Wir hatten für unsere Tochter Puzzlematten der Konkurrenz mit T.. waren von der Qualität jedoch nicht 100% überzeugt und haben uns dieses Mal (3jahre später) für Eeveve entschieden und wurden nicht e... Voir plus
Lisez les avis des autres
Achtung Rücksendung in die Niederlande von Deutschland kostet 50€ wenn das Produkt nicht gefällt! Eine Bestellung sollte man sich besser 2mal überlegn und lieber bei anderen ohne Risiko bestellen!
Hele mooie producten en zeer goede kwaliteit! Fijn contact met een persoonlijke touch!
À propos de l'entreprise
- Magasin de jouets
- Magasin de meubles de chambre à coucher
- Magasin de meubles pour enfants
- Magasin pour enfants
- Magasin de jouets pour enfants
Écrit par l'entreprise
Eeveve – Where style meets functionality for modern families Eeveve is a Dutch family brand founded in 2019, inspired by our daughter Eve. What started with one protective floor mat quickly grew into a full range of thoughtfully designed essentials for children and their families. From stylish foam play mats and practical splash mats to durable silicone tableware, our products are created to support your child’s development, without compromising on aesthetics. We believe that the things you use every day should be both beautiful and functional. That’s why all Eeveve products are designed to blend seamlessly into modern interiors, while offering the safety, ease of use, and quality that parents value most. Sustainability is at the heart of what we do. We use non-toxic materials and recyclable packaging, making eco-conscious choices to help build a better future for our children. Our products are durable, easy to clean, and made to last, perfect for growing families. Loved by parents across Europe, the USA, and Canada. Join the Eeveve family and discover how our products turn everyday moments into something magical.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- support@eeveve.com
- nl.eeveve.com
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Prachtige speelmat, aanrader!
Prachtige mat, goede kwaliteit, goed schoon te houden en snelle verzending. M’n zoon gaat hier nog lang plezier van hebben.
Kwaliteit
Product is van super kwaliteit en ziet er echt prachtig uit.
Blij dat ik voor deze heb gekozen en de kleur truffel is prachtig
Goede ervaring!
Goede ervaring!
Snelle service en netjes geleverd. Het is een top speelmat en op de webshop is alles duidelijk uitgelegd.
Geweldige speelmatten
Geweldige speelmatten, top kwaliteit en prachtig design. Daarbovenop ook nog snelle levering.
Kleur niet overeen met foto’s en wie betaald daarvoor?
Bestel een speelkleed op maat. Komt de bestelling aan, komt de kleur niet overeen met de kleur die op de bijgeleverde doos zit. Is het speelkleed roze met rood en bruin? Vervolgens wordt er wel meegedacht, maar krijg ik de retourkosten (15 eu voor de grote doos) niet vergoed voor het product wat niet overeenkomt met de plaatjes. En moet ik met de kids een enorme doos retourneren bij de boekhandel voor een product wat ik niet wilde hebben met veel geklaag van het PostNL punt over de grootte van de doos. Ze hadden op z’n minst de retourkosten kunnen betalen voor het ongemak.
Op het eerste zicht een mooie mat die…
Op het eerste zicht een mooie mat die perfect in ons interieur past. Het is een stevige dikke mat.
Helaas...na enkele maanden begint het bovenste plastiek laagje te lossen. Je kindje kan deze er zo aftrekken en in het mondje steken. Lijkt me gevaarlijk! Hierdoor ziet de mat er helemaal oud en versleten uit na enkele maanden. We zijn wel tevreden van de mat/foam op zich. Die blijft zijn dikte behouden. Zelfs als je er als volwassene op gaat zitten.
Conclusie: de mat kopen voor esthetische redenen moet je dus zeker niet doen. Zeker voor die prijs kan dit beter! Hierdoor zou ik deze jammer genoeg niet aanbevelen.
Wij wachten al 4 maanden op de speelmat…
Wij wachten al 4 maanden op de speelmat van €104, geen idee waarom dit zo lang kan duren. In december besteld, we zijn nu 15 april.
Perfect voor mijn kruiper!
Ons 8-maanden oude kindje is overal! Deze mat is een uitkomst - zacht voor valpartijen, niet-toxisch (want alles gaat in het mondje 😅), en echt prachtig in ons huis. Makkelijk schoon te maken en elke cent waard!
Heel mooi maar kwaliteit valt tegen
Ik vond het een zeer mooie en zachte speelmat. Was er aanvankelijk erg tevreden over, maar na nog geen twee jaar begonnen de hoekjes van de puzzelstukken vanzelf los te komen. Het dunne laagje plastic pelde af en intussen hebben we een baby die hier natuurlijk steeds verder aan trekt. Voor deze prijs en een reclameslogan als 'kies voor speelgoed dat lang meegaat' had ik echt wel meer verwacht... Jammer genoeg zullen we voor onze tweede dochter dus een andere mat moeten bestellen.
Toller Kundenservice!!!
Ich gebe sehr selten Bewertungen, aber hier muss ich wirklich 5 Sterne geben. Ich habe ein tolle Bodenmatte für unsere kleine Tochter gesucht und zunächst eine von To****Kid bestellt. Qualität für den Preis enttäuschend also Rückgabe. Dann kam die von Eeveve und ich war sofort begeistert! Hatte leider einen Produktionsfehler und habe auch umgehend ohne Diskussion Ersatz bekommen. Ich habe selten einen so zuvorkommenden und unkomplizierten Kundenservice erlebt wie hier! Deswegen ganz großes Lob und weiter so! 👍🏻
Mooie speelmat maar kwetsbaar
Mooie speelmat. Staat goed in het interieur en lekker zacht. Enige nadeel vind ik dat de mat best kwetsbaar is. Er komen snel putjes en beschadigingen in. Dat is erg jammer. Ik had op dat vlak hogere kwaliteit verwacht. Prijs/kwaliteit vind ik matig.
prachtige speelmatten en goede service
Eeveve heeft allereerst een prachtig aanbod aan speelmatten, die ook nog eens prachtig staan in je interieur. Eeveve past helemaal bij de trend van nu! Kijk ook zeker eens op hun insta, want ze laten perfect zien hoe de matten er van zowel dichtbij als veraf uitzien. Ik hoefde niet te twijfelen en kon precies bedenken hoe de mat in mijn interieur zou passen. Verder is de verzendtijd erg snel en komt het in een nette doos met korte eenvoudige handleiding. Ook de service van eeveve is perfect! Je krijgt erg snel antwoord en ik ben erg goed geholpen. Liefs, Lotte
En savoir plus sur les différents types d'avis.