Danemark
- kontakt@nightliferp.dk
- nightliferp.dk
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
lars id4 og dani id1 er klunker
lars id4 og dani id1 fed klunk og tape på vinduet banner når man går imod pay2win. Dani trader en fiktiv lamborghini så han kan tage kurdermobilen til dubai og lease sin egen gg fix dine kurder ruder først.
Ubrugeligt staff team
Ubrugeligt staff team, nogle af dem er endda kriminelle. useriøst RP. Serveren er udelukkende for at tjene penge på diverse ting man nu engang kan købe sig til på serveren.
er ikke kreativ til titel 💪
Ud fra mine analyseringer er dette med garanti danmarks bedste server, hvis du vil indgå ordenligt rp og ikke content rp osv.
🤓
10/10
- mvh hugo
En af de Aller bedste communities på…
En af de Aller bedste communities på nettet, det kan varm anbefales. Jeg føler mig som velkommen i en hel familie. Her er der plads til alle så er helt sikker på at der også er plads til dig. Staff tager imod med åbne arme og sætter dig godt ind i alt på serveren plus de er nærmest til at få fat i 24/7, 365 dage om året. De gør alt muligt for at oplevelsen er den bedste mulig.
Varmeste server
LEGIT noget af det bedste og sjoveste rp jeg har prøvet kæmpe skud ud til nightlife
Hold jer væk Fra Nightliferp!!!
Hej Alle gamers.
Folkens nu ikke støtte ! Svindel serveren
Jeg vil på det kraftigste fraråde jer at bruge jeres tid på NightlifeRP.
Et par grunde
Det er ikke andet end en svindel butik.
Ejeren dani, Tænker kun på at få solgt donation pakker og tjene penge på det, ! Han bruger pengene på rejser osv, ikke på serveren, som han skal ifølge FiveM Regler, Hans hjemmeside er kopiret stort set fra en betalt hjemmeside i mange små detaljer, Hvis han har en dårlig dag kan du risikere at få ban, nogen er endda blevet snydt ved at have betalt for en donations pakke og ikke fået den,
Og nu har jeg snakket med flere andre som er blevet snydt. Og det er samme fremgangs måde hver gang.
[ Han siger han har overført de penge ingame og går man ind og tjekker de ikke er der, og man så brokker sig, har man ban, ud af det blå ]
jeg har også 7 forskellige nummere og overførelser som bevis på at han gør ALT for at ungå skat mm.
Han er blevet politi anmeldt samt anmeldt til FiveM
Han snyder med scrips på diverse discords, stjæler fra andre servere hvor han hjælper og er fuldstændig ligeglad med hans spillere på hans egen server, han er og bliver en grisk sælger fra Yousee
Mister du noget ved en fejl, og det er ham der Fysisk har fjernet noget. Nægter han og føler sig krænket over det og banner dig.
Har du en banden, som du vælger at lukke, banner han dig. er du i politiet bliver man banned hvis man synes der er noget, der er forkert, man må ikke ytrer sig omkring noget, man synes er forkert så for man ban!
Altså. Gør du noget som han "ikke synes om" selvom det ikke bryder nogle regler, banner han dig bare.. Økonomien er fuldstændigt ødelagt på serveren. Den billigeste bil koster flere millioner ved bilforhandleren.
Staff teamet generelt på Nightliferp er består i svindler, magtliderlig mennesker som har for lavt selvværd, har 2 gode oplevelser med staff teamen på Nightlife det var med Jack deluca og Lars Madsen som opførste sig som voksende mennesker som tog tingede alvorligt, og prøve og gøre en forskel.
Har endda oplevet en af Ejeren "Reamik" (Druesaft på youtube) Sidder og live streamer fra hans ferie og snakker om C*oke og L*udere imens der sidder en masse mindre årige i rummet på deres discord, denne del hørte jeg desværre også i hyggecall
Den anden "medejer" Mike, aKa Lars ID4 som iøverigt også SELV har lavet en anmeldelse her på siden om sin egen server.. Har deltaget i et program om svindel på Dr.dk / se/kriminelt -mit-liv-som-svindler
Han sidder nu og bruger den sidste magt han kan for at kunne føle sig lidt stor, han sidder og praler med alt det han har lavet, han bliver slev banned fra serveren men kommer så tilbage igen dette viser bare hvad det er for en useriøs server der er kørende
Er du villig til at smide en masse penge og slikke dani godt bagi, så vælg nightliferp,!! for gør du det bliver du behandlet rigtigt godt.!!
Men du skal ikke stoppe med dette, for gøre du dette og ikke køber ting engang imellem, så får du nu ikke den ting du har betalt 12-1300 kr for, så lad for gudsskyld vær med at brok dig til ham.. Han banner dig bare. Og du mister ALT du har arbejdet for OG købt. har man købt noget script eller mlo som man gerne vil have ind på hans server som man selv har betalt for til ham, for at få det ind, for man det heller ikke, selvom man har betalt for det, Total svindler Server som kalder sig selv Danmarks største FiveM server, men den burde hedde Danmarks største FiveM svindler server
Hold jer Langtvæk! Svindel server..
