Nordicreflection Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

34 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Riktigt nöjd med Nordic Reflections

Riktigt nöjd med Nordic Reflections! 🤝 Har testat deras produkter på Audin nu och är riktigt imponerad, både av produkterna och hur bra bemötandet varit från början. Enkelt att använda, riktigt bra resultat och man märker att det ligger mycket tanke bakom grejerna.

Extra kul att få samarbeta med ett svenskt företag som verkligen brinner för bilvård och sina produkter. Kan absolut rekommendera Nordic Reflections till er som gillar att hålla bilen fräsch 👏🏻🔥

16 septembre 2026
Avis spontané

Riktigt nöjd med produkterna!

Riktigt nöjd med produkterna!! De ger ett riktigt bra resultat samt att de inte är överdrivet dyra. Har testat många andra bilvårdsmärken men aldrig riktigt tyckt om alla produkter på samma företag så alltid behövt köpa från olika, fram tills nu. Alla produkter funkar exakt som dom ska och kvalitén är super!! Kommer aldrig byta ut dessa produkter mot några andra.

15 septembre 2026

Sjukaste produkterna

Sjukaste produkterna! Min Saab har aldrig varit så ren!! Kan 100% rekommendera

12 septembre 2026

Réponse de Nordicreflection

Stort tack Fredrik! 🙌 Riktigt kul att höra att Saaben blev så ren och att du är nöjd med produkterna. Tack för att du valde oss!

Riktigt grymma produkter till ett bra…

Riktigt grymma produkter till ett bra pris, rengör verkligen bilen och ger en fin glans, rekomenderar starkt!

12 septembre 2026

Réponse de Nordicreflection

Stort tack Emilia! 🤩 Riktigt kul att höra att du är nöjd med både rengöringen och glansen. Tack för de fina orden och för att du rekommenderar oss! ❤️

Bästa produkterna jag använt!

Blev oerhört förvånad över dessa produkter! Ett sånt grymt resultat, älskar att produkterna är som i en gel form och verkligen stannar kvar och rengör på djupet och gav en superfin blank och djup glans! Av alla märken jag använt tidigare så är Nordicreflection helt klar det absolut bästa. Rekommenderar till 110%!

10 septembre 2026

Réponse de Nordicreflection

Wow, stort tack Viktor! 🔥 Sådana här omdömen betyder otroligt mycket för oss. Extra kul att du gillar hur produkterna ligger kvar och arbetar på ytan samt resultatet och glansen. Tack för förtroendet! 🙌

Jobbat med med Rekond i 3 år och…

Jobbat med med Rekond i 3 år och tvättar mina bilar flera gånger i veckan så testat en hel del produkter. Testade deras fälgrent, schampo och wet coat. Grym djup glans och otroligt bra rengöring. Avrinningen från wet coaten va helt brutal
Otroligt nöjd med min beställning!

11 septembre 2026

Réponse de Nordicreflection

Stort tack för ett riktigt fint omdöme! 🙌 Extra kul att höra detta från någon som har flera års erfarenhet av rekond och hunnit testa mycket olika produkter. Grymt att både Revolt, schampot och Glosscoat levererade! 🔥

Fantastisk

Snabb leverans till Gotland, en riktigt bra flygrostborttagare som gav ett fantastiskt resultat. Även en riktigt bra alkalisk avfättning. Grymma dofter som ger en bra känsla när man lägger på medlet. Slutresultatet på bil som hoj blir otroligt bra!

11 septembre 2026

Réponse de Nordicreflection

Stort tack för den fina recensionen! 🙌 Kul att höra att både Revolt och Alkastrike levererade ett riktigt bra resultat på både bil och hoj. Och självklart extra kul att dofterna uppskattades! 🤩

Produkterna var riktigt bra och lätta…

Produkterna var riktigt bra och lätta att använda, kall- och alkaliska avfettningarna var riktigt bra för att få bort 150mils smuts från bilen, schampot gjorde bilen riktigt fin o blank med som dessutom skummade på bra och luktade riktigt gott!

