Det tog lite lång tid innan jag fick lamporna och den ena var tyvärr trasig, såg att ena kartongen var intryckt så det var väl under transporten det hände men annars var lamporna jättefina
Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd! När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget... Voir plus
Lite dålig kvalitet i jämförelse med priset. Beställde en stor planeringskalender men de förborrade hålen sitter för långt ut i hörnen så hela kalendern har vikt sig utåt efter kort tid. Kommer behöva... Voir plus
Var tvungen att ge en stjärna fast jag ville lägga noll. La en order 3 dec som levererades den 5 jan. På deras hemsida lovades leverans före Jul vid order före 9 jan!!! Mailade flera gånger och sva... Voir plus
Nordic Craft är ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.
Demande des avis aux clients
A répondu à 18 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Stora fina lampor
Fick vänta ett tag på varorna
Fick vänta ett tag på varorna! Men när de väl kom så blev vi supernöjda med dem. Jättefin lampa och klocka!
Utstansad i tunnplast som lätt blev…
Utstansad i tunnplast som lätt blev repig , skickade bara två svarta skruvar och det behövdes 4
Högt pris för så dålig kvalitet
Superfin lampa är jättenöjd
Superfin lampa är jättenöjd. Lite lång leveranstid men kundtjänst förklarade varför. Väl värd att vänta på
Aldrig mer igen
Aldrig mer igen! 1 månad för att få varan, och när den kom så är den trasig. Dom hade inte ens packat den ordentligt.
Så perfekt till vårt kök fina…
Så perfekt till vårt kök fina trädetaljer som stämmer för oss
Jättejättefin kupollampa!😀jättelång…
Jättejättefin kupollampa!😀jättelång leveranstid,men väl värd att vänta på!Tack för snabbt svar och vänligt bemötande när jag efterlyste den!🤩
Snygg skylt o bra service
Väldigt vacker lampa
Väldigt vacker lampa. Blev nöjd, men skulle ha tagit den som är en storlek mindre 40 cm. Den var större än jag tänkte mig men gjorde sig ändå bra i rummet.
Väldigt lång leveranstid
Väldigt lång leveranstid. Dyrt och produkten (siffror) gick sönder då den blåste ner från väggen.
Perfection!
Bra kommunikation, snabb leverans och en fantastiskt fin taklampa som passar perfekt över vårt stora matbord. 10/10 rekommenderas!
Ni skakade en ny siffra eftersom den…
Ni skakade en ny siffra eftersom den första hade gått sönder i frakten.
Jättenöjd med en jättesnygg lampa
Har fått feil vare 2 ganger på rad
Har fått feil vare 2 ganger på rad. Og da i tillegg lang ventetid på svar fra kundeservice. Skulle hatt husnummer på huset i April. Men blir jo ikke før godt uti Juni nå…
Fina prisvärda produkter
Bra information om leverans
En savoir plus sur les différents types d'avis.