NOIZEZZ

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Op maat gemaakte oordoppen met porto aansluiting geven irritatie en dempen niet goed met zwaarste demping (de rode) Als ik het slangetje met porto aansluit dempt hij erg slecht. Dit komt omdat... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'appareils auditifs
  2. Fournisseur de vêtements de protection

Écrit par l'entreprise

Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en optimaal laten genieten van geluid; dat is waar NOIZEZZ voor staat. Wij doen dit door het aanbieden van oorstukjes, gehoorbescherming en zogenaamde “specials”. NOIZEZZ focust zich op de bewustwording van goede gehoorbescherming en goede hoorzorg wanneer het gehoor extra zorg nodig heeft. Dat is in onze hedendaagse wereld waarin geluid altijd om ons heen is, steeds belangrijker. Want we wennen als snel aan al dat geluid, zelfs als het geluidsniveau erg hoog is. Wanneer je vaak zonder bescherming aan hoge volumes wordt blootgesteld, zul je op een dag hoogstwaarschijnlijk hoorhulp nodig hebben. Bij een geluidsniveau boven de 80 dB kan er al permanente gehoorschade optreden. Als je je bedenkt dat bij een concert het gemiddelde geluidsniveau tussen de 90 en 110 dB ligt, snap je dat het dragen van kwalitatief hoogwaardige gehoorbeschermers noodzakelijk is.

Coordonnées de contact

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mijn werk in Veldhoven was ik…

Voor mijn werk in Veldhoven was ik aangesteld om een goeie leverancier te zoeken mbt gehoorbescherming op maat. Toen kwam ik in contact met het bedrijf Noizezz. Daar werd in het gesprek al vrij snel duidelijk dat de jongeman precies wist wat wij zochten. Om goed in beeld te hebben wie wat moest hebben werd er eerste instantie een piekmeting gedaan. Had ik nog nooit van gehoord maar daar werd wel duidelijk wat het geluidsniveau was. Iedereen is daarna zorgvuldig goed geholpen en alles werd goed uitgelegd ook per persoon. Werd echt wel zorgvuldig gedaan door hem. Na het leveren werd er een lektest uitgevoerd om zo te kijken of alles goed lekdicht was. Als er wat is is Noizezz meestal binnen een paar dagen op de werklvoer en dat is voor ons bedrijf weg gunstig. Complimenten hoe hij en Noizezz te werk gaat.

11 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij geen andere meer!!!

Zelf heb ik al enige jaren een hele slechte nachtrust. Toen werd ik op Noizezz gewezen en dan vooral de medewerker Kevin. Die heeft mij zo goed geholpen en goed geluisterd naar me wensen. Nu 3 jaar later heb ik nog steeds mijn slaap doppen en ik kan niet niet meer zonder. Noizezz (en Kevin) zal ik ten aller tijde aanprijzen bij iedereen. Top producten en mega goeie service.

6 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg prettig in gebruik

De oordopjes kan ik de hele nacht inhouden zonder irritatie. Ik heb de verschillende filters voor verschillende gelegenheden. Maar vooral ook voor s'nachts als een van onze vele buren weer eens een feestje hebben. Ik heb ook een set aan een vriendin gegeven die wakker wordt door de kraaien s'morgens vroeg. Zeer tevreden dus.

14 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Op maat gemaakte oordoppen met porto aansluiting

Als ik het slangetje met porto aansluit dempt hij erg slecht. Dit komt omdat het koppelstuk eigenlijk te kort is en continu eruit schiet, ook omdat daar geen demping op zit en ook niet goed het oor ingaat. Al een paar keer audicien geweest zonder gewenst effect.

Ik heb hierdoor nu een piep in m'n oor en irritatie.
Ik stond dit weekend op een evenement en werd gek van het basgeluid wat keihard doorkwam op deze oordoppen.

Schuim dopjes zouden beter werken.

28 avril 2023

Difficult to use

No matter how I twisted and turned these, or what size I wore, they just don't block out noise at all. Silicone earplugs work way better.

6 septembre 2022

Réponse : NOIZEZZ

Hi, I'm sorry to hear that you're not satisfied with one of our products. Regarding to the problem, please send us an email to info@noizezz.eu so we can get in contact and find a solution.