Rekommenderar starkt dessa produkter!

Réponse de Nordicreflection

Stort tack! 🔥 150 mils smuts är inget dåligt test heller! Riktigt kul att höra att både DeepDegrease, Alkastrike och schampot gjorde jobbet och gav ett fint slutresultat. Tack för rekommendationen! 🙌

sjuk foam

Revolten var sjuk och passade in bra foam var de tjockaste jag har haft och glansen håll en hel vecka

4 septembre 2026

Réponse de Nordicreflection

Tack Mahmoud! 🔥 Riktigt kul att Revolt levererade och att Foamtastic imponerade med skummet. Det är precis den där tjocka foamen vi själva älskar! 🙌

Riktigt fina produkter av kvalité

Riktigt fina produkter av kvalité! Rekommenderar starkt foam, de stannar kvar på lacken som de ska! Otroligt bra!

8 septembre 2026

Réponse de Nordicreflection

Stort tack Max! 🙌 Riktigt kul att höra att du gillar Foamtastic och hur den stannar kvar och arbetar på lacken. Tack för de fina orden! 🔥

Fantastiska produkter

Fantastiska produkter! Fälg rengöringen är helt otrolig, fälgarna var extremt smutsiga, sprayade på och lät de bara sitta en stund, spolade av och allt var borta! Avfettning och Schampo var också underbart. Gör definitivt sitt jobb ordentligt. Glosscoat gjorde bilen otroligt glansig🥰 Kommer definitivt fortsätta med dessa produkter❤️

5 septembre 2026

Réponse de Nordicreflection

Wow, stort tack My! ❤️ Riktigt kul att läsa att produkterna levererade hela vägen från fälgrengöringen till Glosscoat. Extra kul att höra att fälgarna blev så rena och att glansen blev precis som du ville ha den! 🤩

Nöjd kund

Pure schampo var sjukt bra skumning och slutresultatet blir riktigt blankt och perfekt och riktigt bra service

7 septembre 2026

Réponse de Nordicreflection

Stort tack Edwin! 🙌 Kul att höra att du gillar Pure Shampoo och resultatet det lämnar efter sig. Och tack för de fina orden om vår service också! ❤️

Produkterna gav ett resultat över min…

Produkterna gav ett resultat över min förväntan. Fungerade utmärkt och simpelt att använda, samt sköna att hålla i när dem används. Beställde på en måndag vid 17 fick hem sakerna på onsdagen vid 12. Extremt bra produkter som är väldigt prisvärda.

1 septembre 2026

Réponse de Nordicreflection

Stort tack Filip! 🙌 Riktigt kul att produkterna överträffade dina förväntningar och att du uppskattade både användningen, flaskorna och den snabba leveransen. Tack för ett kanonfint omdöme! 🔥

Riktigt bra produkter

Riktigt bra produkter

Både alka strike och deep degreaser betar av smutset riktigt bra

Revolt jobbar riktigt bra på fälgarna och får med mer eller mindre allt🤩

Réponse de Nordicreflection

Tack Linus! 🤩 Grymt att höra att Alkastrike och DeepDegrease biter bra på smutsen och att Revolt levererar på fälgarna. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! 🙌

Helt ärligt bra producerade produkter…

Helt ärligt bra producerade produkter använt många andra varumärken under åren mitt bil intresse och intresse för rekond funnits men ärligt chockad på ett positivt sätt hur bra och prisvärda detta bolagets produkter är sjuka resultat bra glans bra avrinning grabbarna får en 10/10 från mig

Réponse de Nordicreflection

Stort tack Simon! 🔥 Extra kul att få den responsen från någon som testat många olika bilvårdsmärken genom åren. Att du lyfter både glans, avrinning och prisvärdhet betyder mycket för oss. 10/10 tillbaka på recensionen! 🙌