Sen leverans utan att få en förklaring . 14/7 order inkommit 24/7 ordern påväg?. i dag 28/7 ingen vara att hämta. Vad gör att det tar tid. Önskade en bättre information om ert förfarande. 😀Mvh Ul... Voir plus
Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd! När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget... Voir plus
Beställde en mätsticka & vimpel med namn i doppresent. Blev jätte nöjd med produkterna & är helt säker på att föräldrarna & barnet kommer bli glada & tacksamma. Kan varmt rekommendera deras produkter... Voir plus
Fantastisk fin hemsida, jag beställde produkten dagen före jul, fick paketet igår 16/1-25, helt ok tycker jag med tanke på att det var en massa mellandagar. Men produkten var väl värd att vänta på,... Voir plus
Nordic Craft är ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.
Demande des avis aux clients
A répondu à 17 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Kommer beställa hexagon igen
Jag beställde hexagon med egna bilder på. Mycket nöjd över kvaliten på bildernas upplösning. Provade att beställa 6 stycken och nu när jag fått dem och är nöjd med resultatet kommer jag beställa fler för att komplettera och kunna forma ett fint mönster på väggen.
Vi fick det vi köpte och är nöjda!
Snabb leverans och en jättefin…
Snabb leverans och en jättefin familjekalender. Rekommenderas varmt!
SCAM!
Beställde klocka. Riktigt dålig kvalitet, obehandlat plywood med så tunna guldvisare att de böjs av minsta lilla beröring. Såg riktigt billig ut. För en klocka som kostar 600kr hade man lite högre förväntningar. Dessutom behövde man stå för returavgiften själv, nästan 400kr!
Svåra att få tag i på Mail.
Rekommenderar inte någon att köpa härifrån.
Snabb smidig leverans och utmärkt…
Snabb smidig leverans och utmärkt produkt kvalitet
Vi är oerhört nöjda med våra produkter…
Vi är oerhört nöjda med våra produkter från NordicCraft och framförallt deras fantastiska service! Rekommenderas starkt!
Jag köpte en väggklocka av företaget
Jag köpte en väggklocka av företaget, blev otroligt besviken. Upphängningen är felplacerad så klockan hänger snett. Visarna går fel, när den långa visaren rör på sig följer den lilla med. Det gör att klockan aldrig visar rätt. Den långa visaren släpper ibland också så den åker ner. Materialet känns otroligt billigt. De markandsför också klockan som tystgående, stämmer absolut inte, den tickar väldigt högt. Jag har gett företaget en chans att svara via mail, inte fått någon återkoppling.
Uppdatering:
Jag har till slut fått återkoppling från företaget. De skickade ut en ny klocka. Det som är fascinerade är att den andra klockan ser annorlunda ut. Det har skarpare streck samt andra visare. Den här gången fick jag sätta i visarna själv, så var det inte med den första.
Den andra klockan ser ut enligt bilden på hemsidan, det gjorde inte den första. Det är för mig obegripligt hur klockorna kan se olika ut. Tyvärr kommer jag inte handla av företaget igen och jag tycker inte klockan är värd pengarna.
Supernöjd
Supernöjd med hjälpen att specialbeställa en familjekalender! Snabb och proffsig service. Ser fram emot när den kommer fram!
Toppen
Beställde en mätsticka med giraff och barnets namn till barnrummet i present. Den var jättefin och levererades på en vecka, detta trots att den hade en personlig utformning med namnet då. Jättenöjd!
Siffor till husfasaden
Beställde siffror för att sätta på husfasaden.
Passade precis mina förväntningar.
Snabb leverans efter beställning.
Superbra!
Gillar verkligen vårt veckoschema med matplanering. Underlättar för vår familj med 3 barn och med en mamma med lite bikstavskombinationer som behöver lite struktur i vardagen! :D jättebra!
Lurare köpte husnummer skylt fick bara…
Lurare köpte husnummer skylt fick bara en svart skylt och när man skriver till dom svarar dom inte har inget nummer man kan ringa väldigt dåligt
Very nice!
It was so incredibly nice, beyond expectation. I had hoped that it was gonna be bigger, and if you decide to do them bigger I will definitely buy again. But overall, super pretty and elegant and lovely an my kids vere så exited to put them on their walls!
Nice experience on the website, maybe they should be more protected in the packaging, because one of the namnes was broken in half.
Fasadsiffra i akryl
Köpte en fasadsiffra med namn i svart akryl. Väldigt snygg och välgjord. Tog en 70 cm och den blev väldigt snygg på fasaden. Snabb leverans och ordentligt förpackad. Supernöjd kund!
Beställde ett husnummer på black friday…
Beställde ett husnummer på black friday förra året. Den första kom efter några veckor men var tyvärr sönder.
Nu, ett halvår senare, väntar jag fortfarande på en ny. Det senaste jag hörde var att den skulle komma förra veckan...
EDIT:
Efter många mail till kundservice fick vi vårt nummer I måndags (8/7), det tog alltså 7-8 månader. Jag är nöjd med själva produkten även om det tog onödigt lång tid att få hem den.
Super fina varor och snabb leverans
Super fina varor och snabb leverans. Mamma och barn mycket nöjda med dekorationen till barnrummet
God service
Nem hjemmeside og super hurtig leverance. Vi er meget tilfredse med vores nye husnummer-skilt.