Lekker rustig......

Ik ben al jaren blij met de premium varianten van de oordopjes. Ik gebruik ze om geluid te dempen als ik niet door omgevingsgeluiden wakker wilt worden, maar wel nog de wekker wil horen. Verder om overmatige geluiden bij harde muziek of een kermis etc wil dempen, maar nog wel een gesprek wil voeren met iemand. Ik vind voor deze twee dingen de rode variant het beste. De anderen te weinig dempend. Velen soorten dopjes, AirPods etc vallen uit mijn oren. Maar deze blijven goed zitten. Ongeveer na drie maanden moeten ze wel vervangen worden, want dan is de vorm veranderd, te zacht en plat. Aan te raden is ze af en toe goed schoon te maken met de reinigingspray. Ook heb ik de drie plug and play varianten. Die vervormen niet maar daar kun je niet lekker op liggen, maar voldoen wel bijv in een vliegtuig als je het geroezemoes van mensen en de motor wilt dempen. Kortom: ik ben al jaren blij. En ook met de fijne service als je informatie wilt.

24 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Erg goed geholpen door dit bedrijf

Erg goed geholpen door dit bedrijf. Oordoppen laten maken vanwege mijn werk waar ik te maken heb met veel schreeuwen om mij heen. Met de oordoppen heb ik daar geen last meer van. Ook het filter kon aangepast worden, toen ik het idee had dat ik de mensen om mij heen minder goed hoorde praten. Met het andere filter gaat dat nu ook heel goed.

9 mai 2021

Hallo Sophie,

Blij te horen dat zowel het product als de service goed zijn bevallen! Bedankt voor de review, en graag tot ziens!

~Maarten

Noté 1 sur 5 étoiles

Noizz mild - teleurstellend en zonde van mijn geld

Buiten dat ik het moeilijk vindt om de oordoppen echt goed in te krijgen (ik moet aan alle kanten van mijn oor trekken om maat s er echt goed/diep in te krijgen) dempt het geen/amper geluid.

Ik wilde mijn omgevingsgeluid dempen met de oordoppen mild, maar ik hoor zo goed als alles nog (geluiden van buiten, binnen en bovenburen). Jammer!

4 février 2021

Hallo M.,

Excuses voor onze vertraagde reactie. Wij vinden het jammer te horen dat het product niet naar verwachting is. Heeft u een 'PLUG & PLAY' of een 'PREMIUM' oordop aangeschaft?
Onze filters zijn gemaakt om schadelijke frequenties te dempen in verschillende sterktes. Het milde filter is inderdaad het filter dat het 'minst' dempt, en is bedoeld voor situaties als drukke openbare ruimtes en beurzen. Wij hebben ook meer dempende, en ook volledig gesloten oordoppen. Wij zouden alsnog graag met u in contact komen!

~Maarten

Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas werken ze amper.

Helaas werken ze amper.
Ze passen bij mij prima, maar geen enkel geluid wordt minder.

Ook de levering was niet binnen 1 dag zoals beloofd. Niet tevreden dus..

28 septembre 2020

Beste,

Graag zouden wij met u in contact komen om het probleem op te lossen.
Zou u een mail willen sturen aan : info@noizezz.eu

Team Noizezz.

Noté 2 sur 5 étoiles

dempt zeker goed het geluid maar irriteren erg

dempt zeker goed het geluid, maar begint al gauw te irriteren, ik heb er cocosolie aangedaan, dat was beter tegen de irritatie, maar nog : ze zitten niet goed.
en wat een moeite om ze weer uit je oren te krijgen !
de dopjes zouden in S, M, L moeten komen, denk ik

8 août 2020

Beste Annemie Baetens,
Wij zouden graag met u in contact komen voor een passende oplossing. Zou u een email willen sturen naar info@noizezz.eu? Wij horen graag van u.

Noté 1 sur 5 étoiles

Geloof niets van wat in de goede reviews staat.

Geloof niets van wat hier in de goede reviews staat. Ze werken totaal niet.
Probleem wat erbij komt: Eenmaal gekocht kan je ze niet meer terug sturen. Je mag er alleen naar kijken, dan mag je ze nog terug sturen. Even passen, dan vervalt het recht om te retourneren.