Hej Alle gamers.
Jeg vil på det kraftigste fraråde jer at bruge jeres tid på NightlifeRP.
Det er ikke andet end en svindel butik.
Ejeren dani, giver ikke pakker for de penge man overføre til ham.
( Han siger han har overført de penge ingame og så høre man ikke mere, brokker man sig har man ban en dag, ud af det blå)
jeg har alt i alt 7 forskellige nummere og overførelser som bevis på at han gør ALT for at ungå skat mm.
Han snyder med scrips, stjæler fra andre servere og er fuldstændig ligeglad med hans spillere.
Har du en banden, og du vælger at lukke den, banner han dig.
Altså. Gør du noget som han "ikke synes om" selvom det ikke bryder nogle regler, banner han dig bare.. Økonomien er fuldstændigt ødelagt på serveren. Den billigeste bil koster 5 millioner ved bilforhandleren.
Så du kan godt regne ud det kommer til at koste dig MANGE arbejds timer før du kan RP på serveren, Og når du så Endelig får lidt penge på lommen.. Så risikere du ban for noget du måske ikke har gjort, men din kammerat har gjort..
Har enda oplevet en af Ejeren "Reamik" (Druesaft på youtube) Sidder og live streamer fra hans ferie og snakker om C*oke og L*udere imens der sidder en masse mindre årige i rummet på deres discord..
Den anden "medejer" Mike, som iøverigt også SELV har lavet en anmeldelse her på siden om sin egen server.. Har deltaget i et program om svindel på Dr.dk
Er du villig til at smide en masse penge og slikke dani godt bagi, så vælg nightlife, for gør du det bliver du behandlet rigtigt godt. Men hør nu, ikke stop med at køb ting engang imellem, og får du nu ikke den ting du har betalt 12-1300 kr for, så lad for gudsskyld vær med at brok dig til ham.. Han banner dig bare. Og du mister ALT du har arbejdet for OG købt.
Fedeste server til dato!.
Jeg syntes det er skide fedt RP og Ejeren dani ligger så meget tid i det, det er en meget fed server. Staff-teamet er meget godt og allesammen går meget op i deres arbejde, jeg har haft de vildeste oplevelser på serveren de sidste 3 måneder! <3 Id 33347 ALI HASSAN!
Snydt
Hej jeg vil rigtig gerne ud med min oplevelse herfra jeg er gammel spiller derinder fra en af ejere har snyd mig for 3200kr og truer folk bagefter når man gør noget ved det så ikke ærlig ejere
Ligeglade med deres playerbase
Deres 7 dags ban, er det samme som et perm ban. De beskylder en for at lyve, hvis de ikke får ret i deres holdninger. Er du væk fra computeren i få minutter, resultere det i et ban, er du ikke opmærksom i en besked som fremgår på skærmen i 2 sekunder, er det ban. Simpelthen en så latterlig staff de har, du venter i flere timer på svar, og er aldrig til nytte. Det mest nedladende support jeg nogensinde har fået, aldrig brug din tid på denne server.
Hvis man leder efter seriøst RP så tag nightlifeRP
Hvis man leder efter seriøst, samt fedt RP, så skulle man nok overveje at vælge NightLifeRP. Jeg har 450+ timer inde på serveren, og den bliver bare aldrig kedelig. Ejerne af serveren lytter også efter hvad spillerne siger, angående fixes og forslag. Der vil jo altid være nogen fejl. Men jeg må ærligt indrømme, at NightLife har slippet godt afsted med det. I det hele taget synes jeg at det er en pisse fed server.
blev bannet fordi en af staffene kørte…
blev bannet fordi en af staffene kørte mig ned W T F
Ejeren Dani = Kæmpe fjols
Ejeren Dani har et kæmpe attityde problem og man bliver straks beskyldt for at lyve hvis der er det mindste man ikke lige husker helt 100 % og han kører så i det bagefter som en klam betjent som kun ser dig lyve.
ville klart anbefale at finde en anden server da komunen virkelig er et problem herinde og mange er allerede daffet pga ham -_- Det synd det skal være sådan.
SCAM
Hej nu skal i høre her alle sammen ejer herinde fra scammer folk der valgte og giv til serveren man bliver banned med anklager om man man lyver og alt mulig men der kommer til blive anmeldt for It-relateret økonomisk kriminalitet og nu er det sådan jeg har beviser udskifter fra banken
dårligt ikke modtaget pakke
Rigtig god server
Rigtig god server, andbefaledes varmt til alle der kan finde ud af roleplay. <3
fuking dårlig rp server den er være en…
fuking dårlig rp server den er være en din mors rp luk dårlig server
NightLifeRP : Otto Madsen (158)
Det er den Bedste FiveM server jeg har…
Det er den Bedste FiveM server jeg har været inde på, det bedste rp er på den. Staff og Suporterne og ejerne ligger så meget tid i den server.
Omar Hassan
Johan
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.