28 avril 2020

Réponse : NOIZEZZ

Beste Laojohnny, wij zouden graag met u in contact komen voor een passende oplossing.
Zou u een email willen sturen naar info@noizezz.eu? Wij horen graag van u.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bij mij dempt het geluid van mijn…

Bij mij dempt het geluid van mijn snurkende man totaal niet.
Ik snap het niet want ik lees alleen maar goede review’s.

31 janvier 2020

Beste Antoinet Akkermans,

Wij horen graag van u.

Noté 5 sur 5 étoiles

Oordopjes perfect, filters wisselen kon niet makkelijker!

Eerste oordopjes via bol.com besteld met muziekfilters, deze bevallen zeer goed bij feesten of op plekken waar de muziek eigenlijk oncomfortabel hard staat, maar waar je aan het einde pas achter komt. Heb recent nieuwe filters gekocht via de eigen website en ook die zijn mij zeer goed bevallen! De website en de artikelen zagen er mooi uit en betaling en verzending was snel klaar! Het mooiste van de oordopjes vind ik toch wel dat je ze eigenlijk bijna niet ziet in je oor, en er ook geen ommekijken meer naar hebt wanneer ze in je oren zitten. Ook de pasvormen die worden meegeleverd en instructies zijn erg duidelijk en ook dat vind ik erg positief. Al met al, mocht je op zoek zijn naar oordopjes voor muziek, werk, of iets anders, zoek niet verder!

17 juin 2019

Beste Chris,

Bedankt voor je enthousiaste review, dat vinden wij leuk om te horen!

Groetjes,

Team Noizezz

Noté 5 sur 5 étoiles

De premium oordoppen zitten heel erg …

De premium oordoppen zitten heel erg fijn, nagenoeg onzichtbaar en de filtering is uitstekend, snel geleverd.
Beter dan menig ander geluidsbescherming.

19 mai 2017

Goedemorgen,

Wat een mooie review, dankuwel.
Heel veel plezier van uw aankoop!

Vriendelijke groet,

Noté 5 sur 5 étoiles

Gehoorbescherming voor op de motor …

Gehoorbescherming voor op de motor laten maken tijdens de beurs. Vriendelijk personeel, goede voorlichting en een prima passend setje ontvangen, Had ik veel eerder moeten doen. Rijden is nog nooit zo relaxed geweest.

9 mai 2017

Hi Dolf,

Wat leuk om te horen, dankjewel. Je weet wat ze zeggen: beter laat dan nooit!
Heel veel rijplezier! En tot op de Motorbeurs 2018?

Groet,

Noté 5 sur 5 étoiles

Zelf was ik al enige tijd op zoek naar …

Zelf was ik al enige tijd op zoek naar een goeie set gehoorbescherming want de zijn zoveel (goeie) merken. Na aanrade van een vriend van me die al een set had van Noizezz en daar enorm enthousiast over was kwam ik dus uit bij hun. Vroeg aan die lieftallige mevrouw die ik aan de telefoon kreeg wat ik zocht. Zij verwees me weer naar 1 van de medewerkers die in de buitendienst werkt. Uiteindelijk is er op korte termijn iemand bij mij thuis geweest en heeft die jongeman bij mij op zeer professionele wijze afdrukken gemaakt van mijn oren ( ben altijd een grote zeur wat betreft gevoeligheid van mijn oren ) Hij stelde mij enorm op me gemak en wist me ontzettend goed te adviseren in de keuze van welke filter, kleur, en welk materiaal ik het beste kon kiezen. Vroeg ook of het misschien mogelijk was om ze 2 weken later te kunnen krijgen ivm motorrijden met kameraden. En wat denk je???? JA had ze na 10 dagen al binnen.
Super service en nog beter zelfs TOP product! Zit super goed en comfortabel.

1 mai 2017

Hi Kevon,

Hartstikke bedankt voor je mooie recensie. Wij zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en ons product.
Wij wensen jou veel plezier met toeren!

Groet,
NOIZEZZ

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus